- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.701
hoşbuldumm canım
o hazırlık yapanlardan biride benim canım çeyiz çimen vs hertürlü hazırlık itinayla yapılır:roflol:
ayyy kızlar baş ağrıma daha fazla dayanamıyorum ben ufaktan kaçayım...yarın yanınızdayım:)))) öpüldünüz kızlar kendinize iyi bakın....
hazırlıklar son sürat devam nişanlım askerde olduğu için çoğu şeyi tek başıma yapıorumkafamçokkarıştı
bu arada bende cansu memnun oldum
25yaşındayım bursadan katılıyorum
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:sm_cool:
Aaa harbiden hee o kdr yorgunluğa hala gelmiş bizimle burda muh. ediosun sen waryaa düğün gecesi hiç kaçamazsın yorgunum diee sırnaşık şey
Neyse cnm çok geçmiş olsun görüşürs kendine dkkt et..
Her ne kdr hatırlamak istemesende yüzükleriniz taktınız tebrik ediorum Allah utandırmasınnn ve bi ömür mutlu olun inşallah canımm aminnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:Şeniz :a015:
hakket sheydam gerc sibel tüyoyu aldı benden kelepceleyecek adamı komıdının kulpuna hhhhhhhhhhahahahaahahahaa :kedi:
sırnaşık şey
Yaa her gelen bu geyiği yapıo ne bulsak başka da kendilerini tanıtmaları için bunu duymasa artıkk sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Aaa ben senin nickni hatırlıorumm bnm kusende asker yolu bekliodu ama kavuştu çok şükür..
Allah kavuştursun sizide cnm şafak kaç?
Bende tanıştğma memnun oldum cansucum yerimseniben
hoşbuldum Seyda,Tuti tanıştığımıza çok memnun oldum:) ben de 26 yaşındayım Samsun dayım ama İstanbula gelin gidicem şimdiden heyecanı başladı nasıl olucak bakalm:)
bende bekleyecem asker ağustosta offffffffffff offffffffffffffffff 5 ayda olsa cok yaaaaaaaaaaaaaaaaa
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Allah iyiliğini versin emi tüyo dio bide yaa hainn dicek adam ne bicim karısın sennn
bende bekleyecem asker ağustosta offffffffffff offffffffffffffffff 5 ayda olsa cok yaaaaaaaaaaaaaaaaa
yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkes ne güzel istanbula gelin gidiyor bense adanaya gidicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o gelse buraya damat olarak pofffffffffffffffffffffff
o geyik artık kalıplaştı ama kaydirigubbakcemile2
bnm nicki hatırlarsın baksana bu saatlere kadar buralardayıs hep ohaoldumsmile
şafağımda 232 bu arada yivrummm turkbayragi
oyy 5 ay geçer hemen bebişm
merak etme ama 15 ay biras delip geçiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?