"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Oooooo Tuğçemmm ne güzell bak elinizden geldiğince dolu dolu geçirmişsinz birlikte oldğnuz vaktide..

Eee adanlı eniştemzde romntkmişşş vereliniortak

selam canımm.. siz epeyy iş de halletmişsiniz. .. evet ya,artık daha da kötü oluyorum,her ayrılışta.biraz yüzüm düşünce hemen oyalamaya başlıyorr. Şeniz .... ewet saatim oldu, hatta kendine de almış. canım benim yaa. .. ewet kayınvalidemin böreklerini yedik sağolsun,millet dört gözle beni bekliyor resmen evde, 2 görümcem var, evliler,hepsi de reyhanı çok sevdik diyorlar,teyzesi merak ediyormuş vs vs... şimdilik durumlar iyi.

selam canlarrrrr

Oooooo Tuğçemmm ne güzell bak elinizden geldiğince dolu dolu geçirmişsinz birlikte oldğnuz vaktide..

Eee adanlı eniştemzde romntkmişşş vereliniortak

ah canım yaaaaaaaaaa yetmedi doyamadım...
öyleymiş canım bende o gün anladım romantik olduğunu...

aynen şeydam bı oncekı yazını alıntı yapmadım ama haklısın bende çok agresif oluyorum

Evet canım biz bayada bişiler hallettk sırnaşık şey
Eee boş durmaya vakit yok bu zamanlar malsf..
Ohh maşallah canım nazar değmesin
İnşallah yüzyüzede böyle güzel anlaşırsınız :Saruboceq:
Aşkının erkek kardeşi yokmu hç cnm?
Eltin warmı yani?
Eee seni bekliolar demekkk..
Fazla bekletmemek lazım o zmn :teytey:

ah canım yaaaaaaaaaa yetmedi doyamadım...
öyleymiş canım bende o gün anladım romantik olduğunu...

aynen şeydam bı oncekı yazını alıntı yapmadım ama haklısın bende çok agresif oluyorum

Yetmez Tuğçem yetmezz 24 saat yanmzda olsalar yine yetmezzz...

Doyamayzki biz onlaraaa..

İnşallah bi ömür böyle devam eder canm yaa :Saruboceq:

sevindim şeydacım,gün gün işleri halletmek gerekiyor.biz de heyecanadan başka biraz gerginlik de var.her şey yoluna girer inşallah...

amin cnm. inşallah canım ya, erkek kardeşi yok,eltim yok yani. tek gelin olacağım. :) her şey öyle hızlı olsun ki, bi bakmışım aşkım,eşim olmuş artık böle düşünmeye başladm

Vayy tekk gelin olcaksın demek hee :lepi:

İyi kıymetni bilirler inşallah canım :Saruboceq:

Evet yavaş yavaş halletmek lazım zaman ilerlio boşa harcamamak lazım..

Sorma güzelim yaa bende hiç heycan yoktu stres wardı bi aksilik olcak ikramlar tmm mı fln hep onun derdindeydim..

Gelenlerin memnun kalmasının yani..

Sözleniomşm fln öle bi heycan yoktu yani..

Ama kendini hiiç strese sokma bnm gbi herkes kendi havasında mutluluğunuza ortak olmaya çalışıo zaten..

Ferhata çatıodum bende stresli oldğm için aman haa sen o hatayı yapma kaydirigubbakcemile3

evet tek gelin olcam. gelin arabasına yazcakmış "anamın ilk gelini"diye :roflol: inşşş o stres zaman zaman ikimizi de basıyor,normalde pek sinirli bi tip değilimdir,ama agresif oluyorum. sonra o bana ben ona özürler dileyip tatlıya bağlıyoruz. aynen ben de eksik olmasın, her şey yolunda gitsin diye gece gündüz düşünüyorum. of off

kızlar kusura bakmayın ben bu ara çok çalışıyorum nişan mekanı için yavaştan hazırlıklara başladım şeydam ben bir yer buldum çengelköyde sophia diye bir yer hasta oldum mekana bi bak internetten masa süslemesi falan çok hoşuma gitti birde gelin damat yukarıdan cindrellanın tahtarawanı ile geliyor çok deişik bir şey ama burası bence pahalıdır tel numarasını falan aldım fiyat sordurucam...

Aynen cnmm öle oluosun sinirleniosun kızıosun bağrıosun çağrıosun snrada özür diliosun pardn çok stresliym aslnda bunlar bizim en güzel zamnlarımz nazımız bitek birbirimize geçio falan denilio..

Ama önemli olan bu stresli zamanlar en az hasarla atlatabilmek..

Bohça yapcakmısınz cnm sözde?

Hemen bakıorum canım netten..

Yarın arar bi fiyatlarını sorarsın güzelim..

Ama modadaki yerede mutlaka git..

Ben çok beğendim orayı yaa..

Hem rez. işleriyle ilgilenen kadında çok şeker sıcak kanlı ilgili..

tamam canım moda aklımda zaten orayada bakıcam.ne zor işlermiş yaaaaaaa davulun sesi uzaktan hoş geliyor ama içine girince valla çok zor mekanlar almış başını gidiyor...
ben istiyorum ki mekanın kendi içinde olsun masa süslemeleri ,gelin yolu, konfeti, anı defteri caert curt sanki mekana ayrı organizasyon şirketine ayrı para werirsem daha pahalıya patlar gibi geliyor..

Tuğçem bencede burası biraz tuzlu olabilr..
Zaten bildiğim kadaryla o yukardan inme olayına fln ekstra ücret alyolar..
Burda da öylemidir bilmiorum tbiki..
Fakat burası çok büyük nişanda kaç kişi olcaksınız?
Bide düğünede bişiler bırakmak lazım düğün gbi nişan yaptğınızda düğün seçeneklerinde daha zorlanırsınız..
O nişanda oldu şu nişanda oldu daha değişik bişiler daha değişik bişiler diye..
Sen bi fiyat alda bakalım çokmu uçuk fiyatları..
Menüleri neler falan..

Canım moda terasda bildiğim kadaryla masa süslemeleri orgnzsyonları falan war zaten..

Rakkasda da öyle mekanı kapattğnz zaman glba..

Nerden biliorum hemen sölim..

Moda daki kız true bluedaki arkdşının masa süslemesi yapamadıkları için gelen çftleri ona yönlendirdiğini artık cafe&restranttan çıkıp düğün salonu kıvamına giriorus nerdeyse dedi kaydirigubbakcemile3

Onu ordan biliorum..

Rakkasıda biz rez. yaptırmak için gittiğimzde örnek masa wardı 2 tane süslemeli sordum masa süsleme yapıomsz die oda mekan kapatmada falan yaptıklarını söledi yanlış hatırlamıyosam cnm..

şeydam ama sophia cok guzel dımı
rakkasa baktım orasıda gusel modaya gıdıp bakıcam
bu arada seydam benım ıstanbulda dugunum olmayacak nıkah kokteyl adanada kır düğünü olucak...
o yuzden ben nısanı oynamalı yapayım hem benım yakınlarımın cogu adanadakı dugune gelemeyecek o yuzden burda bıraz eğlenelım dıye dusundum...ama ewet sophıa bence cok ucuktur ama cok begendım cok nezih bır yere benzıyor...
şeydam pekı rakkasın fıyatını bılıomusun _???

Canım eğer nikahı koktylli istiosanız atıorum kadky evlendirme dairesinin koktyl salonun fiyatları çok uçuk bizde koktylli istiodk nikahı en azından nikaha gelenler bişiler atıştırr falan diye..
Ama eğlence temin ediolar koktylde we belirli bi menüleri war 2 saat koktyl salonu size kapatılıyo..
Hani oraya o para verilcene başka bi yerde koktyl yapmak daha mantıklı nikah memurunu oraya çağrp..
Koktylde öle ucuz bişe değil yani Tuğçem..
Tabi nişan oynamalı fln olsun ve sophia yı beğendim bnce cnm çok nezih duruo gerçekten ki kapalı mekanlar kolay kolay beğenmem düğün salonu fln gbi değil..
Çok güzel inşallah fiyatı çok uçuk değildir de anlaşabilrsinz cnm..
Rakkasın fiyatını biliodum cnm bana mail atmşlardı ama yolladıkları eklenti şimdi pc tarafndan açılmıo formatlandı..
Öteki pcden bakıp hemen yazcam mekan kapatma fiyatlarını sna cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…