- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.601
ben nişan için saçlarımı boyattığımda regldim ama tuttu tuğçecim..daha önce duymamıştım hiç peki çevrede bun saçın tutmaması durumunu yaşayan olmuş mu?
buarada serabın üstünden tüm yük kalkmış bi şekilde kocişiyle vakit geçiriyodur:) balayına gidecekler miydi??? belki ona hazırlık yapıyolardır ya daaaa....bilemiciiimmm:)))))))))
wallahi oh mis misssssssssss allah mutluluklarını daim etsin....
Hmm şmdi naptından bahsediosan tam kestremiorum bu saatte naptığını sırnaşık şey
Heralde aşkına sarılmış uyuyodur yaa ohhh huzur vallahiii :lepi:
Hiiii ben oturduğum yere gömülürdüm heraldeeeeeeeee ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
bende bi kere babama üsküdar-beşiktaş motorlarında yakalanmıştım üniversiteye gidiyordum o zaman okuulu kırmıştık sewgilimle motorda yanımıza pat dıye bırı oturdu selam gençler dedi bi baktım babam ayyyyyyyyyyyyy ne utanmıştım ya hahhahahaha
yarın boyattım boyattım yoksa taylan geldiğinde kadıköyde sahilde orda burda çiçek satan çingenelere benzer birini bulcak karşısında dipler koyu altlar sarıııııııııı
abe be bi çiçik al be yanındaki güzel bayana beeeeeeeeeeeeeeeeee
sempatiksalakcinni
Canım saçların güzel olmuş..
Bak bu güzel fotğraflar kaldı geriyee somut tek şey bunlar..
Sende gerisine üzülme..
Valla o boya konusunu bnde duymuştum diyenler war ama uygulaypmı diolar yoksa onlarda duyduklarının yalancısımı bilemicemm..
Serapa gelince evet balayına gidicklerdi fakat 2 tane düğünleri olck onların 2. düğünden snramı balayına gidickler bundan snramı giderler onu tam bilmiorum bak onu sormamşım tüh ya sırnaşık şey
Yadaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeee delikafadulden
wallahi oh mis misssssssssss allah mutluluklarını daim etsin....
aynen bende öyle oldum şeydam ewe geldik babam diyoki anneme senin kızını motorda bastım dıe
kaydirigubbakcemile3
gerçekten fena olmuş bu ama ya...daha sonra kızdı mı peki??? benim babam böyle yakalasa ordan atardı beni rahmetli eminim...yüzme de bilmiyorum zaatiii
ya daaaa yaaaa daaaaa.....ıııııııııı.... şeyyyy.... şöyle toparliyim geçmiş zamanların acısını çıkartıoardır:roflol::roflol:
tatlım babam bana cok baglı oldugu ıcın yuzume gelıp kızmadı
ama annemden cıkarmıs sınırını bıde sey erkek arkadasım oldugunu bılıodu zaten fakat ıste kıskanmıs
aallah rahmet eylesın tatlım mekanı cennet olsun babanın...
Ayy aminn canım Allah bozmasın mutluluklarını ve Allah nazarlardan saklasın
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Ayh bnm babam napardı acabaa..
Büyük ihtimal çabbbıkkk ( babam çabuk demez çabbık der çubuk gbi sırnaşık şey )
arabaya geçiosun..
Derdi sonrasını siz düşünün :roflol: delikafadulden
sırnaşık şey sırnaşık şey
Serap bunları okudğnda gebrtcek bizi sırnaşık şey
Yaa ben evlendğimde böle demeyin bnm için ben bişe yapmıo olcemmmsempatiksalakcinni
sırnaşık şey sırnaşık şey
Serap bunları okudğnda gebrtcek bizi sırnaşık şey
Yaa ben evlendğimde böle demeyin bnm için ben bişe yapmıo olcemmmsempatiksalakcinni
hehehe kaydirigubbakcemile3
ben cok yakalndım babama lısede okuldan kacarken falan oho hocalar hep babamı ararlardı sıkayet ıcın babama okul müdiriyesi kızınız cok kacıyor okuldan demıstı bı keresınde babamda hocam bu benim sucum degılkı öğrencılerı okulun guwenlıgı kacmalarına engel olamıyorsa ben ne yapım degıp hazırlan kızım gıdıyoruz demıstı bana kadın böle baka kalmıstı :1shok:
Allah razı olsun canım benim...benim babam da bana bağlı ama üniversiteye başladığım sene ara sınavlarda arkadaşlarımla buluşacağım zaman elimden tutup götürmüştü arkadaşlarımın yanına beni:)))) evde de anneme bağırmış kızlı erkekli grubun içinde sibelin ne işi var diye:)))evde de çok söylenmişti bana:)) bi de sevgilimle gördüğünü düşünsene başıma neler gelirdi:))) gerçi keşke yaşasaydı da erkek sinek yaklaştırmasaydı yanıma...
herneyse....babanın davranışı yine de güzel olmuş...
bence de yaa. kızarmı ki?
o günler gelince sen evindesin,koçişinlesin ve biz aramızda konuşuyoruz: " şeyda napıyokii" ya daaaaaa :roflol:
hıııı tabi tabi bütün yeni evliler öyle dersırnaşık şey eminim kardeş kardeş uyurunuz dimi:roflol:
valla ben garanti veremem şu anki gibi yorgun olursam düğünümde kiii kesin olucam kardeş kardeş uyurum ileri zamanlara kimgaranti verebilir ki:))))
buarada ümmücüğümüzün ilgi alanına mı giriyoruz ufaktan kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?