- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.621
cnm ya kıyamam sana neyse kapatalım bu konuyuuuuuu
yerimseniben
serap ile eşi bene suan uyuyodur ya delikafadulden
kız seydaaaaaaaaaaaaaaaaa alemsın ha ben bısey yapmıo olcam dedıdelikafadulden
walla ben olmus olsam kelepcelerdım herıfı baglardım yatak basındakı komıdının cekmecesının kulpuna kilitlerdım rahat dursun dıye sabah olunca acardım kılıdı delikafadulden
hiç sewmıom o işi
kız seydaaaaaaaaaaaaaaaaa alemsın ha ben bısey yapmıo olcam dedıdelikafadulden
walla ben olmus olsam kelepcelerdım herıfı baglardım yatak basındakı komıdının cekmecesının kulpuna kilitlerdım rahat dursun dıye sabah olunca acardım kılıdı delikafadulden
hiç sewmıom o işi
Ben hiç yakalanmadım babama..
Ustrplu kaçıodum sırnaşık şey
Bizde de okula gitmedğinde anneme msj geliodu we atıorum geç kaldı yarm gün gelmemiş yazılıosun ya onun bile msjı geliodu..
Annemde pek msjlara bakmaz hep bankalardan msj geldği için msj sesini sessiz yapmştım ewe geldğmde kendim siliodum msjı annem görmeden :roflol:
Bu arada babanda maşallah acayp zeytnyağlık yapmış heeeeeeeee bravooo :lepi: sırnaşık şey
tuğçe bana gülme ama son yazını okuyunca fantezini yazıyosun sandım sonunda rahat dursun diye eklemişsin koptum yaaaa :roflol:
Sen kardeş kardeş uyumaya niyetli olsanda sewgili eşin kabul etcekmi bakalımmaklinialirimsmile sempatiksalakcinni
Evet Ümmünn ilgi alanı olan konulara giriorusss :lepi:
benım babam oyle ya yerı gelıo bızımle cocuk oluyor arkadas abı oluyor
ama o gun ben 3 bucuk atıodum babam kıızcak dıye oyle demesıne sasırmıstım bıde burger kınge goturmustu benı yemek yedırmıstı sonra ewe bırakmıstı anneme donup bu kız okuldan kacıryormus hep dıye annemde demesınmı okuldan kacsın da dua et kocaya kacmasın dıye babamda işim gucum war nelerle ugrasıorum allahım dıye solenıp ıs yerıne gıtmıstı hahahahahhasempatiksalakcinni
sırnaşık şey
Bilemiorum valla ne bicim şeler konuşuosunz diebilir :roflol:
Yaaaaaa ben size sölimm ben burda olcemmmmm heheee konuamıcaksınzz -tatlicadiarzu-
Anca balayında konuşrsnz hımm onda da napsamkii delikafadulden
tuğçe bana gülme ama son yazını okuyunca fantezini yazıyosun sandım sonunda rahat dursun diye eklemişsin koptum yaaaa :roflol:
Belki bişe yapmıo olcamm yaa Allah Allahh sırnaşık şey ohaoldumsmile eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni
Hiç sewmionmu o işi :roflol:
Evlenmede veya yaşamadan sewen oldğunu zannetmiorum zatennnn sırnaşık şey
Bana şimdilik ürkütücüü geliooooo :1ninca:
benım babam oyle ya yerı gelıo bızımle cocuk oluyor arkadas abı oluyor
ama o gun ben 3 bucuk atıodum babam kıızcak dıye oyle demesıne sasırmıstım bıde burger kınge goturmustu benı yemek yedırmıstı sonra ewe bırakmıstı anneme donup bu kız okuldan kacıryormus hep dıye annemde demesınmı okuldan kacsın da dua et kocaya kacmasın dıye babamda işim gucum war nelerle ugrasıorum allahım dıye solenıp ıs yerıne gıtmıstı hahahahahhasempatiksalakcinni
bak o kısmını gerçekten bilemiyorum...benimki o anı 4 gözle bekliyo uyumak için büyük çaba sarfedicem amayerimseniben
Benim babam bu söz olayı olana kdr hala beni küçücük onu kızdırdğmda ceza verebilceği bi kız çocuğu zannediodu sırnaşık şey
Söz olayının olcağını duydğnda dank etti adama ama ne danktı kaç gün kendine gelemedi :roflol:
Wayy bide ödüllendirmiş karnını doyurmşş baban ya :lepi:
Annen babandan da bomba çıktı Tuğçe senin yaaaaaaaaaa sırnaşık şey
biz sana dermişiz git kızım kocanın yanına. lülülülülülü
hmm balayı demekk aklinialirimsmile
kız sekılden sekle gırcezzzzzzz olmadı yan don yok bu rahat olmadı cıx bıde soley deneyelım owwwwwwwwww ölme essem olme ben kesın sızarım kaydirigubbakcemile3
ay bu da çok güzeldi:))) pozitif bi ailen var canım benim maşaallah ya allah ağız tadınızı bozmasın vallahi:)))
hahahaaha gül cnm gül allah ağlatmasın
kız sekılden sekle gırcezzzzzzz olmadı yan don yok bu rahat olmadı cıx bıde soley deneyelım owwwwwwwwww ölme essem olme ben kesın sızarım kaydirigubbakcemile3
kız annemle babamın lafları cok komıktır mıllet gül gül ölürrr onlarla muahbbet edınce...
baakalım benım babam ne yapacak taylan ıstemeye gelınce babam kesın yanlıs adres der kappıyı kapatır yuzlerıne hahahahahdelikafadulden
delikafadulden :1ninca:
Ürkütüosun iice beniiii..
Ayrıca merk etme adanalı seni rahat ettirir sırnaşık şey
O koca bnm yanımdan ayrılmazki zaten sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Bende size zaten kocamın yanındayım derimm :lepi:
Evett balayı işin en eğlenceli kısmıı aklinialirimsmile
O koca bnm yanımdan ayrılmazki zaten sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Bende size zaten kocamın yanındayım derimm :lepi:
Evett balayı işin en eğlenceli kısmıı aklinialirimsmile
alemsin haaaa :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?