A
akudunu_makudunu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.081
Şimdi ilk olarak bu kadının evli olup olmadığını önceden evlenip evlenmediğini ve çocuğu olup olmadığını öğrenin..
Kaç yaşında oldğunuda..
Sonrada birlikte biri onunla doktora gitsin ve gerçekten hamilemi onu öğrensin..
En sonda anne karnındaykende dna testi yapılıo die biliorum ben onun zamanı ne zmnsa onu yaptırın we kimden oldğu ortaya çıksın böylece yalan fln kalmaz..
He bu arada o salak kıza neden aldırdım die yalan sölediğinide sorsun biri..
Eğer gerçekten anlatıldığı gbi yalancıysa ve evli oldğu halde kocasını aldatıyorsa bence şahitlik yapın o zavallı adamda çocuğunu kurtarsn..
Bende erkek olsam öyle bi kadının çocuğumu büyütmesini istemem..
Abin niye uyarmış takip ediliyorsun diye uyarmasın herşeyi yapmayı bilio ceremesinide çeksin bi zahmet..
Amacı para koparmaksa bunu sölemek çok acı ama çocuğu aldırmasını isteyin oda bi can biliorum canilik ama nası büyüycek o çocuk nası bi insana anne diycek evlenseler sağlıklı bi yuvaları olcakmı bu kdr yalan girmişken işin içine..
Çıkarları uğruna bi çocuğu kullanan kadın o çocuğa haksızlık yapmasın sizde buna müsade etmeyin bence..
Bunlar benim dğrularım tbi..
Ya bide 1 tane telefonla hat almakmı zor gelio kıza alsın 1 tane hatla telefon..
Dinlenmesinden korktuğu için almıodur bence..
Yoksa bu işleri yapcak kadar cesartli olan hatun 1 telefon almayıda becerir..
kızlar ben geldim ama çok uykum var,yarın da sabahın körü gibi kuaföre gideceğim.
işte düğün günü yaptıramaycağım detayları yaptıracağım ..
sonra da bindallıyı alacağım,takma kirpik araştıracağım..
akşamüstü de sevgilim gelecek,yarın yoğun bir gün..
öpüyorum sizleri..
Sonya çok fena sakata gelmişsiniz he..
Aman diyeyim,kadın başkasıyla da birlikte olmuş olabilir kardeşine yamaycaktır.
ayy kabus gibi..
kızlar ben geldim ama çok uykum var,yarın da sabahın körü gibi kuaföre gideceğim.
işte düğün günü yaptıramaycağım detayları yaptıracağım ..
sonra da bindallıyı alacağım,takma kirpik araştıracağım..
akşamüstü de sevgilim gelecek,yarın yoğun bir gün..
öpüyorum sizleri..
Yaaaa kafam öle karıştııı öle karıştıkiiiii ne diceğimi neye yorcağımı bunu neye bağlayıp nası senaryo kurucağımı şaşırdım şuan ama aklıma tamamen planlı bişimiş gibi gelio canım içimden tamamen öle geçiyo kızın elinde telefon yok ama sürekli başka nolardan arıyo nerden buluyo bu kadar noyu kimin telefonlarıyla arıyo yaa çok garip canım çok temkinli olmalısınız ama kesinlikle işi kardeşine bırakmayın onu görüştürmeyin kimseyle büyükleriniz halletsin o abi dediğiniz adam mantıklı biri galiba o halletsin babanla annenla hatta siz en iisi halan bırakın en ii o çözüe bu işi...kaydirigubbakcemile3
ama ço garip oldum yaa kasıldım şuan resmen...:1shok:
inşallah çözer bana kalsa bende çözücem hayırlısı bakalım neyse basım çatlıyor ben yatıyorum en güzele emanet olun canlarım iyi geceler yarın ola hayır olamafoldumben
halam mı hahahakaydirigubbakcemile5 nerden bildin bebeemmm ben de cok karşıkım 3 gündür aşkım bilmiyorumkismile hamilelik olmasa umrumda olmaz ialemde nerden belli kardeşimden oldugu diyor günahta lamak istemem ama anlatılanlar öle diyo ben ihtimal vermiyorum biliyoruzki ona kürtaj parası versek parayı alsada olmaz ille birimiz gidicez ya peki aldırmıyorum derse ne olcakbilmiyorumkismile
Hadi iyi geceler tatlı rüyalar sonya görüşrs dkkt et kendine..
İnşallah en yakın zamanda netlik kazanır bu olay..
Rüyanda aşkını gör :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?