"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

tuğçe bana gülme ama son yazını okuyunca fantezini yazıyosun sandım sonunda rahat dursun diye eklemişsin koptum yaaaa :roflol:

Belki bişe yapmıo olcamm yaa Allah Allahh sırnaşık şey ohaoldumsmile eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni

Hiç sewmionmu o işi :roflol:
Evlenmede veya yaşamadan sewen oldğunu zannetmiorum zatennnn sırnaşık şey

Bana şimdilik ürkütücüü geliooooo :1ninca:

benım babam oyle ya yerı gelıo bızımle cocuk oluyor arkadas abı oluyor
ama o gun ben 3 bucuk atıodum babam kıızcak dıye oyle demesıne sasırmıstım bıde burger kınge goturmustu benı yemek yedırmıstı sonra ewe bırakmıstı anneme donup bu kız okuldan kacıryormus hep dıye annemde demesınmı okuldan kacsın da dua et kocaya kacmasın dıye babamda işim gucum war nelerle ugrasıorum allahım dıye solenıp ıs yerıne gıtmıstı hahahahahha
sempatiksalakcinni

Sen kardeş kardeş uyumaya niyetli olsanda sewgili eşin kabul etcekmi bakalımm aklinialirimsmile sempatiksalakcinni

Evet Ümmünn ilgi alanı olan konulara giriorusss :lepi:

bak o kısmını gerçekten bilemiyorum...benimki o anı 4 gözle bekliyo uyumak için büyük çaba sarfedicem amayerimseniben

Benim babam bu söz olayı olana kdr hala beni küçücük onu kızdırdğmda ceza verebilceği bi kız çocuğu zannediodu sırnaşık şey
Söz olayının olcağını duydğnda dank etti adama ama ne danktı kaç gün kendine gelemedi :roflol:
Wayy bide ödüllendirmiş karnını doyurmşş baban ya :lepi:
Annen babandan da bomba çıktı Tuğçe senin yaaaaaaaaaa sırnaşık şey

biz sana dermişiz git kızım kocanın yanına. lülülülülülü
hmm balayı demekk aklinialirimsmile

tuğçe bana gülme ama son yazını okuyunca fantezini yazıyosun sandım sonunda rahat dursun diye eklemişsin koptum yaaaa :roflol:

hahahaaha gül cnm gül allah ağlatmasın

kız sekılden sekle gırcezzzzzzz olmadı yan don yok bu rahat olmadı cıx bıde soley deneyelım owwwwwwwwww ölme essem olme ben kesın sızarım kaydirigubbakcemile3

ay bu da çok güzeldi:))) pozitif bi ailen var canım benim maşaallah ya allah ağız tadınızı bozmasın vallahi:)))

kız annemle babamın lafları cok komıktır mıllet gül gül ölürrr onlarla muahbbet edınce...
baakalım benım babam ne yapacak taylan ıstemeye gelınce babam kesın yanlıs adres der kappıyı kapatır yuzlerıne hahahahahdelikafadulden

biz sana dermişiz git kızım kocanın yanına. lülülülülülü
hmm balayı demekk aklinialirimsmile

O koca bnm yanımdan ayrılmazki zaten sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Bende size zaten kocamın yanındayım derimm :lepi:

Evett balayı işin en eğlenceli kısmıı aklinialirimsmile

kız sekılden sekle gırcezzzzzzz olmadı yan don yok bu rahat olmadı cıx bıde soley deneyelım owwwwwwwwww ölme essem olme ben kesın sızarım kaydirigubbakcemile3

delikafadulden :1ninca:
Ürkütüosun iice beniiii..
Ayrıca merk etme adanalı seni rahat ettirir sırnaşık şey

Ooo ben babam neler der die düşünüodum ama işin ciddiyetini anladıklarında düşünme moduna giriolardelikafadulden

aynen evlenince eşlerimizle yapışık ikiz gibi gezeriz artıkın:)))) yalnız şeyda gerçekten çok güzel dedi:))) kocamın yanındayım yazarsa biz rahat rahat sıkıştıramayız kamufle süperdi:)))) ben de evlenince bu taktiği uygulicammmmm:lepi:

ay yine konu buraya geldi. bu saatte doğal. serap kılıf oldu bize gamyoncuiremsu
allah ayırmasın yanından kuzum.

eğlen bakalım sen. :asigim:

alemsin haaaa :roflol: :roflol:

hahahaha ama öle cnm ya

hiiiiiiiiii buldum şeydammmmmmmmmmmmmmm
ben saten uatak örtüsü istiyordum ya on kesın alayım kayar taylanda wazgecer o aksam bısey yapmaz uyuruz afiyetle
ama ya kal 2 dk degip çarşafı söküp camdan aşşa atarsa
bilmiyorumkismile

ah ahhhhhhhhhh ümmühanın kulakları çınlasın onun konularını konuşuyoruz delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…