"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Oy oy oy bidenem benim hoşbuldum Şeniz
Gelinlikçi tam zamanında geldin programım oldukça yoğun,Ramazan erken başlayacağı için en yoğun sezonlarımdan birini yaşıyorum dedi. Bu aralar ideal zamanlarmış gelinlik için canım..Ayrıca 15-20 gün sonra gelseydin yeni fiyat tarifemden fiyat söyleyecektim çünkü kumaşların fiyatı artacak dedi..

Ayh o zmn ben bu hafta sonu gidiym şu gelinlikçiye..
Olmazsa 14 şubttan snraki hafta giderm bakcam artk bi çaresine..
Ne kadara anlaştınız cnm?
Resmi yok sanırım :uhm:

Tatlım resmi çok minicik görünüyor, boşuna buraya eklemiyim dedim.
Bencede git bir an önce, bide fiyatlar artmadan git..Darıcada tanıdık bi terzi var, o da bana demişti Şubatta fiyatlar artar diye..

Canımcım ben bi arkadaşımla gittim oraya..Geçen yıl o da gelinliğini bu modaevine diktirmişti..
Siz yabancı değilsiniz normalde 3700 ama size 2900 a dikerim dedi.
Ben hiç pazarlık yapmadım, haftaya iç çamaşırlı bi provaya gidicem.O zaman Özcanlar da gelicek, onlar pazarlık yaparlarsa fiyat biraz düşer sanırım..

Tatlım resmi çok minicik görünüyor, boşuna buraya eklemiyim dedim.
Bencede git bir an önce, bide fiyatlar artmadan git..Darıcada tanıdık bi terzi var, o da bana demişti Şubatta fiyatlar artar diye..

Ayh panik oldum şimdi cnm yaa bu hafta sonu gitmeye çalşcam cnm çok teşekkr edermm Şeniz
Ayhh ben seçene kdr zaten deli olur gelinlikçi ya akannehir sırnaşık şey

Hmm anladım cnm yani bide fiyatı artsaydı ne olcaktı acba akannehir sırnaşık şey sırnaşık şey

füsuncumm hayırlı olsun cnm ben de gelinlik ve nikah işlemleri tamamlanınca rahatladım biraz.Mobilya da alıncak bi kaç güne

Bende 3 saatte modele karar verebildim tatlım :)))
Daha doğrusu 3 saat boyunca dergilere baktım, benim getirdiğim modelleri inceledik, internetten baktık.. Tam içime sinen bişeyi bulamadık bi türlü.. Artık kadın beni bilgisayar başında bıraktı biz arkadaşımla bakıyoruz filan..Tam başka bir şeyde karar kılmak üzereydim ki bu modeli gördüm ve işte budur dedim :) Hemencik tamam bu başka model istemiyorum dedim, kadıncağızda sıkılmıştı hemen ölçümü filan aldı :)))))

füsuncumm hayırlı olsun cnm ben de gelinlik ve nikah işlemleri tamamlanınca rahatladım biraz.Mobilya da alıncak bi kaç güne

Canım çok teşekkür ederim :1hug: Seninde hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5 Bizimde mobilya, gelinlik, nikah günü tamam..Bu arada biz Küçükçekmecede nikah töreninde karar kıldık, çünkü bu haftasonu gezmediğimiz yer kalmadı ve hiç boş bi yer bulamadık.Eylüle kadar bütün haftasonları dolmuştu arkadaşlar, bilginiz olsun.. Haftaya da salon takımlarını eve getirip kuracaklar.Bizde büyük işleri hallettik çok şükür..opuyorumnanaktan

senin ne zamandı füsuncum düğün..Canım mobilyacılardan mı aldın marka mı?? bizim nikah dairesinde haziran için ilk gün alan biziz

Ben 3 saat fln bakamam işte çok çabuk sıkılıorum artık baktıkca hepsi aynı gelmeye başlıo gözüme..
İnşallah hemencck içime sinen bşe bulrm ya yoksa yandım mafoldumben

Kızlar bnm çıkmam lazım babam yine pc yi istio..
1-2 saate gelirim..
Hadi öptm kızlar iyi muh. size..

Füsuncum tekrar hayırlı olsun gelinliğinn..
Çok sewindim içine sinen bişey bulmana..
İnşallah hep böle mutlu olursun cnm Şeniz :a015:

senin ne zamandı füsuncum düğün..Canım mobilyacılardan mı aldın marka mı?? bizim nikah dairesinde haziran için ilk gün alan biziz

Benimki 5 Haziran canım inşaallah opuyorumnanaktan Salon takımımı markalı bir mağazadan aldım, ama diğer mobilyaları adı duyulmamış bir yere yaptırıyorum.. Ama sizinki Antalya, İstanbulun nüfusu bilyorsun tatlım..Biz hiçbir yerde boş gün bulamadık..Sizin düğün ne zamandı? Gelinliğini hazır mı aldın diktiriyo musun yoksa?

Seydacım da sormuş hazır aldım üzerime göre ayarlatıyorum ve ufak bir iki değişiklik cnmcm..1600e aldım..valla ben de mobilyaların heosini bellonadan alıom..Bizimki de 26 haziran..Salonlar dolmuş da nikah için boş daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…