"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Canım saçların güzel olmuş..
Bak bu güzel fotğraflar kaldı geriyee somut tek şey bunlar..
Sende gerisine üzülme..
Valla o boya konusunu bnde duymuştum diyenler war ama uygulaypmı diolar yoksa onlarda duyduklarının yalancısımı bilemicemm..
Serapa gelince evet balayına gidicklerdi fakat 2 tane düğünleri olck onların 2. düğünden snramı balayına gidickler bundan snramı giderler onu tam bilmiorum bak onu sormamşım tüh ya sırnaşık şey

Yadaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeee delikafadulden

Hmm şmdi naptından bahsediosan tam kestremiorum bu saatte naptığını sırnaşık şey
Heralde aşkına sarılmış uyuyodur yaa ohhh huzur vallahiii :lepi:
wallahi oh mis misssssssssss allah mutluluklarını daim etsin....

Hiiii ben oturduğum yere gömülürdüm heraldeeeeeeeee ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

aynen bende öyle oldum şeydam ewe geldik babam diyoki anneme senin kızını motorda bastım dıe
kaydirigubbakcemile3

gerçekten fena olmuş bu ama ya...daha sonra kızdı mı peki??? benim babam böyle yakalasa ordan atardı beni rahmetli eminim...yüzme de bilmiyorum zaatiii

sibelcim çok hoş olmuşsun valla. görüntünle büyüle milleti sonra sorun çıktı de. allah bahtını açık yapsın canım benim.

-tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

sibelcim harika olmuşsun tatlım o renk elbise sana çok yakışmış...
allah tamamına erdirsin canım...
boya konuusna gelince çewremdekiler öyle diyor ama regl birininin sacına boya yaptırıp tutmadıgını gözlerımle görmedım hıc tatlım

ya daaaa yaaaa daaaaa.....ıııııııııı.... şeyyyy.... şöyle toparliyim geçmiş zamanların acısını çıkartıoardır :roflol::roflol:

wallahi oh mis misssssssssss allah mutluluklarını daim etsin....

aynen bende öyle oldum şeydam ewe geldik babam diyoki anneme senin kızını motorda bastım dıe
kaydirigubbakcemile3

Ayy aminn canım Allah bozmasın mutluluklarını ve Allah nazarlardan saklasın

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Ayh bnm babam napardı acabaa..
Büyük ihtimal çabbbıkkk ( babam çabuk demez çabbık der çubuk gbi sırnaşık şey )
arabaya geçiosun..
Derdi sonrasını siz düşünün :roflol: delikafadulden

gerçekten fena olmuş bu ama ya...daha sonra kızdı mı peki??? benim babam böyle yakalasa ordan atardı beni rahmetli eminim...yüzme de bilmiyorum zaatiii

tatlım babam bana cok baglı oldugu ıcın yuzume gelıp kızmadı
ama annemden cıkarmıs sınırını bıde sey erkek arkadasım oldugunu bılıodu zaten fakat ıste kıskanmıs

aallah rahmet eylesın tatlım mekanı cennet olsun babanın...

çoook teşekkür ederim canlarım benim:))) zaten sizinle de konuşmasam içimde tuta tuta patlardım evde kimseye bişey söyleyemiyorum rezil oldum hatta ailecek olduk ama kimse önemsemiyo bitti ya gerisi umurlarında değil tek sorun eden benim bunca şeyi...bi kişi gelip de bozma moralini demiyo bi de fırça yiyorum üstüne...iyi ki gelmişim siteye az bi kendime geldim sanki ya...

ya daaaa yaaaa daaaaa.....ıııııııııı.... şeyyyy.... şöyle toparliyim geçmiş zamanların acısını çıkartıoardır :roflol::roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey
Serap bunları okudğnda gebrtcek bizi sırnaşık şey

Yaa ben evlendğimde böle demeyin bnm için ben bişe yapmıo olcemmm sempatiksalakcinni

Allah razı olsun canım benim...benim babam da bana bağlı ama üniversiteye başladığım sene ara sınavlarda arkadaşlarımla buluşacağım zaman elimden tutup götürmüştü arkadaşlarımın yanına beni:)))) evde de anneme bağırmış kızlı erkekli grubun içinde sibelin ne işi var diye:)))evde de çok söylenmişti bana:)) bi de sevgilimle gördüğünü düşünsene başıma neler gelirdi:))) gerçi keşke yaşasaydı da erkek sinek yaklaştırmasaydı yanıma...

herneyse....babanın davranışı yine de güzel olmuş...

hehehe kaydirigubbakcemile3
ben cok yakalndım babama lısede okuldan kacarken falan oho hocalar hep babamı ararlardı sıkayet ıcın babama okul müdiriyesi kızınız cok kacıyor okuldan demıstı bı keresınde babamda hocam bu benim sucum degılkı öğrencılerı okulun guwenlıgı kacmalarına engel olamıyorsa ben ne yapım degıp hazırlan kızım gıdıyoruz demıstı bana kadın böle baka kalmıstı :1shok:

Yaa ben evlendğimde böle demeyin bnm için ben bişe yapmıo olcemmm sempatiksalakcinni

bence de yaa. kızarmı ki?

o günler gelince sen evindesin,koçişinlesin ve biz aramızda konuşuyoruz: " şeyda napıyokii" ya daaaaaa :roflol:

hıııı tabi tabi bütün yeni evliler öyle dersırnaşık şey eminim kardeş kardeş uyurunuz dimi:roflol:

valla ben garanti veremem şu anki gibi yorgun olursam düğünümde kiii kesin olucam kardeş kardeş uyurum ileri zamanlara kimgaranti verebilir ki:))))

buarada ümmücüğümüzün ilgi alanına mı giriyoruz ufaktan kaydirigubbakcemile3

Ben hiç yakalanmadım babama..
Ustrplu kaçıodum sırnaşık şey
Bizde de okula gitmedğinde anneme msj geliodu we atıorum geç kaldı yarm gün gelmemiş yazılıosun ya onun bile msjı geliodu..
Annemde pek msjlara bakmaz hep bankalardan msj geldği için msj sesini sessiz yapmştım ewe geldğmde kendim siliodum msjı annem görmeden :roflol:
Bu arada babanda maşallah acayp zeytnyağlık yapmış heeeeeeeee bravooo :lepi: sırnaşık şey

cnm ya kıyamam sana neyse kapatalım bu konuyuuuuuu
yerimseniben
serap ile eşi bene suan uyuyodur ya delikafadulden
kız seydaaaaaaaaaaaaaaaaa alemsın ha ben bısey yapmıo olcam dedıdelikafadulden

walla ben olmus olsam kelepcelerdım herıfı baglardım yatak basındakı komıdının cekmecesının kulpuna kilitlerdım rahat dursun dıye sabah olunca acardım kılıdı delikafadulden

hiç sewmıom o işi

bence de yaa. kızarmı ki?

o günler gelince sen evindesin,koçişinlesin ve biz aramızda konuşuyoruz: " şeyda napıyokii" ya daaaaaa :roflol:

sırnaşık şey
Bilemiorum valla ne bicim şeler konuşuosunz diebilir :roflol:

Yaaaaaa ben size sölimm ben burda olcemmmmm heheee konuamıcaksınzz -tatlicadiarzu-
Anca balayında konuşrsnz hımm onda da napsamkii delikafadulden

Sen kardeş kardeş uyumaya niyetli olsanda sewgili eşin kabul etcekmi bakalımm aklinialirimsmile sempatiksalakcinni

Evet Ümmünn ilgi alanı olan konulara giriorusss :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…