"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Eee gelsinler cnmmm anca nişan hazırlıklarını halledersinz yaza kadar..
Hem babanda biliceği için daha rahat yer bakarsınız..
Ne zaman incek adanalı otbsten cnm kaç saati kalmış?

Hayırrrrrrrrrrrr bunalım yooooooooook kızlarrr..

Daha yeni yeni kendime geliorumm sakınnn haaaa bi girersem bunalıma yinee çıkamam bu sefer heeeeeeeee sempatiksalakcinni

Ne güzel söylüyosun canım ya seneye hepimiz evlenmiş olucaz bu zamanlarda sanki hiç olmicakmış gibi geliyo hala

Evet canım aynen öyle hayırlısıyla ve Allah'ın iznyle gelicek sene bu zamanlarımzda aşklarımızla uyuycazzzzz inşallahhhhhhhhhh :Saruboceq:

Hatta ilk gelinimizz aşkına kavuştu bilee baakkk umutsuzluğa kapılmak yooookk..

Kızlar bu arada bnmde 101 günüm kaldıı :lepi: sırnaşık şey

Şu 100ler bi bitemedi hee..

Aşkımla geçen gn konuşuoduk 105 gn war ddi ddm hala 100lerdemiyz yaa snr oluorumm hee dedi daha plakalara geçemedikk sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Eee gelsinler cnmmm anca nişan hazırlıklarını halledersinz yaza kadar..
Hem babanda biliceği için daha rahat yer bakarsınız..
Ne zaman incek adanalı otbsten cnm kaç saati kalmış?

haklısın kuzum anca halledilir...
babama annem çıtlatacak bişeyler en son babalar duyar zaten haha babamda diyor her şeyden en son benim haberim oluyor diye ...birde takmış kalpli çikolataya ondan warmı değip duruyor...
taylan sabah 8 de adanaya varıcak rabbim izin verirse şeydam o yollarda ya o yüzden uyku uyumak istemiyorum...

çok özledim nankörlük yapıyorum biliyorum ama elimde değil gözlerim doluyor...asıl yarın koyar bana gidişi yawrum ya otobüsten indiği gibi büroya gidicek o kadar sinirlenmiş babasına...

Senin de çok az kalmış bu senenin 2.gelini sen olucaksın sanırım sende de farklı duygular başlamıştır önceden pek fazla zamanın gelmesini istemezdim ama artık olsun bitsin istiyorum bu strese katlanmak çok zor

hahaha şeydam alemsiniz asker gibi plakalara geçemedik demişsin sayılı gün geçer tatlım kavuşucaksınız inşallah zaten mart bittimi sizin temponuz artar provalar ewini döşeme falan derken birde bakmışsın 29 mayıs gelivermiş...

Allah kavuştursun canım hayırlısıyla gider inşallah en kısa zaman sonra da gelir görüşürsünüz:Saruboceq:

Evet en son babalar duyar..
Ama senin baban duymuş zaten balım sırnaşık şey
Bitek söz olayı sölencekkk onuda zaten en son duyması lazım :lepi:
Senin babnda bnm babam gbi demek taktımı bişeye sakız edio ağzına hbre sölüo sırnaşık şey
Al 1 kutu kalpli çkltada babana gönlü olsun kaydirigubbakcemile3

Valla bende çok özledim cnmm yaa aslında özlem değilde doyamamak heralde bizimki fisfisfis

Uykusuz uykusuz gtmsin ofise fln yaa ewine gidip dinlensinn..

Aaa yok cnm 2. gelin ben değilim..
İlk sayfaya bakarsan orda liste war..
Benden önce evlencek olan gelinlerimiz var..
Yoo bende farklı duygular başlamadı valla hala sakin sakin takılıorum ben sırnaşık şey

Bunalıo insan birsürü şeyi düşünmekten olsun bitsinde şu beynimi bolaştym istio bir an önce..

sırnaşık şey
Ben demedim Tuğçem Ferhat ddi plakalara geçmedik die..
Hep ben takvmden bakp şu kdr kaldı diodum 1 gnde o dedi off hala 100lerdemyz biz ya diynce dalga geçti bnmle beyfendi sempatiksalakcinni

Ahh ahh yavrumm yaa şu evi bi dizsek içim çok rahat edicek hiç sıkntım kalmıycak işte tek derdim ewi dizmek sırnaşık şey

Allah kavuştursun canım hayırlısıyla gider inşallah en kısa zaman sonra da gelir görüşürsünüz:Saruboceq:
saol canım benim amin...:Saruboceq:

duyduda sanıyorki ewlilik için bir kaç sene bekleyeceğiz fazla önemsemiyorzu sanıyor ama isteme faslı belli olunca o zaman görcem babamı sabaha kadar ağlar ...çikolatalar feda olsun babama alırım cnm heheeh
aynen tatlım doyamamak bizimki bencede canım...
uykusuz gider o kafaya taktı şimdi illa gerçekleştiricek...aşkım yaaaa kıyamam ona

eylülün 25 i gibi düşünüyoruz ama kesin değil canım darısı sana inşallah bi an önce kavuşursunuz biz çok bekledik beklemek gerçekten çok zor:çok üzgünüm:

hadi hayırlısı tatlım benim saol canım benim amin inşallah bizde çok istiyoruz...dediğin gibi ewet çok zor tatlım birde arada mesafe war bizim...

şeydam dün taylana hediyelerini werdim ya gömleği çok beğendi.birde bahsettiğim kutuyu werdim açtı kutuyu resmimizi gördü çerçevede tepkisini görcen aşkım bu mükmmel bir şey dedi benim için çok anlamlı en anlamlı hediyeydi çok hediye aldım ama bu kadar anlamlısını almadım dedi çerçeveyi ofiste masama koyucam dedi kalktı o kadar kalabalığın içinde alnımdan öptü beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…