- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.581
Ayhhh inanmıorummm sana Reyhan yaa adamın hevesi kursağında kalmışş resmenn sırnaşık şey
Açıp baksaydın keşkeee delikafadulden
Allahta seni güldürsün cnm yaa :roflol:
reyhanım gün boyu güldüğüm ikinci durumdur:)))) gerçekten süpermiş ya:))))
yumurtalıklarım çok ağrıyor ya regl günüm yakın acaba ondanmıdır ???
yumurtalıklarım çok ağrıyor ya regl günüm yakın acaba ondanmıdır ???
ayy ben de yeni kurtuldum. ondandır. bi de gergindin ya onlar da etkili olmuştur.soğuk almamaya gayret ett.
biz de koptuk resmen yaaa. amann bizim her buluşmamız macera zaten. ya birine yakalanırız, ya hesapta olmayan şeyler gelir başımıza. hele ilk başlarda buluşmaya gidecektik bir gün. ben babama bişey diyemiyorum o zamanlar. okula gideceğimi söyledim. babamda demez mi ben arabayla bırakayım diye. o kadar ısrar ettiki hayır diyemedim. üniversiteye koydu beni. ben geri otobüslerle buluşacağımız yere gelmiştim. şehir turu yaparak aşkıma ulaşmıştım. :roflol:
Ondandır cnm benimde arada ağrıo bende hastalancm yakn zamanda eli kulağnda yani :1no2:
aynen cnm yaaaaaaaa bir ağrıyor tüm neşem gidiyor arada böle geliyor ağrısı sanırım yarın regl olurum tamda dip boyamı yaptırmaya gidicektim...
kızlar ya bişey sorcam regl ken boya tutmazmış doğrumu ??? budamı batıl inanççç???
bilmiyorumkismile
serap ne yapıyor acaba ya ???
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol:
İçine doğmuş demekki adamın..
Allahtan kaçta çıkcaksın gelip alıyım dememiş delikafadulden
bende bi kere babama üsküdar-beşiktaş motorlarında yakalanmıştım üniversiteye gidiyordum o zaman okuulu kırmıştık sewgilimle motorda yanımıza pat dıye bırı oturdu selam gençler dedi bi baktım babam ayyyyyyyyyyyyy ne utanmıştım ya hahhahahaha
Tutarda hasta olmadığın zamanki gbi tutmaz diolar..
Ama hiç dikkt etmedim saçlarımı boyattğm zamanlarda hastaykende boyattğm oldu..
Alakasını bilgisi olan birine sormk lazm sırnaşık şey
geleyim dedi de, ben de üste çıktım. baba ilk okula gitmiyorum üni.ye gidiyorum diye sengözlerimebaksanab delikafadulden
bende bi kere babama üsküdar-beşiktaş motorlarında yakalanmıştım üniversiteye gidiyordum o zaman okuulu kırmıştık sewgilimle motorda yanımıza pat dıye bırı oturdu selam gençler dedi bi baktım babam ayyyyyyyyyyyyy ne utanmıştım ya hahhahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?