"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Hmm anladım cnm o öle hissedio olabilr..
Ama sonuçta evlenip ayrılcağna hiç evlenmesin daha iyi..
Ona bunu söleyn öyle düşünsünde karar versin..
Senden öncemi evlencekmiş sırnaşık şey
Nie altınlar önce ona takılsn diemi naniknanik
Şaka şaka..
Kızz sen kaç yaşndasn o kaç yaşndaa nie öle dioo..
Rezillik die düşünme ama canım yaa bak insanlar kend yaptıkları şeylerden sorumludur..
Kimsenin ağzı torba değil büzemezsin ve kimseyi yönlendiremezsn..
Zaten seni tanıyıp ona göre notunu wermek yerine çewrendeki herkesle kıyaslayarak karar vercekse o adam hiç muhattp olma sadece eşinin patronu sıfatında kalsın yeter..

pamuk saten olabilir evet...çok kaygan olmadığı ve parlak olduğu kalmış aklımda...taaa haziran ayında almıştık ben yarın bakarım kumaşına:)))

noluyo burdaaaa:1ninca:
bnde 2010 gelini olcem kısmet olursa:Saruboceq:

Hoşgeldin cancu..
Noluyo burdaaaa 2010 gelinleri kaynatıooo buyur gel sende katıll kaydirigubbakcemile5
Hayırlı olsun bu arada..
Tarihiniz bellimi?

Son düzenleme:

45 yaşında halam..daha doğrusu amcamın kızı ama yaşı çok büyük olduğu için hala diyoruz...onun inadı benden önce evlenip ona bakmayan amcalarına inat kocasını koluna takmak...çünkü tvye çıktı diye geçenlerde amcam yıktı ortalığı, çok tepki aldı halam.şimdiye kadar öylesine bi inat vardı şimdi farz oldu anladığım kadarıyla...
patronu bu tarz şeyleri bana karşı sorun etmez ama itici bi görüntü oluyo ne bileyim...bi de bugün kusur bulmaya çok elverişliyim ondan sanırsam:))))

ayyy kızlar baş ağrıma daha fazla dayanamıyorum ben ufaktan kaçayım...yarın yanınızdayım:)))) öpüldünüz kızlar kendinize iyi bakın....

hoşbuldum datlum
sanırım en son ben evlenicem aranızda

11 aralık 2010 düğün
10 aralık ta kına kısmetse..

Hımm ee hazırlıklar ne alemde?
Varmı gelişmeler..
Bu arada ben şeyda..
Sende kendinden bhset birasck istrsn bzde seni tanıylım yerimseniben

Kuzenin yani aslında..
Anladım cnm dediğim gbi haklarında hayırlısı olsun..
İnşallah sonradan pişman olmaz..
Sende düşünme bunları ama yaa bak burda nelerden bahsediorus bis yafrumm yeni arkdşlarr geldii aklinialirimsmile

Hımm ee hazırlıklar ne alemde?
Varmı gelişmeler..
Bu arada ben şeyda..
Sende kendinden bhset birasck istrsn bzde seni tanıylım yerimseniben

hazırlıklar son sürat devam nişanlım askerde olduğu için çoğu şeyi tek başıma yapıorumkafamçokkarıştı
bu arada bende cansu memnun oldum
25yaşındayım bursadan katılıyorum
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…