"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

ona bakarsan benim de aldığım gecelik ve pijamalar ayıcıklı falan şeyler. ama güzel bişiilerde alırız tabii.

Ben kafayı yerdm herlde kuşlarr kuşlarr die sırnaşık şey

Ayy harbiden o korunma olayını nası yapcaksınz kızlar yaa..
Ben iğne istiorum aslnda en kolayı o gelio bana sırnaşık şey
Bide bişe sölicem cnm siz nisan damı evlencektinz yaa :uhm:

ben yengemin kullandığı ilaçtan aldım daha önce adet düzensizliği için doktor aynı hapı vermişti bana..13 yıldır yasinden başka yeğenim olmadığına göre iyi koruyo demekki:)

buarada benim nikahım nisan ayında kesin olacak.eğer evin eşyalarını da halledersek düğünü de nisan da yapıcaz.yoksa düğün mayısa kalacak...ama ben bu nişan rezilliğinden sonra nikah yapmaya karar verdim belli olmaz düğünü beklemeden nikahla da gidebilirim artık...

korktum walla ama heeeeeeeeee maasallahhhhhhhh maasallahhhhhhhhhhhh

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy bı gun alalımda dusunuurm d.kontrol hapını tatlım
hüf önden kuruklu yaratıklar ne olcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

:roflol::roflol::roflol: süperdi 40 yıl düşünsem aklıma gelmez:)))) her erkek görüşümde bu cümlen aklıma gelicek :)))))))))))))

hıHıı anladıydım. çarşaf kayar da, gecelik ne olur bilemiciğimm :1ninca:
1 hafta diyoo ben de yok artık falan diyorum. sabır versin gerçekten de.
:asigim: :kedi:

ona bakarsan benim de aldığım gecelik ve pijamalar ayıcıklı falan şeyler. ama güzel bişiilerde alırız tabii.

yok cnm benım war ole sexı seyler ama ne bılım ben ole ayıcıklı seylerı daha cok sewıoyroum donuma warana kadar pembe we genelde hello kitty deenlı donlarım
gecen gene aldım ole hello kıtylı donlar anneme dedım bunu ceyızıme koy dedım bakı posete bu ne ya dedı don dedım cocugunamı aldın dedı yoo dedım kendıme hııı dedi adam seni aldığı gibi çocuk esirgeme kurumuna götürmesimde dedi...bu tur donlarla pıjamarla dedı
aklinialirimsmile

Hmm anladım cnm..
Ama bilmiorum yaa kilo aldırıo fln diolar acaba dğrumu :uhm:
Bide bişey sorcm cnm ne zmn gün almaya gidcksnz şurda nisana azcık bi zaman kaldı..
Sende gününü al da listeye ekliyelimmm senide yaa :lepi:
Valla sen bilrsn cnm düğün,nişan bunlar riskli sıkıntılı işlerdir..
Ben acayip rahatına düşkün bi tip olduğmdan bu sıkntılara gelemedim..
Hatta bugn gelinlikçi bana ne ddi biliomsn sen acayip rahtına düşkün bi gelinsin ama ölede olmazki cnm hem öle olsn hem rahat olsun ddm napimm rahat edemiceksem hiiç giymem ben böleim walla sırnaşık şey
Kadın dio maşallah maşallah çok cici bi çift olmuşsunz çook yakışmışsnz sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol: süperdi 40 yıl düşünsem aklıma gelmez:)))) her erkek görüşümde bu cümlen aklıma gelicek :)))))))))))))

hahahahahha
ben bu lafı taylanla telde konnsuyoduk tartısıoduk telde taylana önden kuyruklu yaratık ne olcek dedım neeeeeeeeeeeeee dedı basldı gulmeye kapat tel konusamyıorum gulmketen sonra arucam dedı nerden bulursun böle lafları dedı ama cok utanmıstım sonradan
:kedi:

Aaa halan orayamı çıktı?
Hangisine stardakine mi yoksa atv dekinemi?

stardakine çıktı tatlım...şimdi nişan yaptılar eşyalarını aldılar...ayrılmışlardı bugün barıştılar nişan tebriği adı altında aramış adam aşkım cicim konuşunca halamın yelkenler suya inmiş tabiii:)))) nisan 12 kesin evlenicez diyo halam...ama dün sor herşey bitti diye esip gürlüyodu:)))

hıHıı anladıydım. çarşaf kayar da, gecelik ne olur bilemiciğimm :1ninca:
1 hafta diyoo ben de yok artık falan diyorum. sabır versin gerçekten de.
:asigim: :kedi:

Gecelik yatağa girdikden snra pek üstte kalmaz diye düşünüorum sırnaşık şey
O yüzden pek sorun teşkil etmezz :roflol:
Yok yaff şaka yapıodur askn sana 1 hafta çıkmasanz bile yanii hasrt giderrsnz öle şey ıı neyse sırnaşık şey
Canım sen kaç kilo vermeyi düşünüodun?
Hani kendi kendinemi kuruntu yapıosun işte gelinlik giycem zayflamam lazm die:uhm:

ayyyy gülmekten tartışamamış ama haklı da yani:))))) gerçekten süperdiii:)))) ben alptekine söyleyemem ama kazara söyleyecek olsam o da yarılırdı gülmekten eminim:)))))

Allah Allahhh..
Dursun hele bi tanısın adamı ne acelesi warmış atlı mı kovalıo..
Aceleye gelmez böle kararlar..
Allah haklarında hayrlısı neyse onu çıkartsın karşılarına..

e ben de saten nevresim takımı aldım...çarşafı lastikli hani kayma ihtimali olmazmış?öyle diyolardı...o kadar kaygan mı oluyo ki gerçekten?kumaşa dokundum ama öyle hemen kayacak kadar da yumuşak değildi??? ben bu kumaşlardan hiç anlamıyorum anam ya((

Neee kaaaa ilgi çekici bi konumuz war misafirimz hiç eksik olmuo maşallah sırnaşık şey
Bugünde ben sölim Tuğçem uzun zmndır takip etmiodun msfrleri :lepi:

Allah Allahhh..
Dursun hele bi tanısın adamı ne acelesi warmış atlı mı kovalıo..
Aceleye gelmez böle kararlar..
Allah haklarında hayrlısı neyse onu çıkartsın karşılarına..

halam bizimle kalıyo.normalde kalacak yeri yok...o açıdan kendini atlı kovalıyomuş gibi hissediyo o kadar rahat etmesine çabaladığımız halde...kadın da haklı ya evimi yuvamı bileyim diyo...aylardır inat ediyo senden önce evlenicem diyo yarışa girdi bugün arabada bile diyo ay alptekinin patronuna rezil oldum bak rezillik 1 değil 2 değil ki anam ya püfffff

Canım belki senin aldığın pamuk satendir..
Çarşaf kaymasa bile yorgan üzerinde durmuo zaten sırnaşık şey
Değiştirebiliosan değiştir değiştremiosan bşver kalsın 1 taneden zarar gelmes..
Doğumunda fln serersn görüntü olsun die..
Bende pek anlamazdm halada anladığm sölenemez ama pamuk satene dokununca ne kdr güzel oldğnu anlıosun ztn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…