"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

yeni arkadaşlar geldi ama başımın ağrısına daha fazla dayanamıyorum...birazdan klavyeye yaslanıp uyuma ihtimalim var...şaşıbeş bakıyorum ekrana(((( çok yorulduım bugün(((

hoşbuldumm canım

o hazırlık yapanlardan biride benim canım çeyiz çimen vs hertürlü hazırlık itinayla yapılır:roflol:

heheh kolay gelsin cnm
bu arada bende tuğçe istanbuldayım 26 yasındayım
grafikerim yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim
sırnaşık şey

ayyy kızlar baş ağrıma daha fazla dayanamıyorum ben ufaktan kaçayım...yarın yanınızdayım:)))) öpüldünüz kızlar kendinize iyi bakın....

Aaa harbiden hee o kdr yorgunluğa hala gelmiş bizimle burda muh. ediosun sen waryaa düğün gecesi hiç kaçamazsın yorgunum diee sırnaşık şey
Neyse cnm çok geçmiş olsun görüşürs kendine dkkt et..
Her ne kdr hatırlamak istemesende yüzükleriniz taktınız tebrik ediorum Allah utandırmasınnn ve bi ömür mutlu olun inşallah canımm aminnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: Şeniz :a015:

sırnaşık şey
Yaa her gelen bu geyiği yapıo ne bulsak başka da kendilerini tanıtmaları için bunu duymasa artıkk sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Aaa ben senin nickni hatırlıorumm bnm kusende asker yolu bekliodu ama kavuştu çok şükür..
Allah kavuştursun sizide cnm şafak kaç?
Bende tanıştğma memnun oldum cansucum yerimseniben

hakket sheydam gerc sibel tüyoyu aldı benden kelepceleyecek adamı komıdının kulpuna hhhhhhhhhhahahahaahahahaa
:kedi:

hoşbuldum Seyda,Tuti tanıştığımıza çok memnun oldum:) ben de 26 yaşındayım Samsun dayım ama ıstanbula gelin gidicem şimdiden heyecanı başladı nasıl olucak bakalm:)

yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkes ne güzel istanbula gelin gidiyor bense adanaya gidicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o gelse buraya damat olarak pofffffffffffffffffffffff

hakket sheydam gerc sibel tüyoyu aldı benden kelepceleyecek adamı komıdının kulpuna hhhhhhhhhhahahahaahahahaa
:kedi:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Allah iyiliğini versin emi tüyo dio bide yaa hainn dicek adam ne bicim karısın sennn

o geyik artık kalıplaştı ama kaydirigubbakcemile2
bnm nicki hatırlarsın baksana bu saatlere kadar buralardayıs hep ohaoldumsmile
şafağımda 232 bu arada yivrummm turkbayragi

hoşbuldum Seyda,Tuti tanıştığımıza çok memnun oldum:) ben de 26 yaşındayım Samsun dayım ama İstanbula gelin gidicem şimdiden heyecanı başladı nasıl olucak bakalm:)

Heycanlan heycanlan sonra stresten pek heycanlanmaya fırsat bulamaya bilirsin sırnaşık şey
Şaka şakaa ayy bgn ne geyik günümdeyim yaaa mutluyum yaa ondan :lepi:
Demek ist.e geliceksinn senin için biras sıkıntılı olabilr..
Ama sonçta sewdiğinle yuvanı kurcaksn..
Ee sizde hazırlıklar ne alemde?

Ben de 5ay asker yolu bekledim canım biz ayrı şehirlerde olduğumuz için pek fazla sorun olmadı ama bu uzaklık insanı çok yoruyo bıktırda yani bizde 6.5 senedir beraberiz ama 2.5senedir ayrıyız

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Allah iyiliğini versin emi tüyo dio bide yaa hainn dicek adam ne bicim karısın sennn

sheydam sibeli bıılmem amma benım adanalı kesın cok canisin der bana
zaten adanalı caktımı duwarda ızım cıkar hahahahahahaa yok ya yapmaz benım aşkımmmmmmmm
sırnaşık şey

yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkes ne güzel istanbula gelin gidiyor bense adanaya gidicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o gelse buraya damat olarak pofffffffffffffffffffffff

Yiyosa ikna et adanalıyıdaaa sırnaşık şey
Kızım bişe olmaz işte 2 memlektn olcak daa ne istinnn

ben bursada kalıcağımı ümit ediyorum nişanlım bankacı tayinde nereye çıkarsa oraya gelin gidicem ama%80bursa olurmuş:Saruboceq:

o geyik artık kalıplaştı ama kaydirigubbakcemile2
bnm nicki hatırlarsın baksana bu saatlere kadar buralardayıs hep ohaoldumsmile
şafağımda 232 bu arada yivrummm turkbayragi

Aslında hiç bi konuda fln denk geldik die hatrlamıorum ama ismin cansu ya cancu o nickten hatrlıorum kusen asker yolu bekleyenlern topine fln girdğnde görmştm..
Neyse 232 demek şafak hee tekrar Allah kavuştursun canımm..
Nerde yapıo askerliğini?

oyy 5 ay geçer hemen bebişm
merak etme ama 15 ay biras delip geçiyooo

bebem ben waktı zamanında bundan 3 sene önce 15 ay bekledım tatlım bılırım zorluklarını ama kısmet olmadı ayrıldık...sımdı uzun bır aradan sonra hayatımda bırı war onu 5 ay beklıcem kısmetse zaten askere gıtmeden nısan yapmayı dusunuyoruz bızde ...
rabbım sizi tez wakıtte kawustursun cnmolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…