"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

korkma kız temm sustum
adanalı adı üstünde adanalı abowwwwwwwwwwwwww silindir gibi geçer üstümden delikafadulden

Valla sırf ürkütüo dediğim gbi bu konu beni o yzden konşmak istemiorum..
Ama ürktmiyip rahatlatcak kişiler susmamak üzere konuşabilirlerr sırnaşık şey sırnaşık şey

Valla adanalıı Allah'ın adamıı bilemiciimm delikafadulden

korkma kız temm sustum
adanalı adı üstünde adanalı abowwwwwwwwwwwwww silindir gibi geçer üstümden delikafadulden

:roflol::roflol: adanalılar bu konuda 1. sıradaymış biliyomuydunuz arkadaşlar:roflol: bikaç yıl önce gazetede okumuştum...yalnız arasıra alptekinin de arnavut olmasına rağmen adanalı olma ihtimalini düşünmüyo değilimsırnaşık şey

Kız kılıf olsun die sölememiştmm dibimde oturmaz heralde yan koltukta oturr ama dibimde olursa uyarırım sizi sırnaşık şey sırnaşık şey
Aklın nelere çalışıo Sibel hee :roflol:
Hemen kılıfa çewirdin olayıı sırnaşık şey
Eee bi süre gezelim yapışık ikiz gbi ama yaa acısını çıkartlım ayrı oldğmz zamanlarınnnnnnnn :lepi:

ay yine konu buraya geldi. bu saatte doğal. serap kılıf oldu bize gamyoncuiremsu
allah ayırmasın yanından kuzum.

eğlen bakalım sen. :asigim:

Eee ama cnm 2010 gelinlerinin konuşması gereken konular bunlarr sırnaşık şey -tatlicadiarzu-
Aminn canım Allah sizide tüm sevenleride ayırmasın inşallah :Saruboceq:

Bence hiç o riske girme adamı kızgın boğaya döndürme sırnaşık şey
Ser pamuk saten çarşafını otur aşşa :roflol: :roflol:

Hee bu senede izmirliler dediler yanlış hatırlamıosam yalan onlar yalan inanma adamın içindekine bağlı o şeyyy sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ama şekerim hak ver şimdi öyle bi konuda başka nelere çalışsın ki aklımmmm:))))
ee ama benimki harbi dibimde oturur yani alternatifim yok :))) zaten ya dibimde olur ya kuşlarının yanında:))) o kuşlarının yanına gittiği an burda olcam ben.))))

sen de saten gecelik giyme ama. o zaman çıldırır adam.
biz bir hafta evden çıkmicakmışızz :asigim: benim kaçacak yerim yok, gerçi kaçan da yok ama Şeniz :kedi:

hahahahahahahahahhaah koptum

neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:1shok:
bismillahirrahmanirrahim nasıl yani yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu konuda derken yataktamı çok ıyılermıs mıctım ben mahwoldum yandım bıttımmmmmm
bıze su,sampuan,condom neyım dayanmaz artık

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Çook güldüm canım yaa Allah iyiliğiini versin emii kuşlarımııı :roflol:
Kız bi süre öle olur bu adam hiç mi tv islemio hiçmi futbol sewmio kuşlar ve sen dışında elbet başka şeler yapar sen merk etme sırnaşık şey
Ayhh bnmkide ben onun dibinde olmayp burda siznle geyk yaparsam tripten tribe girer valla hee ayhhhhnaniknanik

saten gecelık gıymıcem tatlım
pazardan polar pijama aldım bole pembe ustunde abuk subuk karakterler war ben bıraz rahatıma duskunumdur suan o war altımda onu yıkar gotururum sıcak tutuyorda hahahahahah
benene yaaaaaaaa saten gecelık yok babydoll ugrasamam...kendımı hedıye paketı gıbı paketlıcem

sen de saten gecelik giyme ama. o zaman çıldırır adam.
biz bir hafta evden çıkmicakmışızz :asigim: benim kaçacak yerim yok, gerçi kaçan da yok ama Şeniz :kedi:

Yok gecelik değil yafrum nevresim..
O daha beter adam kaymaktan bişe yapamz sırnaşık şey
1 haftamııııııı :1shok:
Allah sabır versin sana Reyhanım :roflol:
Gerçi kaçanda yokmş emme ohaoldumsmile

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Yok be yafrum yaa öle diolar sen inanmadaa sonuçta bilemezsn anca evlendkden snra görcen nası olduğnuu sırnaşık şey
Dayandırr adanalı sen merk etmee delikafadulden

hııı yataktaymış:)))) bikaç yıl oluyo gazetede okumuştum aklımda kalmış şekerim:))) bak bu sene de sıralamanın başında izmir varmış..demekki her yıl bi sıralama yapılıyo...eğer adana bi kez daha 1. sıraya geçerse o zaman kork derim ben:))) şekerim d.kontrol kullanırsan bişeycik olmaz...yalnız evlenmeden 2 ay önce başlamamız gerekiyormuş.ilaç ancak etkisini gösterebiliyomuş.ben 3 günönce başladım ilaca nisan ayı anca etkili olmaya başlar:)

Ayy harbiden o korunma olayını nası yapcaksınz kızlar yaa..
Ben iğne istiorum aslnda en kolayı o gelio bana sırnaşık şey
Bide bişe sölicem cnm siz nisan damı evlencektinz yaa :uhm:

tv izliyo ama ya dvd ya belgesel:))) 50yi geçkin kuşları var şu taklacı kuşlar oluyor ya onlardan besliyor..kuşlarını elden çıkarmaya kıyamadı kasımpaşadan çıkmam diyen adam ümraniyede çatısıyla dubleks daire arıyo şimdi 2. katta kuşları olacakmış:))))))))) bulamazsa kasımpaşaya dönüş tabiii :)))) kuşlar kadar olamadım fikrini ben değil kuşları belirledi yaa:)))))))

korktum walla ama heeeeeeeeee maasallahhhhhhhh maasallahhhhhhhhhhhh

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy bı gun alalımda dusunuurm d.kontrol hapını tatlım
hüf önden kuruklu yaratıklar ne olcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…