"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

teşekkürler şeydacım, teşekkürler denizcm. daha iyisi sizlerin olsun. benden başka herkes harıl harıl hazırlanıyor, bana sanki kendime değil de bi başkası için hazırlanıyorum gibi geliyor.

teşekkürler şeydacım, teşekkürler denizcm. daha iyisi sizlerin olsun. benden başka herkes harıl harıl hazırlanıyor, bana sanki kendime değil de bi başkası için hazırlanıyorum gibi geliyor.

amin reyhncm çok saol yerimseniben
eee doğal tabi heycn dorukta güzelim hihoyyyt

çok doğru cnm ...amin tatlım
huzur islamda
:lepi:

:lepi:

Ee kızlarr muhbbt tıkanmış noluo?
Bi gittm herkes dağlmışş..
Reyhancım annene söledinmi kayınederinin düşündüklerini fln?

şeydam babam geldide etrafında fırıldak gibi dönüyorum izin almak için ama bir türlü cesaretimi toplayıp söyleyemiyorum ama anladı diyorki gene bişey isteyecen ama dur bakalım dedi birde şu kalpli çikolatadan warmı daha dedi boshayallersmile

Ne izni Tuğçem şile içinmi?

yok tatlım yarın akşam taylanın avukat arkadaşları 360 bara rezerwasyon yapmışlarda onun için eğlenmek için yani...

yok kız doğum günüymüş cartmış dışarda olcam ya sewmez öyle fazla dışarda sabahlamamılaelaelaelaelae

Yok yafrum yakın bi arkadaşının doom gnü olarak sölersen orda olman gerektiğini bilir ve izin werir.
O yüzden söledim..
Ama sen bilirsin..
Baban uyumadan söle istersen kaydirigubbakcemile3

Canım söleseydin annene önümzdeki hafta bişler düşünüorus fln die oda hazırlansın hafiften..

geç cvp verdığım için ksra bkma şeydacm.
şimdi anneme onların dediklerini desem aklı onlara takılıcak ve objektif bakamicak.
ben kendi fikrini söylesin annem diye sadece söz yapmak istediklerini söyledim.
babamın da biraz işleri var bu aralar. şehirdışı yapabilir. belki anneler tanışabilir bu tarz bişeyler düşüneceğiz artık. tüm fikirleri toplayıp akşımla (özellikle de ben) kararı vermeliyiz.

Nasıl yani annen ne düşünürki anlayamadım :uhm:

Hakkınızda hayrlısı olsun Reyhancım..

tek günde görüşme tanışma söz demiştim ya. yani bize bile değişik geldi. şimdi kayınpeder böyle diyor desem, annem de yok öyle mi olur falan düşüncelere başlayacak. ben bunu söylemedim ki, annem etki altında kalmadan fikrini söylesin.

Yok yafrum yakın bi arkadaşının doom gnü olarak sölersen orda olman gerektiğini bilir ve izin werir.
O yüzden söledim..
Ama sen bilirsin..
Baban uyumadan söle istersen kaydirigubbakcemile3

şeydam söyledim
beni taylanla tanıştıran çocuk bizim aile dostumuzun oğlu aynı zamanda şilede yazları aynı mahallede büyüdük aynı zamanda ortaokul arkadaşımdı çocuk onlarlayım değince izin werdi direk oh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Hımm anladım cnm bencede söleme..
Sewdiğinde babasına sölesin öle olmaz işte adım adım ilerlememiz lazım diye..
Babasıda biliodr zaten böle oldğunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…