"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

evet bizde denia istiyoruz ama bu kac aylıkken yapılır anne karnında birde biz kıza ulasamayız ki dok gidelim ancak o bizi bir daha arıcak çünki kız ınteli yok kocası kırmıs ve kocası evi terk etmiş bilmiyorumkismile kız bizi değişik nolardan arıyor bakalım birda arasa sölesinler:çok üzgünüm:

kadın sözde 25 yasındaymış kardeşim 19 ve kardeşim onuda 19 sanıyormus burda kardeşimin saflıgı evli oldugu doğruymus inkar etmiyorr hamile olduguda ortada kocasıyla ayrıyken kardeşimle ilişkiye girmiş ve kocasının tarafının istediği bunun cocugu alamak bu büyütsün istemiyorlar bizdende yardım istiyorlar kanıtlansın aldattıgı diye ama işimiz olmazzzzzzz onlarla birde abim dediki kız beni aradı ardından eşi aradı ve kızı takip ediyorlar seslerden anladım gidiiiyorr diye bağırtılar duymus abiim kızıda uyarmıs takip ediliyorsun diye sadece

aslında bende istiyorum alım kızı götüreyim doktora ama ailem bu konuyu kapattı nerdeyse başının çaresine baksın diyorlar yalan sölemeseydi yine bir derece ama yalan lar herşeyi bitirdi

Eğer gerçekten anlatıldığı gbi yalancıysa ve evli oldğu halde kocasını aldatıyorsa bence şahitlik yapın o zavallı adamda çocuğunu kurtarsn..
Bende erkek olsam öyle bi kadının çocuğumu büyütmesini istemem..
Abin niye uyarmış takip ediliyorsun diye uyarmasın herşeyi yapmayı bilio ceremesinide çeksin bi zahmet..
Amacı para koparmaksa bunu sölemek çok acı ama çocuğu aldırmasını isteyin oda bi can biliorum canilik ama nası büyüycek o çocuk nası bi insana anne diycek evlenseler sağlıklı bi yuvaları olcakmı bu kdr yalan girmişken işin içine..
Çıkarları uğruna bi çocuğu kullanan kadın o çocuğa haksızlık yapmasın sizde buna müsade etmeyin bence..
Bunlar benim dğrularım tbi..

bu konu hakkında söz hakkım yoook cok üzgünüm kazala kız beni arasa ben yine elimden geleni yaparım nosuda yok bende faceden birkac kere görüşmüstük facesini kapatmıs bir ümit bana ulaşmasını bekliyorum akılda edemiyor saf bir akıl etse ben dok götürürüm onu ilgilenirim test bile yaptırırım ama akıl edemiyor

Ya bide 1 tane telefonla hat almakmı zor gelio kıza alsın 1 tane hatla telefon..
Dinlenmesinden korktuğu için almıodur bence..
Yoksa bu işleri yapcak kadar cesartli olan hatun 1 telefon almayıda becerir..

Sonya çok fena sakata gelmişsiniz he..
Aman diyeyim,kadın başkasıyla da birlikte olmuş olabilir kardeşine yamaycaktır.
ayy kabus gibi..

kızlar ben geldim ama çok uykum var,yarın da sabahın körü gibi kuaföre gideceğim.
işte düğün günü yaptıramaycağım detayları yaptıracağım ..
sonra da bindallıyı alacağım,takma kirpik araştıracağım..
akşamüstü de sevgilim gelecek,yarın yoğun bir gün..
öpüyorum sizleri..

yardım etmememizin sebebi makkemelerde kardeşim sürünmesin kız o taraftan nafaka alma peşinde kendisi söledi cocugu ister aldırsın ister aldırmasın nasıl olsa cocuk bize geleri ona bakma gücümüz fazlasıyla var bundan eminiz ama kadın paralı birşeymiş kardeşimin anlattıgı bu bilmiyorumkismile amac kocasından ümidi kesti tek kalan kardeşim onuda görüştürmüyoruz içim de acımıyor değil sonucta hamile ne olursa olsun buda benim düşüncem tb evdekilere söyleyemiyorum burdan içimi döküyorum malesef mafoldumben mafoldumben ne yapsam şaşırdım:roflol:

Ya bide 1 tane telefonla hat almakmı zor gelio kıza alsın 1 tane hatla telefon..
Dinlenmesinden korktuğu için almıodur bence..
Yoksa bu işleri yapcak kadar cesartli olan hatun 1 telefon almayıda becerir..

tabi cnm her koşulda dinleniyor benim anlamadıgım face yazısmaları kolay elde edilmez nasıl elde ettikleribilmiyorumkismile

Yaaaa kafam öle karıştııı öle karıştıkiiiii ne diceğimi neye yorcağımı bunu neye bağlayıp nası senaryo kurucağımı şaşırdım şuan ama aklıma tamamen planlı bişimiş gibi gelio canım içimden tamamen öle geçiyo kızın elinde telefon yok ama sürekli başka nolardan arıyo nerden buluyo bu kadar noyu kimin telefonlarıyla arıyo yaa çok garip canım çok temkinli olmalısınız ama kesinlikle işi kardeşine bırakmayın onu görüştürmeyin kimseyle büyükleriniz halletsin o abi dediğiniz adam mantıklı biri galiba o halletsin babanla annenla hatta siz en iisi halan bırakın en ii o çözüe bu işi...kaydirigubbakcemile3
ama ço garip oldum yaa kasıldım şuan resmen...:1shok:

bakalım yarın arıcakmı ararsa neler dyicek merak ediyorum doğrusu kızla konustum seni cidden cocuk gibiydi bana abla dedi hatta bilmiyorumkismile kafam cok karısık

Oyşşş teze gelinimizinnn işlerii warmışş uyumasıı gerekkkkkkkkkkk
Uyu sen cnmm dinamikk ol yarına aşkın gelcekk opuyorumnanaktan
Yarın yapman gerekenlerde çokmuş canım kolay gelsin Allah yardımcın olsun..
İnşallah herşey dilediğn ve istediğin gbi gelişirr kendine çok dikkt ett aklım hep sende olcak ewlenene kdr hee..
Anca evlendikden snra nete girip iyiym herşey yolunda gitti diceksn o zmn rahatlıcam bnde sırnaşık şey
Hadi cnm Allah rahatık versin rüyanda aşkını görr çok öptm by Şeniz :a015:

tatlım benim yaaaaa ne güzel yaaa kolay gelsin bitanem benim...
ayyyy bende istiyorum yaaa bi gelse aşkitom artık bizde başlasak yaaa...
ama 4 gün oldu aramıyo yaaaaa bişi oldu die çok korkuyorum içimded bi sıkın tı bi sıkıntııı...
neyse canım yaa bana bak hemen daldım kendime....inşallah herşey yolunda gider istediğn gibi olur canımmm..öpüyorum kocaman ii geceler...opuyorumnanaktan

halam mı hahahakaydirigubbakcemile5 nerden bildin bebeemmm ben de cok karşıkım 3 gündür aşkım bilmiyorumkismile hamilelik olmasa umrumda olmaz ialemde nerden belli kardeşimden oldugu diyor günahta lamak istemem ama anlatılanlar öle diyo ben ihtimal vermiyorum biliyoruzki ona kürtaj parası versek parayı alsada olmaz ille birimiz gidicez ya peki aldırmıyorum derse ne olcakbilmiyorumkismile

Bende Ümmüye katılıyorum halana bırakın o halletsin valla kızın hakkından ancak o gelir aklinialirimsmile sırnaşık şey
Gerçekten çok zor şeyler hele kardeşin için daha 19 yaşında bu kdr karmaşanın içinde buluo kendini..
Nası paralı dio kardeşin..
Zaten kardeşinde bi öle dio bi böle dio kızın dötünü kapamak için..
Hiç bi şekilde muhattp etmeyn o kadnla kardeşini yoksa kandırabilr yine..
Biri bu olayı çözsün..

inşallah çözer bana kalsa bende çözücem hayırlısı bakalım neyse basım çatlıyor ben yatıyorum en güzele emanet olun canlarım iyi geceler yarın ola hayır olamafoldumben

Ümmü sende felakt tellalı gbisin kızım yaa adam 1 gün aramasa içimde sıkntı war bişeymi oldu diosn klava:
Hemen kötü düşünmesene be -tatlicadiarzu-
Tatilde değil adam askerde arayamıo demekki..
Askerde die seninde için sıkılıo doğal olarakk..
Çünkü o senin sewdiğin dmi?
Hemen olumsuz düşünme ok yerimseniben

inşallah çözer bana kalsa bende çözücem hayırlısı bakalım neyse basım çatlıyor ben yatıyorum en güzele emanet olun canlarım iyi geceler yarın ola hayır olamafoldumben

Hadi iyi geceler tatlı rüyalar sonya görüşrs dkkt et kendine..
İnşallah en yakın zamanda netlik kazanır bu olay..
Rüyanda aşkını gör :a015:

yaa bence bu kız hamileliğini kullanıyo ve sanki pilanlı bi hamilelik gibi günahını almak istemiyorum ama ne diceğimi blmiyorum yaaa kullanıcak o bebği of yaaaa of offfff Allah kimseye vermes,in bütün aile alt üst oldu yaaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…