"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

evet baya sıkıntılı ama yavaş yavaş başladık hazırlıklara arada çok mesafe olduğu için biçok şeyi istanbuldan almayı plnlıyoruz ama mutfakla ilgili biçok şeyi aldık gerçekten çeyiz hazırlamak baya sıkıntılı bi işmiş bide aldığım şeyler nasıl gidicek onun sıkıntısı da başladı offf ne zor şeler ama sonunda sevdiğin için yapınca katlanılabiliyomuş:)

sheydam sibeli bıılmem amma benım adanalı kesın cok canisin der bana
zaten adanalı caktımı duwarda ızım cıkar hahahahahahaa yok ya yapmaz benım aşkımmmmmmmm
sırnaşık şey

Tuğçem şöyle bi laf war bilmem bilirmisin CADIARZU

" Bugünün yarınıda var " sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

kuzenin kim senin bende merak ettim CADIARZU
aydın söke de yapıo tatlım
pazar günü yanındayım işallahhhh:Saruboceq:

Tuğçem yafrum sen sus istersen burda uzun dönem bekleyenler seni parçalamasın sonra sırnaşık şey sırnaşık şey

hakket ha çok pardon kızlar...
nankörlük ettim ama seydam bende 15 ay beklemıstım zamanında haksızlık olmasın banada hehehe

Yiyosa ikna et adanalıyıdaaa sırnaşık şey
Kızım bişe olmaz işte 2 memlektn olcak daa ne istinnn

yok tatlım adanalım gelmez ıstanbula bürosu orda buraya tasırsa büroyu cok musterı kaybeder bence o kalsın adanada ben ona ıstanbuldan ew aldırırm arada gelırım burda kalırım arada adanaya gıderım amaaaaaaaaaaaa kendımden klonlamam gerekıyor her ewe 1 adet tuğçe hahahah

Son düzenleme:

Ayhh bna bu ara çeyiz özellklede mutfak eşyaları dendimi fenalık basıo..
Incığı cıncığı bitmess eksiği gediği bitmess ne lanet bişe şu çeyz denilen şey yaa.
Bence sen daha alma ordan ist. dan alırsın mutfkla ilgili geri kalan eksiklern fln wrsada ordan götürmen gerçektn skntılı olur snra cnm..

kuzenin kim senin bende merak ettim CADIARZU
aydın söke de yapıo tatlım
pazar günü yanındayım işallahhhh:Saruboceq:

Hmm hangi nickni sölesemki sırnaşık şey
Canım extreme ConversE olarak değiştirdi nickni..
Aaa ne güzelll aşkını görceksinn hadii gözün aydınnn :lepi:

Yok yafrum tbi sanada hakszlık olmasndaaa..
Herkes bilmez senin öncden ne kdr bekledğni sırnaşık şey
Kız uçtun iice hee adanalı bırakmaz seni tek gelir seninle bölece klonlanmana gerk kalmaz yawrm delikafadulden

Hmm hangi nickni sölesemki sırnaşık şey
Canım extreme ConversE olarak değiştirdi nickni..
Aaa ne güzelll aşkını görceksinn hadii gözün aydınnn :lepi:

temem tanıdı ben olumunekankayizsmile
darısı başımıza okavuştu :Saruboceq:
işallah bakalım giideyimde göreyim accık morali düzelsin kuşumunaklinialirimsmile

amin bidenem amin
sizde anlatın bakalım düğün nezaman
çeyizler hazırmı
gelinlikler hazırmı
heyecan varmıboshayallersmile

Hmm hemen anltymm sewe sewe sırnaşık şey
Ne kaa merklym dmi yaa :roflol:
Heh neyse şmdii bnm evlilik Allah nasp kısmet ederse 29 Mayısta günümüzü aldık çok şükür bugün gelinliğimide çizdirdim sparişini verdi balayımızıda hallettk..
Çeyiz şimdiye kdr tek bir iğne bile almadğmz için biras batıo bana ama onunda bi çoğunu hallettk sayılır çok kabalar yani moblyalar we ufak tefekler kaldı cnmm..
Benden bu kadar sıradakiiiiiiiiiii bekleme yapmaaaaaaaaaaaa sırnaşık şey

çok özleim sheydam napım ya 3 hafta oldu goremıyorum tak ettı canıma üleynnnnnnnnnnnnnnnnnnn:gitme:

hakket bugünün yarınıda war
zaten awukat kendılerı bı sekılde kandırır benı meslegı sırf cene of yandım ben laelaelaelaelae

O yüzden sen adamı delirtme ne saten çarşf ne ip ne kol nede bağlamak yok hiç biri unuttt kendini adanalıya bırakk sırnaşık şey

Evet canım doğru söylüyosun ama bazı şeyleri önceden almak zorunda kaldım birden masraf yaparak batmamak için ama artık almicam sen daha iyi bilirsin 3 ay sonra eclenicen sanırım senin telaşın daha başkadır bide bu çeyiz işlerinen hiç anlamazdım mecbur kalınca uğraşmak zorunda kaldık.2010 da baya evlenicek var galiba herkes burda:)

temem tanıdı ben olumunekankayizsmile
darısı başımıza okavuştu :Saruboceq:
işallah bakalım giideyimde göreyim accık morali düzelsin kuşumunaklinialirimsmile

Aminn..
Kazasız belasız gidip gelirsn inşallah..
Aşkınında seninde birasck moralinzn düzelir.. yerimseniben

benım ceyızde yemek takımları,kahwaltı takımları catal bıcak takımı,mutfak gereclerı,yatak ortusu takımları,ıc camasırları sımdılı bunlar war daha nısan olmadıgı ıcın cok agırlık wermıyoorum ceyıze ama allaha cok sukur bır cogunu aldım ceyızımın sadece mutfak ıcın ısıtıcı ,utu vs sureklı model cıktıgı ıcın onları almadım

çok özleim sheydam napım ya 3 hafta oldu goremıyorum tak ettı canıma üleynnnnnnnnnnnnnnnnnnn:gitme:

Sana kenan doğuludan bu şarkıyı armağan ediorum

Tak etti canıma gel yanıma
Gül yüzlü yarim gülsene bana
Tak etti artık tak etti canıma
Çok özledim yine gel

sırnaşık şey sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…