"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Oo iyi almışsın canım..Bellonada kalitelidir iyi yapmışsın, güle güle iyi günlerinizde kullanın inş..Evet salonların hepsi dolu bizde nikah dairesinde nikah yapıyoruz o yüzden..

Ya biliyomusun aslında bugün gelinlik siparişi vermeye niyetim yoktu..
Arkadaşım bu modaevine diktirmişti, çok harika olmuş gelinliği..
Bizde randevu aldık gittik, aslında fikir edinecektim ve başka gelinlikçileri de dolaşmayı düşünüyordum.
Ama bu gelinliği görünce modeline bayıldım ve diktirmeye karar verdim :))
Çok ani oldu yani..Özcan dahil herkes şoka girdi :)))

şeyda hoş geldin nasılsın ya bu kız şimdide hamileyim diyor cok kafamız karıştı morelimiz bozuldu bu kız ne yapmak isterki bak kız dediğim kardeşimden yaşça büyükmüş ve daha önce evlenip ayrılmış birde cocugu varmış vee hala evliymiş düşüne biliyormusun

ne diyosun sen tatlım yaaaa nası yani yaaa gelir gelmez şoklara girdim yaaaaa......

Hoşbuldum cnm sen bunları söleyen kdr iyiydim ama kafam allak bullak oldu vallahi hiç bişe anlamadm kaydirigubbakcemile3
Şimdi bu kız 1 kere evlenmiş ve ayrılmış aslında resmi olarak ayrılmamış ölemi?
Çocuğuda warmış..
Yaşı kaçmış peki?
Siz bu kızı hiç görmedinzmi yüzyüze?
Gördüseniz anlamdınzmı az çok büyük oldğnu?
Hamileyimmi dio çocukmu kandırıo o ya bi hamileyim bi değilim die..
Bide bunları kardeşin önceden biliomuşta sizemi sölememiş yoksa onundamı hbri yokmş..
Eğer bu sölenilenler gerçekse bide ailesi kızın görüştüğü biri war die tefnunu falanmı alıomş..
Ayhh söledikleri birbiryle çelişio kızın hiç inandırıcı değil..

yaaaa sonyanın yazdığını görünce aklım uçtu slm bile vermedim yaa...
ii akşamlar kızlar nasılsınız...ay şoklardayım hala yaa yazmakta zorlanıyorum parmaklarım acaip oldu yaa...

yaaaa sonyanın yazdığını görünce aklım uçtu slm bile vermedim yaa...
ii akşamlar kızlar nasılsınız...ay şoklardayım hala yaa yazmakta zorlanıyorum parmaklarım acaip oldu yaa...

Slm canım hoşgeldin..
Bende çok şaşırdım ve kafam karıştı sorularımı cwplarsa birasckta olsa netleşcek kafamda :uhm:

yani şöyle oluyor pazartesi gün gebe oldugunu örendik ve benim saf kardeşim kız oğlan kızdı dedi bizi kandırdı neyse dün aldırdım cocugu dedi bugünde kim olduğunu bilmediğimiz bir adam aradı kardeşimin telini ve babam konustu bu kızın yasının büyük oldugunu ve suan evli ama ayrı yaşadığını ve kızı kötüledi vs biz ilkte inanmadık ama kardeşimde birşey anlatmadı bize hep birşey sorucak olsak susturdu bizi neyse kardeşimin telini abim sayılan aile dostumuza verdi babam yeterki kardeşim birdaha onunla konusmasın diye kız aradı ve bugün demişki aldırmadım cocugu hala hamileyim ve o adamın anlattıklarınıda yalanlamamıs kardeşimden hamile oldugu sölemiş ve görüşmek istediğini sölemiş bizimkilerde görüşmek istemiyor kardeşimi memleke te gönderdiklerini söylemişler aslında burda kardeşim bir yere gittiği yok bu kızın derdini anlayamadık suan için umursamıyorlar yalan sölediğini düşünüyorlar ama ben öle düşünmüyorum bilmiyorumkismile bende şaşkınım nasıl yapsakki ailem son derecede kıza yani kadına öfkeli kardeşimi kandırdıgı için kardeşim evli oldugunu bilmiyormus ağladı cokmafoldumben kardeşim cok fena üzgün ve şaşkın evli oldugunu duyunca kendisini tutamadı bunca zaman onu nasıl kandırdı yasıda büyükmüş ama kardeşim büyük durmuyorddu diyor ooof benimde aklım karıstı mafoldumben

yani biz kızı ın resmini görmüştük ama annemler büyük bu ve beğenmemişlerdi ama bunu kardeşime söylememiştik gelip geçici birşey sandık durun bakın anlatayım

Şimdi ilk olarak bu kadının evli olup olmadığını önceden evlenip evlenmediğini ve çocuğu olup olmadığını öğrenin..
Kaç yaşında oldğunuda..
Sonrada birlikte biri onunla doktora gitsin ve gerçekten hamilemi onu öğrensin..
En sonda anne karnındaykende dna testi yapılıo die biliorum ben onun zamanı ne zmnsa onu yaptırın we kimden oldğu ortaya çıksın böylece yalan fln kalmaz..
He bu arada o salak kıza neden aldırdım die yalan sölediğinide sorsun biri..

şimdi bizi arıyan adam kocasının bri akrabası ve polis memuru kızın face de kimlerle ve neler konustuklarını yazısmaları takip ederek öğrenmişler kardeşime

de o şekilde ulaşmıslar telde kardeşim konusamadı cahil o abim konustu babamla ve anlattıkları sadece
kendi cocuklarının velayetini almak ve bunu kanıtlamak baska istedikleri birşey yok ve kız kardeşinizden hamile bu doğru dedi adam hoperler acıktı bizde dinledik adamların istedikleri cocukları bizide uyarmak sadece kız demişki telde beni tanıdıgınızı sakın sizi arayanlara söylemeyin demiş abime bir öle diyor birde abim aradı sizi eşim fln değil diyor kızın suan boşlukta oldugunu ve para vs koparmak acısından bebeği dogura bilir diye düşünüyor ailem bense hiç bieşey düşünecek halde değilimalsanaalsanasmile hem kızada acıyorum vicdanen ki o bebek bizimse hemde nasıl bu kadar yalancı diyorum kendi kendime kardeşimi üzdü onu cok kolay kandırıcağı için onu onunla görüştürmüyoruz mafoldumben olay bu kızlar şimdi hamile mi değilmi kıza kalsa hamileyim diyor abimde ona sen cok yalancısın cocugu kandırısın ama beni kandıramazsın demiş o ise ısrarla görüşmek istemiş abim ruh hastası o diyor konusmaları o yapıyor kızla sonucta of bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…