- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.661
saten gecelık gıymıcem tatlım
pazardan polar pijama aldım bole pembe ustunde abuk subuk karakterler war ben bıraz rahatıma duskunumdur suan o war altımda onu yıkar gotururum sıcak tutuyorda hahahahahah
benene yaaaaaaaa saten gecelık yok babydoll ugrasamam...kendımı hedıye paketı gıbı paketlıcem
Eee ama cnm 2010 gelinlerinin konuşması gereken konular bunlarr sırnaşık şey -tatlicadiarzu-
Aminn canım Allah sizide tüm sevenleride ayırmasın inşallah :Saruboceq:
tv izliyo ama ya dvd ya belgesel:))) 50yi geçkin kuşları var şu taklacı kuşlar oluyor ya onlardan besliyor..kuşlarını elden çıkarmaya kıyamadı kasımpaşadan çıkmam diyen adam ümraniyede çatısıyla dubleks daire arıyo şimdi 2. katta kuşları olacakmış:))))))))) bulamazsa kasımpaşaya dönüş tabiii :)))) kuşlar kadar olamadım fikrini ben değil kuşları belirledi yaa:)))))))
Ayy harbiden o korunma olayını nası yapcaksınz kızlar yaa..
Ben iğne istiorum aslnda en kolayı o gelio bana sırnaşık şey
Bide bişe sölicem cnm siz nisan damı evlencektinz yaa :uhm:
izliyorum maalesef halan ordan koca buldu geçenlerde:))) 12 nisanda nikah yapcaklarmış orda:))
korktum walla ama heeeeeeeeee maasallahhhhhhhh maasallahhhhhhhhhhhh
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy bı gun alalımda dusunuurm d.kontrol hapını tatlım
hüf önden kuruklu yaratıklar ne olcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Yok gecelik değil yafrum nevresim..
O daha beter adam kaymaktan bişe yapamz sırnaşık şey
1 haftamııııııı :1shok:
Allah sabır versin sana Reyhanım :roflol:
Gerçi kaçanda yokmş emme ohaoldumsmile
ona bakarsan benim de aldığım gecelik ve pijamalar ayıcıklı falan şeyler. ama güzel bişiilerde alırız tabii.
Ben kafayı yerdm herlde kuşlarr kuşlarr die sırnaşık şey
ben yengemin kullandığı ilaçtan aldım daha önce adet düzensizliği için doktor aynı hapı vermişti bana..13 yıldır yasinden başka yeğenim olmadığına göre iyi koruyo demekki:)
buarada benim nikahım nisan ayında kesin olacak.eğer evin eşyalarını da halledersek düğünü de nisan da yapıcaz.yoksa düğün mayısa kalacak...ama ben bu nişan rezilliğinden sonra nikah yapmaya karar verdim belli olmaz düğünü beklemeden nikahla da gidebilirim artık...
:roflol::roflol::roflol: süperdi 40 yıl düşünsem aklıma gelmez:)))) her erkek görüşümde bu cümlen aklıma gelicek :)))))))))))))
Aaa halan orayamı çıktı?
Hangisine stardakine mi yoksa atv dekinemi?
hıHıı anladıydım. çarşaf kayar da, gecelik ne olur bilemiciğimm :1ninca:
1 hafta diyoo ben de yok artık falan diyorum. sabır versin gerçekten de.
:asigim: :kedi:
eskiden yiyodum ama şimdi rahatım kumalarıma alıştım:) gerçi ben onlara kuma gelmiş oluyorum çocukluğundan beri besliyomuş meğer...
hahahahahha
ben bu lafı taylanla telde konnsuyoduk tartısıoduk telde taylana önden kuyruklu yaratık ne olcek dedım neeeeeeeeeeeeee dedı basldı gulmeye kapat tel konusamyıorum gulmketen sonra arucam dedı nerden bulursun böle lafları dedı ama cok utanmıstım sonradan:kedi:
stardakine çıktı tatlım...şimdi nişan yaptılar eşyalarını aldılar...ayrılmışlardı bugün barıştılar nişan tebriği adı altında aramış adam aşkım cicim konuşunca halamın yelkenler suya inmiş tabiii:)))) nisan 12 kesin evlenicez diyo halam...ama dün sor herşey bitti diye esip gürlüyodu:)))
Allah Allahhh..
Dursun hele bi tanısın adamı ne acelesi warmış atlı mı kovalıo..
Aceleye gelmez böle kararlar..
Allah haklarında hayrlısı neyse onu çıkartsın karşılarına..
e ben de saten nevresim takımı aldım...çarşafı lastikli hani kayma ihtimali olmazmış?öyle diyolardı...o kadar kaygan mı oluyo ki gerçekten?kumaşa dokundum ama öyle hemen kayacak kadar da yumuşak değildi??? ben bu kumaşlardan hiç anlamıyorum anam ya((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?