- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.061
Seydacım da sormuş hazır aldım üzerime göre ayarlatıyorum ve ufak bir iki değişiklik cnmcm..1600e aldım..valla ben de mobilyaların heosini bellonadan alıom..Bizimki de 26 haziran..Salonlar dolmuş da nikah için boş daha
Canım sonyam saol bebeğim :) Çok mutluyum ya darısı tez vakitte başınıza :)
Süperim sonyacım sen nasılsın? :)
şeyda hoş geldin nasılsın ya bu kız şimdide hamileyim diyor cok kafamız karıştı morelimiz bozuldu bu kız ne yapmak isterki bak kız dediğim kardeşimden yaşça büyükmüş ve daha önce evlenip ayrılmış birde cocugu varmış vee hala evliymiş düşüne biliyormusun
şeyda hoş geldin nasılsın ya bu kız şimdide hamileyim diyor cok kafamız karıştı morelimiz bozuldu bu kız ne yapmak isterki bak kız dediğim kardeşimden yaşça büyükmüş ve daha önce evlenip ayrılmış birde cocugu varmış vee hala evliymiş düşüne biliyormusun
yaaaa sonyanın yazdığını görünce aklım uçtu slm bile vermedim yaa...
ii akşamlar kızlar nasılsınız...ay şoklardayım hala yaa yazmakta zorlanıyorum parmaklarım acaip oldu yaa...
yani şöyle oluyor pazartesi gün gebe oldugunu örendik ve benim saf kardeşim kız oğlan kızdı dedi bizi kandırdı neyse dün aldırdım cocugu dedi bugünde kim olduğunu bilmediğimiz bir adam aradı kardeşimin telini ve babam konustu bu kızın yasının büyük oldugunu ve suan evli ama ayrı yaşadığını ve kızı kötüledi vs biz ilkte inanmadık ama kardeşimde birşey anlatmadı bize hep birşey sorucak olsak susturdu bizi neyse kardeşimin telini abim sayılan aile dostumuza verdi babam yeterki kardeşim birdaha onunla konusmasın diye kız aradı ve bugün demişki aldırmadım cocugu hala hamileyim ve o adamın anlattıklarınıda yalanlamamıs kardeşimden hamile oldugu sölemiş ve görüşmek istediğini sölemiş bizimkilerde görüşmek istemiyor kardeşimi memleke te gönderdiklerini söylemişler aslında burda kardeşim bir yere gittiği yok bu kızın derdini anlayamadık suan için umursamıyorlar yalan sölediğini düşünüyorlar ama ben öle düşünmüyorum bilmiyorumkismile bende şaşkınım nasıl yapsakki ailem son derecede kıza yani kadına öfkeli kardeşimi kandırdıgı için kardeşim evli oldugunu bilmiyormus ağladı cokmafoldumben kardeşim cok fena üzgün ve şaşkın evli oldugunu duyunca kendisini tutamadı bunca zaman onu nasıl kandırdı yasıda büyükmüş ama kardeşim büyük durmuyorddu diyor ooof benimde aklım karıstı mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?