- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #4.601
cumartesi günü 360 bara gittik bir masaya kırmızı güller koymuşlar harikaydı dedimki aşkım çok güzel bir masa dimi dedim ewet aşkım dedi o masada eğlenmek istermisin dedi bende saçmalama aşkım başkasının masasında ne işimiz var dedim senin masan orası dedi süpriz yapmış bana
Selamm Reyhancımm seninde sevgililer gnün kutlu olsunn (geçmiş sevgililr gnün kaydirigubbakcemile3 )
Bizde çok değişik bişey yapmadık beni aldı ewden deri ceket almış bide gül almış aşkımm bana en anlamlısı güldü tbiki çnkü çiçek almaz aşkım sırnaşık şey
Sonra bnm ona aldığm kotun bedenini değiştirmeye gittik onun paçaları fln yapılırken bende çeyizm için kase,dondurma kupları,saklama kabı falan aldım snra kahvaltı setinin siparişini verdğim yere gittik hala getirmediler diye..
Sonra pantlonu almaya gittk ondan snrada bize geldik bizde oturduk askmla..
Ama artık sinirlerim iyice bozulmaya başladı her görüşüp ayrıldığımzda içim biraz daha acıyo..
Onu daha çok özlüyorum,yokluğu daha fazla koyuyo :çok üzgünüm:
Ooo aşkında sana saat almış güle güle kullan canımmmm..
Düşünceli kayınvaliden börek yollamış demek ohh inşallah yüzyüze görüştüğünüzde de kanınız birbirinize kaynar ve çok iyi anlaşırsınız cnm :Saruboceq:
Eeee hamaratt kızsınn tbii öle dicek görümcelerindee :lepi:
Oooooo Tuğçemmm ne güzell bak elinizden geldiğince dolu dolu geçirmişsinz birlikte oldğnuz vaktide..
Eee adanlı eniştemzde romntkmişşş vereliniortak
selam canımm.. siz epeyy iş de halletmişsiniz. .. evet ya,artık daha da kötü oluyorum,her ayrılışta.biraz yüzüm düşünce hemen oyalamaya başlıyorr. Şeniz .... ewet saatim oldu, hatta kendine de almış. canım benim yaa. .. ewet kayınvalidemin böreklerini yedik sağolsun,millet dört gözle beni bekliyor resmen evde, 2 görümcem var, evliler,hepsi de reyhanı çok sevdik diyorlar,teyzesi merak ediyormuş vs vs... şimdilik durumlar iyi.
ah canım yaaaaaaaaaa yetmedi doyamadım...
öyleymiş canım bende o gün anladım romantik olduğunu...
aynen şeydam bı oncekı yazını alıntı yapmadım ama haklısın bende çok agresif oluyorum
Yetmez Tuğçem yetmezz 24 saat yanmzda olsalar yine yetmezzz...
Doyamayzki biz onlaraaa..
İnşallah bi ömür böyle devam eder canm yaa :Saruboceq:
Evet canım biz bayada bişiler hallettk sırnaşık şey
Eee boş durmaya vakit yok bu zamanlar malsf..
Ohh maşallah canım nazar değmesin
İnşallah yüzyüzede böyle güzel anlaşırsınız :Saruboceq:
Aşkının erkek kardeşi yokmu hç cnm?
Eltin warmı yani?
Eee seni bekliolar demekkk..
Fazla bekletmemek lazım o zmn :teytey:
sevindim şeydacım,gün gün işleri halletmek gerekiyor.biz de heyecanadan başka biraz gerginlik de var.her şey yoluna girer inşallah...
amin cnm.inşallah canım ya, erkek kardeşi yok,eltim yok yani. tek gelin olacağım. :) her şey öyle hızlı olsun ki, bi bakmışım aşkım,eşim olmuş artık böle düşünmeye başladm
evet tek gelin olcam. gelin arabasına yazcakmış "anamın ilk gelini"diye :roflol: inşşş o stres zaman zaman ikimizi de basıyor,normalde pek sinirli bi tip değilimdir,ama agresif oluyorum. sonra o bana ben ona özürler dileyip tatlıya bağlıyoruz. aynen ben de eksik olmasın, her şey yolunda gitsin diye gece gündüz düşünüyorum. of off
kızlar kusura bakmayın ben bu ara çok çalışıyorum nişan mekanı için yavaştan hazırlıklara başladım şeydam ben bir yer buldum çengelköyde sophia diye bir yer hasta oldum mekana bi bak internetten masa süslemesi falan çok hoşuma gitti birde gelin damat yukarıdan cindrellanın tahtarawanı ile geliyor çok deişik bir şey ama burası bence pahalıdır tel numarasını falan aldım fiyat sordurucam...
Hemen bakıorum canım netten..
Yarın arar bi fiyatlarını sorarsın güzelim..
Ama modadaki yerede mutlaka git..
Ben çok beğendim orayı yaa..
Hem rez. işleriyle ilgilenen kadında çok şeker sıcak kanlı ilgili..
selam kıslarrr
tamam canım moda aklımda zaten orayada bakıcam.ne zor işlermiş yaaaaaaa davulun sesi uzaktan hoş geliyor ama içine girince valla çok zor mekanlar almış başını gidiyor...
ben istiyorum ki mekanın kendi içinde olsun masa süslemeleri ,gelin yolu, konfeti, anı defteri caert curt sanki mekana ayrı organizasyon şirketine ayrı para werirsem daha pahalıya patlar gibi geliyor..
şeydam ama sophia cok guzel dımı
rakkasa baktım orasıda gusel modaya gıdıp bakıcam
bu arada seydam benım ıstanbulda dugunum olmayacak nıkah kokteyl adanada kır düğünü olucak...
o yuzden ben nısanı oynamalı yapayım hem benım yakınlarımın cogu adanadakı dugune gelemeyecek o yuzden burda bıraz eğlenelım dıye dusundum...ama ewet sophıa bence cok ucuktur ama cok begendım cok nezih bır yere benzıyor...
şeydam pekı rakkasın fıyatını bılıomusun _???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?