"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

ayyy kıyamam ya iyiki doğmuşsun aa senin doğum gününde yaklaşıyor hee heheehhe
yazık ya kadıncağıza niye bağırmışki annene manyakmı o hemşire...
walla cnm yemek yemeyi çok sewerim ben ondan böle midem ağrır hehehhehehe götür canım ya gidip yiyelim walla şimdi gene acıktım hahah
:lepi:

Tuğçem miden nası oldu?

daha iyiyim canım annem hap werdi mide ilacı geçti yarım saatte ah bu ilaçlarda olmasa.saol tatlım düşünüp sorduğun için..
yerimseniben

Canım senin bu kuzenin eşinin mesleğini ben çok merak ettim ya kaydirigubbakcemile3
Maşşallah para gani galibaa öle olsa bile yazık günah yap adam akıllı yemekli kır düğünü o zmn ne sen çek bu işkenceyi nede cebin bu kdr yansın..
Çok mantıksız yapmşlar hiç bi Allahın kuluda uyarmamışmı bunları yav..
Bide o bekarlığa veda partsnde sadece kızların gittiği herkes kendi parasını kendimi ödedi yoksa onudamı kendileri karşıladılar?

Valla canım bana verirler gbi gelio ama orda eğlencenin ortasında o paralar nası istencek nası verilcek hiç bilmiorum akşam 21e kdr para teslim edilmeli fln diodu adam..
Orası biras canımı sıkıyo..
Bakalım yaşayp görces bizde..boshayallersmile

Son düzenleme:
taylan mesaj attı uyuyorum sanıyor kıyamam ya moladayım aşkım demiş sen uyuyorsun suan haber wermek istedim demiş ...

Ayyy saolll Tuğçemm sende iyiki doğmuşsunnn..
Evett doğum günümedeee 49 gün war kaydirigubbakcemile3
Valla canı acıomuş heralde ne zmn alcaksınz beni mi demiş bişe sölemiş oda bağrma bekle burda gbi bişe sölemiş annemde kaçmış sırnaşık şey
Kadın canının derdinde orda salakların yaptıklarına bak bu hemşirelerin yaptklaryla ilgili ilk duyduğm şey değil bu kafayı yemiş heralde dğm sıırasında ilgilenenler..

Ahhh ahhh ilaçlardann önceee bu anneler olmasaaa napcazzzz :1no2:

taylan mesaj attı uyuyorum sanıyor kıyamam ya moladayım aşkım demiş sen uyuyorsun suan haber wermek istedim demiş ...

Hee aşkı oturmş bnmle muhbbt edio kaydirigubbakcemile3
Ne uyumasıı sırnaşık şey
Ara hemen canım konuşn birasckk bari sesini duy..

kuzenin eşi tekstilci canım fabrikaları var...
bu arada al jamal deki eğlence gençlerin cebinden çıktı canım...ama çok gereksiz yani
ayrıca şeydam bu kuzenimin abisi mert abim yani oda 4-5 sene önce bahar country de bir kır düğünü yaptı ben hayatımda böyle bir düğün görmedim masal gibiydi...
50 bin tl ye mal oldu ama değdi yani...
hayatım bence hani davetiye weriliyor ya orda eğlenceye çağıracaklarına ewde kendin word programında küçük kağıtlara not yaz eğlence için kişi başı 65 ytl dir saat 21.00 de paralar mekana teslim edilir gibi falan bişeymi yapsanız...orda karışılık olmasın diye...

saol canım benim iyiki doğmuşuzda tanışmışız
49 gün bişeycik kalmamış kız enişte hediye almaktan sana iflas edecek masraflı hatun seni heheheheh...
aaaaaaa bu hemşireler harbi manyak ya kadın canının derdinde adam gibi ilgilenseler şaşarım zaten kendileri doğum yapmıyormu acaba ...çok haklısın cnm annelerde olmasa allah başımızdan eksik etmesin onları..
aminnn
:Saruboceq:

Hee aşkı oturmş bnmle muhbbt edio kaydirigubbakcemile3
Ne uyumasıı sırnaşık şey
Ara hemen canım konuşn birasckk bari sesini duy..

şaşırdı zaten hemen cewap attım aşkım uyumuyormusun sen dedi hehe dedim şeydayla konuşuyorum oda heee tamam o zaman dedi bilio sizden bahsettim ona gelin adayları diyo size heheheeh

kaydirigubbakcemile3

Bende kır düğünlerine hastayım cnmm yaa çok güzel oluo ama düşündüğümde de o kadar para vermeye içim el vermio..
Çok cimri bişe oldum ben bu bi kaç senedir yaa sırnaşık şey
Bencede çok gereksizmiş kuzenin kendine eğlence aramş resmen orda eğlence burda eğlence şurda eğlence..
Kına dediğin 1 tane olur aynı şehrdesnz sonçta 2 tane yapmak gereksizmiş..
Ona yorucu olmştur en baştada..
Tuğçem bende düşündüm öle bişe küçük notlarmı yapsak yoksa atıorum 50 tane davetiyeye onu yazdırıp bastırsakmı diye ama babam olmaz öyle dedi..
Ferhatlarda konuştuğmzda..
Bakalım ya yine sölicem böle yapalım diye yada sölices tek tek..
Zaten baya kişiye söledi annem arayanlara..
Ama bende istiorumki yazalım sonçta herkese tek tek burunlarına girip sölemekde pek hoş olmuo ve net kişi sayısı sölememiz lazım mekanada..
O para konsunda yine babama güveniorum halleder o gece şu saatte werices fln die konuşr..
Net kişi sayısı konusunda da tereddtlerim war fisfisfis

Almış hediyesini önceden öle söledi..
Çok pahalı we büyük bişey değil askm öle bişe bekleme ddi..
Bende öle bişe beklemiorum zaten aşkım düşünmen yeter ddm..
Valla canım bu hemşireleri bende anlamıorum ama annem gbi yapmaz önce onun saçını başını yolar sonra çıkardım hastaneden kaydirigubbakcemile sırnaşık şey
Amiinnn Tuğçemmm Allah onları başmızdan eksikk etmesinnn Allah binkere razı olsun onlardann :Saruboceq:

Yakında bütün enişteler bnmle görüşmenze izin wermicek zaten (evlendkden snra )
Füsunlada geçen gn 3 e kdr muh. ettk uykusuz kaldı kızda oda aşkına sölemiş Şeydayla muh. ettik die mimlencem hee sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Gelin adaylarımıııı sırnaşık şey

Ayhh bi gelin olsaydıkda bizde kurtulsaydık onlardaa :lepi:

kuzen uçtu kuşum uçtu o sosyeteye kaçtı biraz...
sıkma canını canım babanlar halleder zaten annen söylemiş sanmam sorun çıkacağını canım..bencede aslında yazsanız daha iyi olur gibime geliyor cnm ayıp bişey değil bu...

hahaha şeydam sen merak etme taylan ne diyor biliyormusun fikir alışverişinde bulunun tabi güzel bişey bunlar dedi yani görüşmemize asla karışmaz hehehe...gelinliklere bakmaya başla dedi dedim o daha çok erken dedim...olsun bak sen diyor moda ewlerini araştır diyor...
enişte maaşallah halletmiş bile hehehehe allah bozmasın huyunu canım çok düşünceli... bunlar çok anlamlı şeyler

Canım elektirkler gitti bi an acayiippp tırttsstttımmm..

Banada öyle yapsak daha mantıklı gelio ama babama nedense mantıksız gelio..

Bikez daha konuşcam bastırmadan önce davetiyeleri bakalım o zmn ne dicek..

Yine hyr derse dha sölemicem zaten..

korkma kız hadi sende yat bakalım yazık gözlerine canım
sor bakalım bir kez daha babana olamz derse üsteleme demek bildiği bişey war baban halleder cnm

Yok Tuğçem bence bakma çnkü sıkılırsın snra hepsi sıradan gelmeye başlar sana..
Sonlara yakın içine sinen bişey bulamaz bi kaç model arasnda kalırsan kadına anlatırsn bnm gbi oda çizer beğenrsen diktirrsin..
Tabi cnm burda sırf geyik yapmıorus birbirimizin dertlerine sıkntılarınaa mutluluklarınada elimzden geldiğince ortak oluoruz olumunekankayizsmile
Ama iyi diken moda evi araştırabilrsin nişanlık içinde lazım olcak çnkü sana..

Aslında doğum günü hediyesinden ziyade bnm düşünüp bign durup durrken bşe almş o mutlu etti beni doom gnmde wercekmiş öle söledi tbi ben çatlıorum noldunu öğrenmek için ama sölemio ketummmm..
Bu sefer öğrenemiiccciim heralde :gitme:

korkma kız hadi sende yat bakalım yazık gözlerine canım
sor bakalım bir kez daha babana olamz derse üsteleme demek bildiği bişey war baban halleder cnm

Ayyy odamda da değildim oturma odasndaydm herkes yatıo bi an kapkaranlık oldu sdce pcnin ışığıı..
Pcyi tuta tuta odama gittm sırnaşık şey
Allahtan hemencck geldi ohhh boshayallersmile

Evet cnm bikez daha sölicem dahada sölemicem anlatcm neden istediğimi oda sölesin neden istemedğini mantıklı gelirse kbul ederimm :lepi:

Evet yatalım Tuğçem yoksa warya bırak bu sabahı çarşamba kalkamıcaz yaww sırnaşık şey

Bizi beklicekler loyanın önünde kaydirigubbakcemile3

ewet cnm haklısın ınan sıkıldım modellere nette bakmaktan bıraktım zaten bakmayı öğğğğ geldi...zaten benim hah benim gelinliğimin modeli dediğim bir gelinlik var zaten sadece oynayacağım başka yerleri ile... o yüzdenbakmayacağım şeydam alıcam o modeli göstericem kadına şurası şöyle olsun diye bazı yerlerini değiştiricm o kadar...
ewet cnm nişanlık için lazım olucak offff zor işler şeydam walla yaaaa...gerçi nişanlık modelimde hazır kabarık olmayan bişey tercih edicem

enişte söylemez tabeeki boşver kuzum merak her zaman iyidir sabredip görceğiz eniştenin hediyesini...güzel bişey almıştır illaki ...ama bak eniştenin durduk yere hediye alması çok güzel bişey taylan gibi sanırım eniştede süprizleri seviyor...helal olsun walla

aaaa odana geçtiysen sorun yok o zaman...
sor bakalım babacığına ona göre çözüm buluruz onada elbet...
hahahahaah koptum yine walla bakleyecekler bizi biz yatakta uyuyor olucaz hahaah gözümün önüne geldide biran
hadi kuzum allah rahatlık wersin aşkını gör rüyanda canım öptüm seni
opuyorumnanaktan

Ohh ne güzel işte bulmuşsun bnm modelim dediğin gelinliği..
Bende geçen sene aaaa aşık oldm demiştm bitane gelinliğe ama baka baka kendimi soğttm şmdi beğenmiorum o yzden fazla bakma sende bnm gbi olursun Allah muhfaza sırnaşık şey
Bende kabarık nişanlıkları sewiorum yaa uzun zarif şeyler daha çok hoşuma gidio..
Valla her sefernde öğreniodum bu sefer öğrenmem imkansız mecbur bekliciim 7 nisanı aklinialirimsmile
Ferhat başak burcu cnm duygularını pek belli edemeyen utangaç,çekingen bi tiptir bu aşk konularında 1 yıl bekle bişey yapmaz beklemeyi bıraktğn an bakarsın çok şaşırmşsnn seni mutluluktan uçuruyo sırnaşık şey
Mesela geçen haftamı ne hotmailden not yazmş bana seni canımdan çok sewiorum die onun mailide gelmiş ama saçma sapan windws mailleridir die silmişim konuşma penceresinde size not gönderdi yazısını görünce baktım 2-3 gn önce göndermiş we sölemioda gördünmü die sırnaşık şey
İşte körler sağarlar birbirini ağrlar muh. bizimkide :lepi:

Büyük zorluklarlada olsa odama geçebildim cnm :lepi:
Isıtıcımıda açtımm ohh uyuyana kdr ısındın odam die aklinialirimsmile
Ayhh valla kızlar ağaç olur bizi beklemektenn :kedi:
Hadi sende yat Tuğçemm..
Allah rahatlık versin iyi uykular..
Rüyanda aşkını gör canımmm..
Enişte inşallah kazasız belasız sağ salim adanaya varcak :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…