"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

ewet şeydam kadıköyün kokteyl salonunu kuzenim nisan ayında nikah için kapatmıştı 6 bin lira ödemişlerdi masa süslemeleri falan ayrıyettendi saçma bir fiyat sadece bir salona 6 bin lira ödemem açıkcası...
kokteylde ucuz değildir ewet ay şeydam yaaaaaaaaaaaa sinirlerim çok bozuluyor herşey çok pahalı...bende mekanı kolay beğenmediğim için şimdiden bakmaya başladım düşün daha isteme faslı bile olmadı
tamam şeydam rakkasın fiyatına sayende öğrenmiş olucam...inan varya başım çok ağrıyor streste bindim şuan birde taylana kızdım babasıyla atışmış uçak yerine otobüsle gidiyormuş adanaya mola wermişler ankaradaymış şuan aradı molada sesi kötü geliyordu biran önce seni yanıma almam lazım içim buruk dedi yollara baktıkça senden uzaklaştığımı görüyorum çok koyuyor bana dedi...
mafoldumben

Son düzenleme:

Aynen cnm acayip uçuk fiyatları ama masa süslemeleri fln içinde fiyat werdi bize 6bin falan değildi 10bine yakındı bize verdiği fiyat..
Arkama bakmadan çıktım ordan zaten..
Hayatta wermem 2 tane misket köfteyle limonataya bile benzemeyen o sarı içecek için..
Hiiç kendini strese sokma gidip mekanlarla görüştüğünde dahada kolay seçebiliosun..
Bakman lazım zaten cnm mekanlar doluyor çnkü..
Ucu ucunayken bulmayabilrsinz yer..
Terasta doluydu bütün hafta sonları hazirn bile temmuzu sormadım dahi düşün..
Ama stresle skntyla olmaz sakin kafayla bakman lazım rahat olman lazım..
Bi süre snra sende rahat olursun ztn merk etme cnm..
Aaa otbslemi gidiooo inşallah kazasız belasız gider cnm :Saruboceq:

cok haklısın cnm gerek yok ne manzarası war nede bıseyı kokteyl salonunun o kadar fıyat oha yanı bencede kır dugunu yaparım o paraya daha ıyı aman seydam hayrılısı ne ıse öyle olsun bişeyi çok kurcalayınca ters gidiyor işler bende akışına bırakıcam neresi uygun olursa orayı tercih edicem babamı sora sokmam istemiyorum o gerçi her zaman 1 kere olucak birşey için en iyisini tercih eder ama gerek yok o kadar şatafata
ewet kuzum babasına sinirlenmiş babası uçakla gel duruşman war demiş benimki dinlermi ters tepki werecek illa ondan otobüsle gidiyor amin canım saol
:Saruboceq:

Aynen Tuğçemm kendini strese sokmadan yavaş yavaş bak biyer içine sinio mutlaka seçenekler arasından..
Fiyatları uçuk oldğnda mekana aşık olsan bile vicdanın el vermio yazık günah diyosun..
Benim babamda her zaman öyle söyler ben istesem nişanda yapcaktık ama istemediğimi söledim konusu açıldğnda sıkıldığmıda anladğndan üstelemio sağolsun..
Aslında kına için bi yer tutabilirsnz burdaki misafirler adanaya gelemicek olanlar burda eğlenir bide nikah yaparsınz burda takılarınıda takarlar..
Adanada da düğününüz olur Allahın iznyle..

Aaaa babasına inat otbslemi gidio :umursamaz:

Iıı olmazz inatt babaya lmaz:

Hangi burçtu kız senin bu adanalı kaydirigubbakcemile3

yok hayatım kınamı burda yapacagım zaten ewet bende senın gıbı dusundum cnm.
babası cok sıktı haklı taylan ki kendı durusması yok bu hafta duruşması olsa durmaz gider zaten adanaya babasıyla tartışmaz ama çocuk haklı babası çok sıkıştırıyor...
benimki ikizler burcu canım

Tabi burda yapcan kınanı cnm diormki koktyl fln yapmayın kınada herkesn kurtlarnı dökebilceği gbi bişey yakın bide nikah yapın istnbulda..
Adanada düğün oldu bitti işte hem saçma sapan bi koktyle o kdr para vermemiş olursunuz..
Düğününüz olcak bide çünkü..
Eeee duruşması yok madem neden duruşman var dioki :uhm:

Belki otbsle gelmesin o kdr yolu çekmesin akılları kalcak merak edicekler fln die öle demiştir..

seydam mesajı okudum saol tatlım 18 bin kusur tutuyor 250 kişi way way wayyyyyyyyyyyyyy

Offfffffffff hadii yaaa...

Hiç hesaplamadım valla Tuğçem direk yolladım msjı..

O zaman hiiç görüşme bile cnm..

Çook uçuk fiyat..

Yazık günah yani lmaz:

aynen canım babası çok kızdırdı taylanı..üzüldüm yani 1 hafta diye anlaştım babamla dedi oyun bozanlık yaptı dedi...

ewet şeydam 18 bın kusur hiç gerek yok o kadar masrafa

aynen canım babası çok kızdırdı taylanı..üzüldüm yani 1 hafta diye anlaştım babamla dedi oyun bozanlık yaptı dedi...

ewet şeydam 18 bın kusur hiç gerek yok o kadar masrafa

Canım babası istnbula git kafanı dağt kız arkadşını gör dememişmydi ben mi yanlş hatrlıorum..

Evet canım hiiiiçç gerek yokk daha daha uyguna güzel mekanlar bulabilrsn elbet..

Babanında çewresi wardır belki..

şeydam çok fena midem ağrıyor gecenin bir wakti ne yapsam geçer bir bilgin warmı kıwranıyorum resmen....

Aaahh mide ağrısı çok fenadır balım yaa..

Valla bi şurup war bana çok iyi gelio ama şuan bu saatte bulamazsın tbi onu kaydirigubbakcemile3

Bende burdaki kızlardan duydum süt ısıt biraz kendine cnm süt iç..

Benim dedemde midesinden rahatszdır oda hbre süt ısıtır içer..

İyi geldiği sölenio dene bi balım..

İçine biraz bal warsa ve sewiosan ekle balda mideye çok iyi gelir..

Sabahları aç karınına 1 kaşık bal mideyi korur..

Tabii yapanaaaaa -tatlicadiarzu-

ewet tatlım babası aynen öyle demişti wakit geçirkız arkadaşınla diye
taylanda demiş babasına cuma geri gelirim istanbula demiş yada gidip isteriz tuğçeyi demiş bağırmış telde hhahaha alem ya

şeydam sütü çok sewerim ama kalksam daha doğrusu kalkabilsem yataktanda ısıtsam sora içsem çok şiddetli ağrıdığı zaman başım dönüyor
geçen ay yine böyle bir gece midem ağrımıştı düşün odamdan çıktım annemi uyandırmak için annemin odasının kapısında anne dedim yere yığıldım çok feciydi yaaa

Babası ne demiş sırnaşık şey

Kız Tuğçe dikkt et bidahaki geldiğinde senide bavuluna koyup götürmesn adanalı :lepi:

Canımm yaa nası olck o zmnn kalkamıosun yatağndn geçmezki öle ama..

O zamn uyu sen balımm belki acısını hissetmezsinn..

Yanında olsam ısıtrdm valla sana :kedi:

babası bu iş böyle olmayacak en kısa zamanda isteyelim demiş
walla adanalı bu yapar bawuluna koyar götürür ehehehe
uyuyacağım tatlım birazdan zaten bugün bitsin istiyorum biran önce
oyyyyyyyyyyyy canım süt ısıtırmış arkadaşım bana saol tatlım düşünmen yeterli
opuyorumnanaktan

ilknurcum h.g canım saol tatlım teşekkür ederim kıwranıyoruz gece gece mide ağrısından kaydirigubbakcemile3 o kadar yersem olacağı o herşeyi yedim sildim süpürdü ıykkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…