- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.681
Neee kaaaa ilgi çekici bi konumuz war misafirimz hiç eksik olmuo maşallah sırnaşık şey
Bugünde ben sölim Tuğçem uzun zmndır takip etmiodun msfrleri :lepi:
halam bizimle kalıyo.normalde kalacak yeri yok...o açıdan kendini atlı kovalıyomuş gibi hissediyo o kadar rahat etmesine çabaladığımız halde...kadın da haklı ya evimi yuvamı bileyim diyo...aylardır inat ediyo senden önce evlenicem diyo yarışa girdibugün arabada bile diyo ay alptekinin patronuna rezil oldum bak rezillik 1 değil 2 değil ki anam ya püfffff
Canım belki senin aldığın pamuk satendir..
Çarşaf kaymasa bile yorgan üzerinde durmuo zaten sırnaşık şey
Değiştirebiliosan değiştir değiştremiosan bşver kalsın 1 taneden zarar gelmes..
Doğumunda fln serersn görüntü olsun die..
Bende pek anlamazdm halada anladığm sölenemez ama pamuk satene dokununca ne kdr güzel oldğnu anlıosun ztn..
noluyo burdaaaa:1ninca:
bnde 2010 gelini olcem kısmet olursa:Saruboceq:
pamuk saten olabilir evet...çok kaygan olmadığı ve parlak olduğu kalmış aklımda...taaa haziran ayında almıştık ben yarın bakarım kumaşına:)))
Hoşgeldin cancu..
Noluyo burdaaaa 2010 gelinleri kaynatıooo buyur gel sende katıll kaydirigubbakcemile5
Hmm anladım cnm o öle hissedio olabilr..
Ama sonuçta evlenip ayrılcağna hiç evlenmesin daha iyi..
Ona bunu söleyn öyle düşünsünde karar versin..
Senden öncemi evlencekmiş sırnaşık şey
Nie altınlar önce ona takılsn diemi naniknanik
Şaka şaka..
Kızz sen kaç yaşndasn o kaç yaşndaa nie öle dioo..
Rezillik die düşünme ama canım yaa bak insanlar kend yaptıkları şeylerden sorumludur..
Kimsenin ağzı torba değil büzemezsin ve kimseyi yönlendiremezsn..
Zaten seni tanıyıp ona göre notunu wermek yerine çewrendeki herkesle kıyaslayarak karar vercekse o adam hiç muhattp olma sadece eşinin patronu sıfatında kalsın yeter..
hoşbuldum datlum
sanırım en son ben evlenicem aranızda
11 aralık 2010 düğün
10 aralık ta kına kısmetse..
hoşbuldum datlum
sanırım en son ben evlenicem aranızda
11 aralık 2010 düğün
10 aralık ta kına kısmetse..
selam kızlar çok şeker şyler yazmışsınız bi bakiym dedim birsürü sayfa okumuşum:)ben de 2010 Eylül de kısmetse evlenicem.
cancu hoşgeldin aramıza
burda ne oluyor gelinler hazırlık yapıyor
45 yaşında halam..daha doğrusu amcamın kızı ama yaşı çok büyük olduğu için hala diyoruz...onun inadı benden önce evlenip ona bakmayan amcalarına inat kocasını koluna takmak...çünkü tvye çıktı diye geçenlerde amcam yıktı ortalığı, çok tepki aldı halam.şimdiye kadar öylesine bi inat vardı şimdi farz oldu anladığım kadarıyla...
patronu bu tarz şeyleri bana karşı sorun etmez ama itici bi görüntü oluyo ne bileyim...bi de bugün kusur bulmaya çok elverişliyim ondan sanırsam:))))
selam kızlar çok şeker şyler yazmışsınız bi bakiym dedim birsürü sayfa okumuşum:)ben de 2010 Eylül de kısmetse evlenicem.
Hımm ee hazırlıklar ne alemde?
Varmı gelişmeler..
Bu arada ben şeyda..
Sende kendinden bhset birasck istrsn bzde seni tanıylım yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?