- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #4.661
duyduda sanıyorki ewlilik için bir kaç sene bekleyeceğiz fazla önemsemiyorzu sanıyor ama isteme faslı belli olunca o zaman görcem babamı sabaha kadar ağlar ...çikolatalar feda olsun babama alırım cnm heheeh
aynen tatlım doyamamak bizimki bencede canım...
uykusuz gider o kafaya taktı şimdi illa gerçekleştiricek...aşkım yaaaa kıyamam ona
şeydam dün taylana hediyelerini werdim ya gömleği çok beğendi.birde bahsettiğim kutuyu werdim açtı kutuyu resmimizi gördü çerçevede tepkisini görcen aşkım bu mükmmel bir şey dedi benim için çok anlamlı en anlamlı hediyeydi çok hediye aldım ama bu kadar anlamlısını almadım dedi çerçeveyi ofiste masama koyucam dedi kalktı o kadar kalabalığın içinde alnımdan öptü beni...
saol canım benim amin...:Saruboceq:
duyduda sanıyorki ewlilik için bir kaç sene bekleyeceğiz fazla önemsemiyorzu sanıyor ama isteme faslı belli olunca o zaman görcem babamı sabaha kadar ağlar ...çikolatalar feda olsun babama alırım cnm heheeh
aynen tatlım doyamamak bizimki bencede canım...
uykusuz gider o kafaya taktı şimdi illa gerçekleştiricek...aşkım yaaaa kıyamam ona
hadi hayırlısı tatlım benim saol canım benim amin inşallah bizde çok istiyoruz...dediğin gibi ewet çok zor tatlım birde arada mesafe war bizim...
Öyle sanmak istiodur baban cnm işine gelmiodur senin evlenceğini düşünmek..
Ama bigün olcak bişey bu malsf napalım bizde onlardan ayrılmak istemiorus ama :gitme:
kesinlikle babamın işine gelmiyor canım
hatta geçen bana dediki şimdiki aklım olsa ewlenmezdim diyor annemde diyorki çok çakalsın sözde kızın ewlenmesin diye uğraşıyorsun dimi dedi babam hemen atla kefal gibi dedi...
şeydam sahi ew bakmaya başladınızmı ???
ışte önemli olan küçük şeylerden mutlu olmayı bilen insanlarla hayat kurmak..
Ne güzel Tuğçem manvyata önem verio..
Düşünüp sevinçle aldığının hediyenin kıymetini bilio yerimseniben
Allah nazarlardan korusun cnmmm
ınşallah hep böyle giderrr yavrum yaaaa ( aminnnnnnnn ) :Saruboceq:
malesef bizim de aramızda mesafe var canım uzaktan gerçekten çok zor oluyo bi an önce bitsin istiyorum artık zaten bu dönemkler gerçekten çok sıkıntılıkafamçokkarıştı
aynen tatlım gözleri doldu inan hediyeyi werirken ben bile heyecanlandım...
saol tatlım rabbim hiç birimizin mutluluğunu bozmasın kem gözlerden korusun...:Saruboceq:
aynen tatlım gözleri doldu inan hediyeyi werirken ben bile heyecanlandım...
saol tatlım rabbim hiç birimizin mutluluğunu bozmasın kem gözlerden korusun...:Saruboceq:
ah canım senle aynı kaderi paylaşıyoruz sabredelim tatlım sabrın sonu selamettir eninde sonunda kavuşucaz ...
benim aşkımın bana sürekli söylediği bir şey sakın karamsar olma her zaman iyi düşün iyi olsun dedi çok şükür dedi türkiye sınırı içindeyiz dedi yurtdışında olanlar ne yapsın aşkım diyor o yüzden herşey güzel olucak canım hepimiz için...
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Tuğçem çok güldüm yaa
Aklıncaaaa seniii soğuttccakkk :lepi:
Canım martın ortalarında bakmaya başlıcaz nisanda da tutucaz Allah'ın izniyle öyle planlıyoruz tabi bi aksilik çıkmaz inşallah :Saruboceq:
Kızlar yaa araya bu resmi,ciddi muh. girdimi insan daha çok kasılıo..
Normal normal ilerlese ilişki günü yaşıyıp eğlences özledysek özlememizi yaşycaz ağlıcaz zırlıcaz faln ama bu olaylar insanı kasıo zatenn...
Pehhh :1no2:
Aminn canımmm aminnnn..
Eeeeeeeehhhh yarıınn buluşuyoruzzz yavrummmmmmmmmmm :lepi:
evet canım herzaman iyimser düşünmeye çalışsamda bazen üzüldüğüm bunaldığım zamanlar oluyo ama Allah başka üzüntü vermesin inşallah şeydanın dediği gibi hepsi geçici bunların
aynen canım aynen benim babam bir alem zaten...
süper şeydam uygun bir zaman seçmişsiniz ew bakmak için inşallah istediğin gibi bir ew bulursun istediğin gibi döşer aşkınla ağız tadıyla oturursunuz inşallah...
yarınmı çarşamba buluşuyoruz kızzzz 17 si değilmiydi anaaaaaaaaa şeydam yanlışın var çarşamba buluşucaz yarın salııııakannehir
ay şeydam
kusura bakma benım kafa iyi bugun zaten 16 sı oldu 17 si yarın ay aşığım ben kusura bakma
Ya bütün babalar alem yada bizimkiler türünün örnekleri kaydirigubbakcemile3
Ayhhh Tuğçemmmm aminnnn inşallah sende istediğin gibi döşersin evini ve ağız tadyla oturrsun aşkınla..
Ferhat mayısta tutalım diodu ama yetiştiremeyz o kdr sürede ddm eşyaları falanda seçices çnkü temizlenmesi dizilmesi fln..
Bidünya uğraşcak şeym olcak mayısta bnm kafam rahat olsn istiorum en azından ew çıksın aradan içim rahat etsn..
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Yavrum saat 12yi geçti artık salı günündeyiz yaa o yzden yarın dedimmmm..
Yoksa bi karışıklık yok 17snde çarşamba buluşuoruzz :lepi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Önemli değil Tuğçem..
Uyuyp uyanmadın yaa o yüzdendir..
Eee bide aşıksınnn doğall olur o kadarr olumunekankayizsmile
amin canım saolllllllllllllllll...
mayıs olmazzzzzzzz çok sıkışırsınız walla
bence mart ve nisan uygun ew için hem ewe bakın ewin şekline göre eşyalarınızı alırsınız güzelcene döşersiniz hem sana vakit geçirecek bir şey çıkar kendi evini döşemek kadar güzel ve heyecan verici bişey yoktur...
zemuszemus
şeydacım tuğçecim ben çıkıyorum iyi geceler tatlı rüyalar kızlar kendinize iyi bakın çok öptüm size iyi konuşmalar
şeydacım tuğçecim ben çıkıyorum iyi geceler tatlı rüyalar kızlar kendinize iyi bakın çok öptüm size iyi konuşmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?