"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

bu gün cok güzeldi aşkım bana askı memnuda bihterin geceliklerinden almış sevinç ürkmez tarafından tasarlanan geceliklerden bakın resim koyayım

birde bu kolyeden almıs askım

opuyorumnanaktan

kızlar merhaba...bugün yine uykusuzum...dün karakoldaydık...sorguya alındık hepimiz ifade verdik.şikayetçi olursam 2 bilezik kanıtlanamazmış yeterli değilmiş yani dava açabilmek için.hatta halam üstüne manevi tazminat davası açıp 5-10bin arası benden alabilirmiş...şok oldum...
ifade verdik ablam ve ben...daha sonra halamız girdi.çok zorlamışlar kendisini.ve polis kesinlikle onun suçlu olduğunu ama somut kanıt olmadığı için (video gibi yani) kendisine dava açmamamın uygun olduğunu söyledi...ve polis onun hakkında öyle cümleler kullandı ki onu evde tutmanız hata sabah 8-9 arası gönderin evden dedi.bana numarasını verdi.ve giderken polis aynen dalga geçti kendisiyle...sibel sen nişanlını,hala sen de manitalarını alıp merkeze geliyosun pazartesi sabahı dedi...
ve bu sabah halayı evden ibretlik bir şekilde gönderdim...suskun ve rezil bi şekilde....çantasını evde bırakmak istedi pazartesi alırmış taşıyamıyomuş..dedim merdivenden indirmek zor geliyorsa atarım camdan sorun değil...vs.vs. türlü terbiyesizlikler yapmaya kalktı ama benim sesim yükselince yine sustu...ve gündüz ablamla konuştuk...inanmazsınız ama ablamla aramı açan da hala olmuş kızlar...alptekinin evde kalması olayı vardı ya...bana ablamın hatalı olduğunu kendi damadının nişanlıyken evinde kaldığını söylüyodu bana...ve ablama tam tersini söylemiş...ne demek evine değil gelmek kapıdan kovarmış da kızını en fazla yarım saat görebiliyomuş damadı nişanlıyken de...neler neler...gündüz halayı aradık benim telefondan...inkar etmedi...ikimizin dediklerine de evet dedi...ve ben tlfonu alınca seninle mahkemede görüşücez diyip telefonu yüzüme kapattı...
ve yolda ablama msjlar yağdırıyor...ben bilezikleri çalıp halamın üstüne atarım demişim...alptekini de beni de sürüm sürüm süründürecekmiş...ben karakolda hırsızsın sen çaldın diyip üstüne yürümüşüm...ki sivil polisler varken ben nasıl cesaret edebilirim buna...onu zorla kuyumculara götürmüşüm...
evet kuyumculara götürdüm kızlar...ama bi gün önce fotoğrafını gösterdiğimde kuyumcular yabancı gelmiyor demişti..akşam bunu ona söyledim ve hangi kuyumcularmış sabah gidicez bakmaya dedi bi de benim yüzüme söylesinler...götürdüm isteği üzerine...ama zorla götürdü oldum...
ben nasıl bir belayla karşı karşıyayım bilmiyorum...şimdi kalbi çok ağrıyormuş...oğlu hastaneye götürüyormuş...gündüz bize avukatta olduğunu ve adresle alptekinin soyadını avukat istiyor demiş,msj atmış.ve alptekin öğlen arıyor onu.avukata gitmediğini yarın gideceğini söylüyor ona..
hem altınlarımı çaldı...hem adımı hırsıza çıkarmaya çalışıyor...hem yalanla suçlanıyorum...ve hepsi bir gün içinde oluyor...ben uyumadım daha uyuyamıyorum ve çıldırmanın eşiğindeyim bunu hakedecek ne yaptım ben...ölseydim de görmeseydim bunu bu ne iğrenç bir olaydır ya...karakollara gidecek adammıydım ben...ve sinirden kendimi yiyorum çıldırmanın eşğindeyim...benim için ablama msjda sibel herşeyini yitirmiş gururun varsa ondan uzak dur yazmış düşünebiliyomusunuz...ben deliriyorum sanırım...kızlar ben ne yapıcam böyle bir kadınla başa çıkılamıyor kiiiiii.................bütün gece cesaret edip de yüzüme bakamadın telefonun öbür ucundan bunları bana nasıl söyler ya....aklım almıyor kızlar ben deliricemmmmmm...........

sevgili karbeyza eminmisin halanın aldığından canım sonucta gözünle gördünmü bilemiyorum ayrıntılı onu suclaman için yeri ikinizin b,lmesi gerekmezz hiç ummadıgın biride almıs olabilir...... halan kaç yasındaki hem neden böle birşey yapsın cok mu ihtiyacı var hem nişanlın sana güveniyorsa giden 2 bilezik olsun cana gelmesin mala gelsin

bu benim şahsi düşüncem hala nı suclaman için
maddi delilin varmı? bunlar cok öneml,i...

haklıyı haksını YAKNIZ ALLAH C.C. görür

alsanaalsanasmile güzel gelin olmuş' muş. :dilcikar:

neden şaşırmadım acaba?
aklinialirimsmile

canım, sana bakayım dedim, doğru hatırlamışım.
mutluluklar dilerim, herşey gönlünüzce olsun inşallah. senin adına çok sevindim. ŞenizŞenizŞeniz

özledim yahu olumunekankayizsmile

selam canlar. 14 şubatınız kutlu olsun. nasıl geçti bi söyleyin hadi?

benim güzel geçti, diğer günlerden acayip farklı şeyler yapmadık. içi kalpli kurabiyeyle dolu hoş bir paket yaptım. tabi notlar falan. tam onu vermek için çantamı açtım, bi de baktım iki tane paket, ikimize de kol saati almışşş ayy canım benimm. çok yoğun zamanlar geçirdiği için alacağını tahmin etmiyordum bişey. ama çok duygulandım... annesi de bize börek göndermiş, biraz yedik birlikte ve börekleri benim çantaya attı,,,benim kurabiyeleri de bitiremedi tabii o da eve götürdü,, annem dünürünün böreğini yedi çok beğendii,,,, benim görümceler de kurabiyeleri yemişler bayılmışlar"pek hamaratmış"demişler...

Sibelcim dün yazdıklarını okudum ama pcim o kdr yavaştıki hiç bişe yazamadım..
Ama hayretler içerisinde okudum gerçekten..
Polislerin dedkleri.
Halanın inkar etmesi hala falan..
Halan almışsa inşallah en yakın zamanda itiraf eder canım ve bileziklerini yerine koyar..

Allah yardımcın olsunn bitanem yaa çok üzüldm :gitme:

Selamm Reyhancımm seninde sevgililer gnün kutlu olsunn (geçmiş sevgililr gnün kaydirigubbakcemile3 )

Bizde çok değişik bişey yapmadık beni aldı ewden deri ceket almış bide gül almış aşkımm bana en anlamlısı güldü tbiki çnkü çiçek almaz aşkım sırnaşık şey

Sonra bnm ona aldığm kotun bedenini değiştirmeye gittik onun paçaları fln yapılırken bende çeyizm için kase,dondurma kupları,saklama kabı falan aldım snra kahvaltı setinin siparişini verdğim yere gittik hala getirmediler diye..

Sonra pantlonu almaya gittk ondan snrada bize geldik bizde oturduk askmla..

Ama artık sinirlerim iyice bozulmaya başladı her görüşüp ayrıldığımzda içim biraz daha acıyo..

Onu daha çok özlüyorum,yokluğu daha fazla koyuyo :çok üzgünüm:

Ooo aşkında sana saat almış güle güle kullan canımmmm..

Düşünceli kayınvaliden börek yollamış demek ohh inşallah yüzyüze görüştüğünüzde de kanınız birbirinize kaynar ve çok iyi anlaşırsınız cnm :Saruboceq:

Eeee hamaratt kızsınn tbii öle dicek görümcelerindee :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…