- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.041
Avcılar canım,uzak mı sana..?
sen neredesin..
Füsunummmmmmm hoşgeldin balımmm..
Ben iyiyim Allah'a şükürr sende iyisin çok sewindim..
Yaa herkes erken fln dio etrfmda benm gelinlikçi sna ne dedi ne kdr sürede bitirrmiş gelinliği?
Modeli warmı cnm warsa göstersene..
Veeeeeeeeeeee hayırlı olsunnnnnnnnnn inşallah hayal ettiğin gbi bişey olur gelinliğin bittiğinde cnm Şeniz
Oy oy oy bidenem benim hoşbuldum Şeniz
Gelinlikçi tam zamanında geldin programım oldukça yoğun,Ramazan erken başlayacağı için en yoğun sezonlarımdan birini yaşıyorum dedi. Bu aralar ideal zamanlarmış gelinlik için canım..Ayrıca 15-20 gün sonra gelseydin yeni fiyat tarifemden fiyat söyleyecektim çünkü kumaşların fiyatı artacak dedi..
Tatlım resmi çok minicik görünüyor, boşuna buraya eklemiyim dedim.
Bencede git bir an önce, bide fiyatlar artmadan git..Darıcada tanıdık bi terzi var, o da bana demişti Şubatta fiyatlar artar diye..
Canımcım ben bi arkadaşımla gittim oraya..Geçen yıl o da gelinliğini bu modaevine diktirmişti..
Siz yabancı değilsiniz normalde 3700 ama size 2900 a dikerim dedi.
Ben hiç pazarlık yapmadım, haftaya iç çamaşırlı bi provaya gidicem.O zaman Özcanlar da gelicek, onlar pazarlık yaparlarsa fiyat biraz düşer sanırım..
füsuncumm hayırlı olsun cnmben de gelinlik ve nikah işlemleri tamamlanınca rahatladım biraz.Mobilya da alıncak bi kaç güne
ben de aldım kızlar gelinliği..Mobilya da tamam sayılır..
Bende 3 saatte modele karar verebildim tatlım :)))
Daha doğrusu 3 saat boyunca dergilere baktım, benim getirdiğim modelleri inceledik, internetten baktık.. Tam içime sinen bişeyi bulamadık bi türlü.. Artık kadın beni bilgisayar başında bıraktı biz arkadaşımla bakıyoruz filan..Tam başka bir şeyde karar kılmak üzereydim ki bu modeli gördüm ve işte budur dedim :) Hemencik tamam bu başka model istemiyorum dedim, kadıncağızda sıkılmıştı hemen ölçümü filan aldı :)))))
senin ne zamandı füsuncum düğün..Canım mobilyacılardan mı aldın marka mı?? bizim nikah dairesinde haziran için ilk gün alan biziz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?