- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #4.641
aman sakın bunalım yapma ne olur walla gelip geçici bu bunalımlar kafaya takmaya gerek yok yaniii....
babası bu iş böyle olmayacak en kısa zamanda isteyelim demiş
walla adanalı bu yapar bawuluna koyar götürür ehehehe
uyuyacağım tatlım birazdan zaten bugün bitsin istiyorum biran önce
oyyyyyyyyyyyy canım süt ısıtırmış arkadaşım bana saol tatlım düşünmen yeterli
opuyorumnanaktan
Hayırrrrrrrrrrrr bunalım yooooooooook kızlarrr..
Daha yeni yeni kendime geliorumm sakınnn haaaa bi girersem bunalıma yinee çıkamam bu sefer heeeeeeeee sempatiksalakcinni
off aşkımı çok özledim sınava giricem hiçbişey kesin değil şu sıkıntılardan bi kurtulsamkafamçokkarıştı
Kurtulcksınzz inşallah..
En azından gelicek sene şu zamanlar evli olcaksınız Allah'ın iznyle onu düşün cnm aklinialirimsmile
Ne güzel söylüyosun canım ya seneye hepimiz evlenmiş olucaz bu zamanlarda sanki hiç olmicakmış gibi geliyo hala
Eee gelsinler cnmmm anca nişan hazırlıklarını halledersinz yaza kadar..
Hem babanda biliceği için daha rahat yer bakarsınız..
Ne zaman incek adanalı otbsten cnm kaç saati kalmış?
Evet canım aynen öyle hayırlısıyla ve Allah'ın iznyle gelicek sene bu zamanlarımzda aşklarımızla uyuycazzzzz inşallahhhhhhhhhh :Saruboceq:
Hatta ilk gelinimizz aşkına kavuştu bilee baakkk umutsuzluğa kapılmak yooookk..
Kızlar bu arada bnmde 101 günüm kaldıı :lepi: sırnaşık şey
Şu 100ler bi bitemedi hee..
Aşkımla geçen gn konuşuoduk 105 gn war ddi ddm hala 100lerdemiyz yaa snr oluorumm hee dedi daha plakalara geçemedikk sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
haklısın kuzum anca halledilir...
babama annem çıtlatacak bişeyler en son babalar duyar zaten haha babamda diyor her şeyden en son benim haberim oluyor diye ...birde takmış kalpli çikolataya ondan warmı değip duruyor...
taylan sabah 8 de adanaya varıcak rabbim izin verirse şeydam o yollarda ya o yüzden uyku uyumak istemiyorum...
çok özledim nankörlük yapıyorum biliyorum ama elimde değil gözlerim doluyor...asıl yarın koyar bana gidişi yawrum ya otobüsten indiği gibi büroya gidicek o kadar sinirlenmiş babasına...
haklısın kuzum anca halledilir...
babama annem çıtlatacak bişeyler en son babalar duyar zaten haha babamda diyor her şeyden en son benim haberim oluyor diye ...birde takmış kalpli çikolataya ondan warmı değip duruyor...
taylan sabah 8 de adanaya varıcak rabbim izin verirse şeydam o yollarda ya o yüzden uyku uyumak istemiyorum...
çok özledim nankörlük yapıyorum biliyorum ama elimde değil gözlerim doluyor...asıl yarın koyar bana gidişi yawrum ya otobüsten indiği gibi büroya gidicek o kadar sinirlenmiş babasına...
ilknurcum sen ne zaman ewleniyorsun tatlım ???
Senin de çok az kalmış bu senenin 2.gelini sen olucaksın sanırım sende de farklı duygular başlamıştır önceden pek fazla zamanın gelmesini istemezdim ama artık olsun bitsin istiyorum bu strese katlanmak çok zor
hahaha şeydam alemsiniz asker gibi plakalara geçemedik demişsin sayılı gün geçer tatlım kavuşucaksınız inşallah zaten mart bittimi sizin temponuz artar provalar ewini döşeme falan derken birde bakmışsın 29 mayıs gelivermiş...
saol canım benim amin...:Saruboceq:Allah kavuştursun canım hayırlısıyla gider inşallah en kısa zaman sonra da gelir görüşürsünüz:Saruboceq:
Evet en son babalar duyar..
Ama senin baban duymuş zaten balım sırnaşık şey
Bitek söz olayı sölencekkk onuda zaten en son duyması lazım :lepi:
Senin babnda bnm babam gbi demek taktımı bişeye sakız edio ağzına hbre sölüo sırnaşık şey
Al 1 kutu kalpli çkltada babana gönlü olsun kaydirigubbakcemile3
Valla bende çok özledim cnmm yaa aslında özlem değilde doyamamak heralde bizimki fisfisfis
Uykusuz uykusuz gtmsin ofise fln yaa ewine gidip dinlensinn..
eylülün 25 i gibi düşünüyoruz ama kesin değil canım darısı sana inşallah bi an önce kavuşursunuz biz çok bekledik beklemek gerçekten çok zor:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?