"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

şeydacım niye sıkılyon bakim senn

Ayy ne biliym cnm yaa böle aşkımla görüşüp ayrıldkdan snra pek kendime gelemiorum böle bunalımla geçio bi kaç günüm..

Bi karın ağrım war ama bende bilmiorm neden du bakalım çıkar kokusu sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

aman canım hayır de hayır olsun beeee opuyorumnanaktan

aman canım hayır de hayır olsun beeee opuyorumnanaktan

Şu gelinlik provasını fln geçirym belki düzelirm..
Ev falan tutulcak böle düşündümü daha çok varmş gbi gelio oda canımı skıo..

Artk yerleştrmek istiom aldklarmı boshayallersmile

Son düzenleme:

Ben iyiyim canım sen nasılsın?

Evet galiba bitek ben warım online olan kaydirigubbakcemile3

saol canım iyi olmaya çalışıyorum...
taylan bugün dönüyor adanaya yine bir yerim eksik kaldı çok alıştım ona dolu dolu 4 gün geçirdik ama gidişi çok koydu şeydam çok duygusalım 3 hafta nasıl geçecek ben herşeyden şükretmesini bilirim fakat ayrılıklar koyuyor bana
:1no2:

Oyşşş canım benm yaa tabi kötü olursunn aşkından uzak kalcaksınnn :gitme:

Telefonla konuşrak hbre birbirinizi yanınızdaymş gbi hissederek geçirmeye çalşcaksınz balım 3 haftayıda..

İnsan görüşüp ayrıldığnda daha kötü oluo yokluğu daha fazla koyuyo dmi :çok üzgünüm:

çok zor şeydam ya alışınca sonra bi anda gidişi çok kötü koyuyor ewet tatlım 3 hafta daha telle yada msn ile haberleşicez her ne kadar yanımda olduğu kadar ki heyecanlı olmasada...bunada çok şükür rabbim...:çok üzgünüm:

merhaba kızlar...

h.g canımvereliniortak

cumartesi günü 360 bara gittik bir masaya kırmızı güller koymuşlar harikaydı dedimki aşkım çok güzel bir masa dimi dedim ewet aşkım dedi o masada eğlenmek istermisin dedi bende saçmalama aşkım başkasının masasında ne işimiz var dedim senin masan orası dedi süpriz yapmış bana

Öyle canım yaa bende görüşüp ayrılğmzda deli gbi oluorum hiç yanımdan gitsin istemiorum..

Piskpata bağlıorum resmen çok aksi oluorum kızgın oluorum..

Neye kızgın oldğmu bilmeden :1no2:

Napalım ama dediğin gbi bunada şükür en azından öle yada böle aşklarımızı görebiliorus..

İyiler biliorus,sewiyoruz,seviliyoruz

Bizimde hep yanımzda olcakları günleri görmemize çok kalmadı Allah'ın iznyle Tuğçemmm :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…