- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.101
inşallah çözer bana kalsa bende çözücem hayırlısı bakalım neyse basım çatlıyor ben yatıyorum en güzele emanet olun canlarım iyi geceler yarın ola hayır olamafoldumben
Ümmü sende felakt tellalı gbisin kızım yaa adam 1 gün aramasa içimde sıkntı war bişeymi oldu diosnklava:
Hemen kötü düşünmesene be -tatlicadiarzu-
Tatilde değil adam askerde arayamıo demekki..
Askerde die seninde için sıkılıo doğal olarakk..
Çünkü o senin sewdiğin dmi?
Hemen olumsuz düşünme ok yerimseniben
evet canım haklısın ama bu sefer gerçekten başka bişi var yaa dierleri gibi deilim belki kafamda kuruyorum kendi kendime ondan böle ama hiç böle olmamıştı en son pazar günü sabah konuştuk günde iki kere arardı mutlaka pazar günü abisiyele konuşmuş benle konuştuktan sonra,bende öğleden sonra onlara gitmiştim abisine demişki temmuzda evlencem demiş yaniiiiiii eğer bi aksilikçıkmazsa ve istediğimz gibi olursaaaa temmuzda yuvamı kurucam inşallah bende,,oyyyy aşkım yaaa özledimmm yaaaa 2 gün sonra 100 ler bitiyo çok şüküüürrrr....:Saruboceq::dance:
hoşbulduk bebem sen nasılsn şeydam akşam fdedım ya sana yaprak dökümünü zilicem diye tam oturdum tw nın karsısına cayımıda aldım keyif yapım dedim uzattım bacaklarımı şakkkkkkkkk elektrikler gitti gitti gelmez ancak geldi gece 12 de geldi ayyyyyyy uyuz oldum
İyiyim Tuğçem opuyorumnanaktan
Bende izlicektim ama sonlarına dğru kaçırdm Ferhat aradı fln izliyemedm :gitme:
Uyuz oluorum bende elektrkler sular fln gittğnde elin kolun bağlı hiç bişe yapamıosn kötükedihüso
aynen aynennnnn
gene bir yarışma warmış şeydan ney marifeti acaba kesin yemektir bakmayayım acıkırım walla sonrabilmiyorumkismile
Habire bi yarışma oluo zaten çoğuna bakmıorum bile.. :umursamaz:
canm doğrudur o aylarda çok ewlenenler oluyor dolması normaldır cnm bıde okullar tatıl olunca hazıranda mıllet otomatıkman sımıdedn yapıo
bencede cnm bu hafta halledın ferhatla aradan cıksın tatlım
Off kesin halledemediğimz bişiler olcak yine..
Çok geç kalkıo zaten uykusunu alsın diye bişeyde demiorum..
Ama geç kalktığı için geç buluşuorus..
Ee halledebildiklerimiz sınırlı oluo bu durumda da..
Füsuncumda bugün panik etti beni bu hafta gelinlikçiye gitmem lazım..
Bu balayınıda halletmemiz lazım..
Bide bi ev warmış şirketlerinde çalışan kızın eviymiş ona bakalım bi dedim..
Ama ona bakamıycas herlde..
Off ne sıkıntılı yaaaaaaa akannehir
cnm laptopum takılıoondan gec yazıorum kusura bakma
tatlım panik olma yawaş yawaş ewede gelinlikçilerede bakarsınız
ama tatil işini biran önce aradan çıkarmanız lazım olsun cnm ferhat 1 günde erken kalksın işinizi halledersiniz ewine gider uyur bişey olmaz o kadar...
gelinlik içinde yawaştan başla tatlım model bakmaya
Önemli değil cnm..
Bencede kalksında dır dır konuşuo dediğimde de zaten hep esnio bütünnn gün hemde sırnaşık şey
Gelinlikçilere gitmices aslında 1 tanesine gitmeyi düşünüorm ilk oraya bakıyım beğenmessem başka gelinlikçi arıycam ama onu bu hafta yapmycam..
Model bakmak istemiorum cnm netten yaa çok kafam karışıo snra çok bunalıorum..
Bi ara öle delirtmiştm kendimi dha yeni yeni kendime geliorum ısınıorum tekrar gelinliklere..
Yine bakarsam daralcam yine hatta şuan bile netten gelinlik bakma fikri snki biri boğazımı sıkıomş hissi yaratıo bende :1shok:
bencede cnm gelınlık ıcın modaewlerıne bak benecede netten bakıp kendını karman corman etme 23456787654 tane model olunca kafası karısıo adamın...
en ıyısı gıdersın bı yere denersın begenırsen bı modelı alır cıkarsın ...
ets dısında baska fırma yokmuydu ya tatlım
Canım öncedende sölemiştm kayınvaldemin tanıdığı bi gelinlikçi warmış önceliğim o önce ona gidicem beğenmez memnun kalmazsam başka yer arıycam snra gidip bakcam heralde ilk kadıköye giderim..
Ama umarım beğenirm o gelinlikçiyi..
Nie öle dedin cnm ets için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?