"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Hadi gözün aydın canımmm izinide koparmışsınnn babandan :lepi:

evet öle yapcaz artık. biraz mantık, biraz plan herşey yapılır. o yüzden gözümde büyütmüyorum çoğu şeyi

En iyisini yapıosun cnm..
Zaten son zamanlarda insan çok stres oluo gün belirlendiğinde bi aksilik çıkcak herşey tam olmycak die..
Sadece aksilik çıkcak die stresliydim heycan fln yoktu bnde onun dışnda..

En iyisini yapıosun cnm..
Zaten son zamanlarda insan çok stres oluo gün belirlendiğinde bi aksilik çıkcak herşey tam olmycak die..
Sadece aksilik çıkcak die stresliydim heycan fln yoktu bnde onun dışnda..

anladım cnm. stres olcak biliyorum. ama olumlu düşünmeye çalışıyorum. aksilik olmaz inşşş.

Azcık insana benzemek için sırnaşık şey

Kaşlarım almış başını gidio cnm bi aldırmam lazım artık :roflol:

Pazar gnü benimkiyle görüşmices ama aynaya baktığmda rahatsız oluorum..

Doğru düzgn bi saatte uyanırsam gidiym bi kuaföre diorumm..

Çok rahatsız oluorum ama cnm yaa kaşlarım fln çıktığnda hemen kuaföre atmak istiorum kendimi..

Boya yaptırrkende öledim azcık çıksın rahtsız oluodum..

serabın ayakkabısından isimlerimiz silindimi acaba yaaaaaaaaaaaa çok merak ettimmm

Silindi tuğçe'cim..
hepiniz silinmiştiniz çok oynadım belki de ondadır.
benim gelin başım yapılırken teyzeme yazdırdım.
ayakkabının altı tamamen doldu :)))
en kısa zamanda yolcusunuz haberiniz olsun :))

Ben geldim.. kaydirigubbakcemile2
Burada hava şartları çok fena,gözgözü görmüyor öyle ki teleseyij çalışmıyor..
kayak yapamıyorsunuz hava şartlarından ..
bizde kartopu oynadık :))
çok ıslandık bende hemen odaya gelip nete gireyim dedim fırsattan istifade..
hepinizi çok çok öpüyorum,sizinle sohbet etmeyi özledim yahu
kaydirigubbakcemile5

Ohhh hepimiz silindik demekkkk kimse tutamaz artık biziiii :teytey::teytey: :teytey: :lepi:

Ayyyy canımm benimmm kocişininn yanındasıınnnn şimdii ohh yaa kayak falan görmes şimdi sizin gözünüzz :lepi:

Sen böle 2 gündür gelip yazıosun ya inan çok mutlu oluorumm..

Bizde seninle sohpet etmeyi özledikkkk :çok üzgünüm:

Var yaa içim açıldı canım yaa okudukça...Umarım bundan sonra en kötü günün böyle olur çok mutlu olun hep canım hep gülsün yüzünüz...Bizim yerimize de tadını çıkar vallazemuszemus

Kızlar iyi akşamlar...hemen çıkıcam bilgi verme amaçlı girdim nete...dün büyük kavga çıktı,alptekinle aram fena bozuk ve halam inkar ediyor ben yapmadım diyor.şimdi karakola gidiyoruz bu saatte ne yapılır bilmiyorum,kaçta eve döneriz yine bilmiyorum...dua edin de hayırlısıyla şu rezillikten bi kurtulalım...kendinize iyi bakın canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…