- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #4.681
hehehe kuzum walla kusura bakma dediğin gibi aşığım ben hehehe...
çarşamba günü güzel bir gün olucak inşallahhhhhhhhhhh
Aynen cnm bende öle düşünüorum mayıs olmaz..
Martta bakarız dolaşırız beğeniriz evi..
Nisandada tutarız eşyaları alır temizler dizeriz..
Mayısada bişey kalmamış olur inşallah ufak detaylardan başka..
Çünkü mayısta bişey düşünmek istemiorum kafam rahat olsunki eksiklerimi daha net göriyim..
Aynen Tuğçemm benide en çok heycanlandıran ev dizmek..
Gerisi nedense heycanlandırmıo delikafaduldenvsırnaşık şey
ay şeydam çok alemsin yaaaa hahahaa çok güldüm şu lafına
Aynen Tuğçemm benide en çok heycanlandıran ev dizmek..
Gerisi nedense heycanlandırmıo
ahahahahahahah delikafadulden
ne tarafta tutucaksınız ewi yada alacaksınız canım anadolu yakasında mı? avrupa yakasında mı ?
Aşıkkksınnnn aşıksınnnnn aaaşııkksııınnnn sen aşşıkksınnn argadaaaşş :teytey: :lepi:
İnşallahhh canımmm burdaki muhhbt nekiiii çenemz ağrıcak konuşmaktann kafamçokkarıştı sırnaşık şey
hahahah herşeye bir şarkı uydurmuşlar walla
2 dk da ruh durumuma uygun şarkı buldun canım saol valla hehe
walla çarşamba günü düşünemiyorum o günü mekandan kovuluruz belki hahahaha
sırnaşık şey sırnaşık şey
Napimmm kızz aldıklarımı dizmek istiorum bi an önceee :kedi:
Niyeyse bi tek o heycanlandırıoooo aboovvv aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
Anadolu yakasında cnm Ferhatın işide bu tarafta..
Anadolu yakası bnm vazgeçilmezimdirrr yaa avrupa yakasını pek sewmiorum belirli yerleri hariç :umursamaz:
Bulurummm bennn hep sen mii bulcann şarkılarııı bikeredeee ben sana bulymm sırnaşık şey sırnaşık şey
Hööyytttttt kiiim kavuomşş biziii biz kendimiz gideriz başka mekanmı yok pehh :dilcikar: Çok üzgünüm çoook sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Hem biz çok uysal kızlarız yanii gelin adaylarıyz bize yaplmaz o sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Yanlız gittğim yerlerde kıllık yapma gbi bi huyum wardır umarım tersime denk gelmesler çarşamba :roflol:
haydi bakalım hayırlısı olsun cnm..aynen bende sewmem awrupa yakasını çok kalabalık sanki oralar anadolu yakasıda kalabalık ama avrupa yakası kadar değil...bizim taraf daha güzel bencede hem eniştede madem bu tarafta çalışıyor daha rahat olur ewden işe-işten ewe gelmesi fazla yol yormaz enişteyi..
hahahahahah ay sen çok yaşa emi güldürdün beni allahta seni güldürsün...
ay çok alemsin şeydam yaaaa haha tersinede denk gelse arkandayım şeydam
delikafaduldendelikafadulden
Tuğçem kız kulesine gittin mi hiç bilmiorum ama o moda terastaki bayanla konuşurken konu kız kulesinden açıldı ordaki şarkı söyleyen bayanın sesinin çok güzel oldğnu çok beğendiğimi sölemiştm..
İstiosanız onun çıktığı mekanada yönlendirebilirm sizi arkdşım oda bnm dedi..
Yer olarak nerde oldğnu tam hatırlamıorum ama bahçebahçeydi çıktığı yerin adı..
Ve kızın sesi tek kelimeyle mükemmel yanii..
Gidip fiyat almadık ordan istiosan Ferhattan yarın tam olark nerde oldğnu öğrenym sende bi araştır orayıda..
kuzum kız kulesini biliyorum ama hiç gitmedim tatlım...
tamam canım bir zahmet enişteye sorar bende araştırırım saol canım çok iyisin...
kuzum siz eğlence yapacaktınız dimi nikahtan sonra mekan olarak nereyi ayarladınız ???
Aynen cnmm daha kalabalık ve daha karışık geliyo banada..
Zaten bütün iş sektörü hemen hemen orda..
O yüzden de çok kabalık..
Daha sıcak daha güzel daha nezih gelio anadolu yakası bana belkide burda doğdum büyüdüm diyedir bilemicem kaydirigubbakcemile3
Evet cnmm zatenn uykusu değerli beyfendinin bide uzak olsa mahfolurdu garibim opuyorumnanaktan
sırnaşık şey
Aminn canımm..
Napim yafrum bak bnm sıcak çklta manyaklığm wardır çook sewerim ve heryerin yaptğınıda beğenmem..
Ama heryerde güzel yapmıo..
Eee denemedende bilemem dmi güzel yapıp yapmadıklarını..
Sonra beğenmedysem içemiorum tbi adam almaya geldğinde soruo işte beğendinizmi weya içmemişsinz beğenmedinzmi hadi hiç birini demedi diyelim Ferhatn bardağını almaya geldiklernde bnmkinide alabilirsinz beğenmedim diorm sırnaşık şey
Bazende tavsiye ediomsnz bakn tavsiye ediosanz iççem beğenmessem geri yollarım hee diorum..
Ferhatta her yerde bunu yapıosun içme o zaman sende şu zıkkımı dio sırnaşık şey sırnaşık şey
Yemek konusunda da çok talihsizlikler yaşarım..
Ama yemek konusunda sizi bildğim bi yere götrcem herkesden onay çıkarsa orda sorun yaşamayzz sırnaşık şey
aynen cnm anadolu yakası 10 numara bende bu yakada büyüdüm ama karşıda doğdum ...
bırak uyusun adamcağız hehehsırnaşık şey
ahahahahahahaahah çok iyi ya ama haklısın kuzum ya sonuçta para weriyorsun bende çok sewerim sıcak çikolatayı dediğin gibi her yer güzel yapamıyor yemek konusundada çok dikkat ederim ama senin götüreceğin yerde şüphem yok sen beğeniyorsan bende beğenirim...
Bişey değil cnm ne demek inşallah kafana göre bi yer bulursun..
Balım biz rakkası ayarladık..
Kişi 65tl ye ama herkes kendi parasını ödiycek..
Nikahtan sonra eğlenceler böle olur zaten..
Fakat hani sölencek fix menü sınırsız içki kişi başı 65 diye weren werir wermeyeninde canı sağolsun napalım biz verces sırnaşık şey
saol tatlım amin..:Saruboceq:
aaa çok iyi ya rakkas güzel ben beğeniyorum...
boşwer herkes kendininkini ödesin daha iyi gelen gelir boşver ...ewet cnm
hatta taylan bana öyle dedi istanbulda kına gecen ve nikah olur akşamda gençlerle bi barı kapatırız orda eğleniriz dedi nasılsa adanada düğünümüz olucak dedi...
,
Aaaa dur kız ben bu yakadamı doğdumm unuttum doğduğm hastanenin adını sırnaşık şey sırnaşık şey
Amaann büyük ihtimal bu yakadadırr sırnaşık şey
Balım napim çok titizm yaa bak sölerim beğenmişim bitirememişimdir tmm içim acır ziyan ettm die ama adamların haketmedikleri parayı kazanmasına sinr olurum su gbi şeyi önüme koyuyolar snra al sana sıck çklta içmiorum değiştr beğenmedm napim yanii..
O yüzden artık Ferhatın yanında bilmediğim yerden sıcak çklta sölemiorm sırnaşık şey
Mantı sewermisin cnm?
Çiğ börek fln?
Kadıköyde çok güzel mantı yapan bi yer war oraya götrcem sizi herkes mantı sewiosa..
,
hheeh ben şişli amerikan hastanesinde doğmuşum canım annem o sancıyla karşıya geçmiş gece yarısı ama sabah 7 civarı doğmuşum annem der karnımdaki hareketlerinden belliydi zaten sağının solunun belli olmayacağı dedi hahahaah
aaaaaaaaaaa ben çok sewerim mantı falan orda köy ile başayan bi yer wardı köyüm müydü oraya giderdik mantı yemeye...moda sahiline giderken sağda kalıyor sanırım...
Yani sırf gençler olmycamız için amcamlar flnda olcak werirlerse werirler wermezlerse werces artık onların düşünmeleri lazım birazda..
Sonuçta nikahtan snra eğlenceler böyle oluo..
Evet cnm aynen ama mekan kapatmayn bnce daha tuzlu oluo bak rakkastada ekstra 1000 tl çıkıo herkes kendi parasını ödese bile gerk yok o kdr para vermeye zaten nikah eğlencesi oldğu için böle nezih mekanlarda herkes birbirine saygılı harkt eder..
O konuda sıkntı yaşanmaz yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?