"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Canım bende merak ettim seni..
Noldu hallettinizmi diye..
Halan inkar edio demek CADIARZU
Nişanlın biraz daha anlayışlı davranmalı Sibelim..
İnşallah en yakın zamanda düzelir dualarımız seninle..
Haberlerini bekliorus..
Dikkat et kendine canım.. :teselli:

selam kısslar ne olmuski bebemm anlamadım olayı arkadasın anlattıklarını halası neyi inkar etmiş bilmiyorumkismile

selam kısslar ne olmuski bebemm anlamadım olayı arkadasın anlattıklarını halası neyi inkar etmiş bilmiyorumkismile

Canım Sibele nişanda kayınvalidesi kendi düğününden sakladığı manevi değeri yüksek 2 tane bilezik takmış..
Onlar kayıp..
Ve yerini bitek halasıyla Sibel biliyormuş..
Sibelde halasından şüpheleniyodu..
İnkar ediomuş halası ondan bahsedio cnm..yerimseniben

Silindi tuğçe'cim..
hepiniz silinmiştiniz çok oynadım belki de ondadır.
benim gelin başım yapılırken teyzeme yazdırdım.
ayakkabının altı tamamen doldu :)))
en kısa zamanda yolcusunuz haberiniz olsun :))

ayyyyyyyyyy bugün aldığım haberlerin en güzelinden biride senin haberin demek silindik
EVLENıYORUZZZZZZZZ...
serabım çok mersi ayaklarına sağlık tatlım...
maaşallah canım allah bozmasın huzurunuzu kocişinle bol bol vakit geçiriyorsun ne güzel
şaka maka 1 hafta oldu evleneli ne çabuk geçiyor günler yaaa...

dün çok güzel vakit geçirdik taylanla salsa yaptık çok güzeldiiiiiiiiii
bu arada gelişmeleri aksatmadan haber yazıyorum taylan 2 hafta sonra geliyimmi istemeye dedi....
ben evdekilerle konuşucam çünkü bizim ev tadilat olucak badana işleri var annem badana yapalım öyle gelsinler dedi...
bu yaz nişanım var kızlar çabuk gelişiyor bizim ilişkimiz...
bu arada hepinizin 14 şubatını kutluyorum canlarım...
sizi seviyorum...
opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Oyşşşş oyşşşş Tuğçemm çoook sevindimmm balımm hadii gözün aydınn :teytey:

Ohhh yakın zamanda sözünn yazında nişanın warrr inşallah canımm...

Çooookkk sewindimmm mutluluğunuz daimm olsun canımmmmmmmm olumunekankayizsmile

Sevgililer gününüz kutlu olsunn kızlarrr..

Aşklarımızla daha nice niceeee sevgililerr günü görürüz inşallah :Saruboceq:

Biraz sonra aşkımla bulşcam onu bekliorum ya pöff boshayallersmile

çok mersi tatlım ilk sizinle paylaştım reelde hiç bir kız arkadaşım bilmiyor hatta evlilik olacağını bile bilmiyorlar...
tek siz biliyorsunuz...
amin tatlım rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin...
şeydam çarşamba kesin toplanıyoruz dimi ???

bu arada enişte nasıl oldu canım ???

Sevgililer gününüz kutlu olsunn kızlarrr..

Aşklarımızla daha nice niceeee sevgililerr günü görürüz inşallah :Saruboceq:

Biraz sonra aşkımla bulşcam onu bekliorum ya pöff boshayallersmile

teşekkürler canım bende kutluyorum sizi rabbim bozmasın hepimizin mutluluğunu...
bende taylanla buluşucam kahvaltı ediyorlarmış arkadaşında kaldı bizde öğleden sonra buluşuruz...güzel vakit geçirmen dileği ile canım...

Eee balımmm artıkk bizdeee reelden arkdş olcaz inşallah :Saruboceq: :teytey:

Aminn Tuğçemm aminn :Saruboceq:

Evet canım Allah bi mani vermediği müddetce çarşamba buluşuyoruz..

Füsunla hep konuşuorus zaten oda kesin gelio,bende,sende..

Sibelde kesin geliceğini söledi onunlada konuşrs bigün öncesinden tekrar girdiğinde kk ya..

Ümmüye haber verdim bide ben ama onunki kesin değil..

1 gün öncesinden kesin bişey sölicek oda..

Canım Ferhat ilaçlarla falan biraz daha iyi oldu çok şükür :Saruboceq:

Başı ağrıomuş hasta oldğu günden beri bakalım bi canlı canlı iyi oldğunu görimde içim rahat etsn sırnaşık şey

Çook trafik varmış saati yine 3 yaptı her hafta beni böle verem edio sırnaşık şey

Çook teşekkür ederimm canımmm sizinde iyi vakit geçirmeniz dileğiylee Tuğçemm olumunekankayizsmile

tamam canım gelen gelir gelemeyenler için sağlık olsun tatlım.
ohhh iyi bari sevindim canım ilaçlarda olmasa ne olurdu halimiz allah bilir valla...
baş ağrısını hiç sevmiyorum ya grip kulak,burun,boğaz kısmını çok etkiliyor ya dolayısı ile başa vuruyor bu yüzden çok geçmiş olsun tekrar tatlım...
bende dün regl oldum şeydam varya öğlen bir sancım tuttu geberiyorum taylan aşkım akşam buluşuruz dedi yat dinlen dedi normalde öğlen buluşucaktık neyse şekerli sıcak su içtim onun sayesinde ayağa kalkıyorum ben sancıyı alıyor hiç sevmiyorum ama mecbur kalıyorum...neyse oldum sonunda çok şükür...
şeydam bende yavaştan hazırlanayım tatlım sana iyi eğlenceler kuzum akşam görüşmek ümidiyle,mutlu ve güzel gün geçirmen dileği ile öptüm seni canım...

Çook trafik varmış saati yine 3 yaptı her hafta beni böle verem edio sırnaşık şey

Çook teşekkür ederimm canımmm sizinde iyi vakit geçirmeniz dileğiylee Tuğçemm olumunekankayizsmile

uyuz oluyorum istanbul trafiğine bi yere waktinde varamıyorsun istanbulda her yerde trafik...yaya trafiğide bi alem zaten yürünmüyor bile.

Aynen cnm gelebilenler gelir gelemeyenler için sağlık olsn..
Evet baş ağrısı felaket bişe..
Çook geçmiş olsun sanada cnm yaa ben çok şükür bitmek üzerym ağrısız atlattım bu sefer inşallah gelicek ay acısı çkmaz..
Canım bi ilaç tavsiye ediyim sna nöbtci ecz. bulursanız alırsınız ağrıların dewam ederse advil ol cnm bana çok iyi gelio..
Çok hafifletio ağrılarımı kiii duramıorum ben normalde ağrıdan ağlamaktan..
Tamam tatlım bende son rötşlarımı atym parfmümü fln sıkymm..
Sanada iyi eğlenceler akşam görüşürs Tuğçemm öptümmm Şeniz olumunekankayizsmile :a015:

uyuz oluyorum istanbul trafiğine bi yere waktinde varamıyorsun istanbulda her yerde trafik...yaya trafiğide bi alem zaten yürünmüyor bile.

Aynennn aynennn zaten erken çıkmıo geç çıkıo bide trafik oluo ee bide bugn sewgililer gnüü..
Ooooo inşallah bugün gelir sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

tamam canım advil yazdım hemen alıcam.. çok saol tatlım
hadi bak sende işine tatlım görüşürüz canım
kaydirigubbakcemile5

herkeze selammmmmmlar hmm ölemi seydacım üzücü bir olay ondan karakol fln demiş bilmiyorumkismile vayyy bee

bu gün cok güzeldi aşkım bana askı memnuda bihterin geceliklerinden almış sevinç ürkmez tarafından tasarlanan geceliklerden bakın resim koyayım

birde bu kolyeden almıs askım

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…