"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Ayhhh inanmıorummm sana Reyhan yaa adamın hevesi kursağında kalmışş resmenn sırnaşık şey
Açıp baksaydın keşkeee delikafadulden
Allahta seni güldürsün cnm yaa :roflol:

biz de koptuk resmen yaaa. amann bizim her buluşmamız macera zaten. ya birine yakalanırız, ya hesapta olmayan şeyler gelir başımıza. hele ilk başlarda buluşmaya gidecektik bir gün. ben babama bişey diyemiyorum o zamanlar. okula gideceğimi söyledim. babamda demez mi ben arabayla bırakayım diye. o kadar ısrar ettiki hayır diyemedim. üniversiteye koydu beni. ben geri otobüslerle buluşacağımız yere gelmiştim. şehir turu yaparak aşkıma ulaşmıştım. :roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol:

İçine doğmuş demekki adamın..
Allahtan kaçta çıkcaksın gelip alıyım dememiş delikafadulden

Sibelcim elinde resimler warsa eklesene bakalım avatarına koymşsn bitaneeee gözümden kaçmadııııııııı :lepi:

Ondandır cnm benimde arada ağrıo bende hastalancm yakn zamanda eli kulağnda yani :1no2:

aynen cnm yaaaaaaaa bir ağrıyor tüm neşem gidiyor arada böle geliyor ağrısı sanırım yarın regl olurum tamda dip boyamı yaptırmaya gidicektim...
kızlar ya bişey sorcam regl ken boya tutmazmış doğrumu ??? budamı batıl inanççç???

bilmiyorumkismile

Tutarda hasta olmadığın zamanki gbi tutmaz diolar..
Ama hiç dikkt etmedim saçlarımı boyattğm zamanlarda hastaykende boyattğm oldu..
Alakasını bilgisi olan birine sormk lazm sırnaşık şey

bende bi kere babama üsküdar-beşiktaş motorlarında yakalanmıştım üniversiteye gidiyordum o zaman okuulu kırmıştık sewgilimle motorda yanımıza pat dıye bırı oturdu selam gençler dedi bi baktım babam ayyyyyyyyyyyyy ne utanmıştım ya hahhahahaha

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol:

İçine doğmuş demekki adamın..
Allahtan kaçta çıkcaksın gelip alıyım dememiş delikafadulden

geleyim dedi de, ben de üste çıktım. baba ilk okula gitmiyorum üni.ye gidiyorum diye sengözlerimebaksanab delikafadulden

Hiiii ben oturduğum yere gömülürdüm heraldeeeeeeeee ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

Tutarda hasta olmadığın zamanki gbi tutmaz diolar..
Ama hiç dikkt etmedim saçlarımı boyattğm zamanlarda hastaykende boyattğm oldu..
Alakasını bilgisi olan birine sormk lazm sırnaşık şey

yarın boyattım boyattım yoksa taylan geldiğinde kadıköyde sahilde orda burda çiçek satan çingenelere benzer birini bulcak karşısında dipler koyu altlar sarıııııııııı

abe be bi çiçik al be yanındaki güzel bayana beeeeeeeeeeeeeeeeee
sempatiksalakcinni

ben nişan için saçlarımı boyattığımda regldim ama tuttu tuğçecim..daha önce duymamıştım hiç peki çevrede bun saçın tutmaması durumunu yaşayan olmuş mu?

buarada serabın üstünden tüm yük kalkmış bi şekilde kocişiyle vakit geçiriyodur:) balayına gidecekler miydi??? belki ona hazırlık yapıyolardır ya daaaa....bilemiciiimmm:)))))))))

geleyim dedi de, ben de üste çıktım. baba ilk okula gitmiyorum üni.ye gidiyorum diye sengözlerimebaksanab delikafadulden

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Koptumm yaaaaaaaaaa :lepi:
Allahtan ısrar etmemiş onda da seni dinlemeyp olmazzz gelcem de diyebilrdiii delikafadulden

ayyy bu da çok fecii olmuşşş delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…