"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

anammmmmmmmmmmmm walla bende cok bakıyordum gelınlıgımın resmıne sogurum bende bu gıdısle...
enişteye bak hele mailde atarmış maaşallah kız warya çok alemsin sende benim gibi sılıosun ole maıllerı halbuki içinden neler çıkıyor arada dikkat etmek lazım walla...
hahahaha çok güldürdün beni bugün ya...allahta seni güldürsün bu arada başak erkekleri çok iyi olur şeydam sadık olurlar sewgililerine yada eşlerine..

Heee bu arada o gelinlik modelini çok merk ettm cnm hangisini beğendin..
Uyandığnda kk ya girdğinde bana özel msjla yollyabilrsen yolla bakmm Tuğçem hangi gelinliği beğenmiş yerimseniben aklinialirimsmile

tamam canım sende ısıtıcıyı açık bırakma allah muhafaza ısındıysa kapat yat direk yatağa cewap tyazmana gerek yok cnm...
yatıcam bende tatlım zaten saol tatlım
amin cnm 3-4 saat sonra allah izin verirse adanaya varacak aşkım...
iyi geceler şeydacım....
opuyorumnanaktan

Amiinn canımm daha çook gülelim inşallah :Saruboceq:
Canım ben ne mailler atardım ona önceden warya destanlar yazardm artık yazcak şey bulamıorum kaydirigubbakcemile3
Yok kız burda takılmaktan zaman bulamıorum sırnaşık şey
İşine geldi onunda sarmıorum artık ona aklinialirimsmile
Canım sen başak erkeğinin yorumunu okudunmu bi sitede okudum koptum yaa kız gbidirler cinsellik onlar için çok önemlidir kolay kolay kimseyle olmazlar önce güvenmeleri sewmeleri lazım sdce birlikte olmak için birlikte olmazlar falan yazıo ama nası anlatmşlar warya gülmekten ölürsün sırnaşık şey
Başakla koç pek anlaşamaz yazıo ammeee Allaha şükür yuvarlanıp gidioruss :lepi:

Canımmm bakma sen daha o gelinliğe walla sonra sıradan basit gelmeye başlıyo insanın gözüne..
İyimi oluo kötü mü oluo sonra başka bişey beğniosun ama olsun kafan çk karışıo o yzden gelinliğe tamamen odaklanıcağn zamana kadr bakma..

Heee bu arada o gelinlik modelini çok merk ettm cnm hangisini beğendin..
Uyandığnda kk ya girdğinde bana özel msjla yollyabilrsen yolla bakmm Tuğçem hangi gelinliği beğenmiş yerimseniben aklinialirimsmile

tamam tatlım ben o modeli keç sene ewwel bulmuştum bi siteden hasta olmuştum yarın sana özelden yollarım bakarsın cnm öyle çok şatafatlı bişey değil zaten benim tipime gitmez çok abartı gelinlik birde converse giyeceğim için ayakkabı olarak ayakkabıyada gider ne çok klasik ne çok spor bir gelinlik ikisinin karışımı...

oooo kaç sene önce görüp sıklmadysan kolay kolayda sıklmazsn heralde Tuğçem..

Tamam cnm yollarsın..

Converse bende çok istiorum ama nikahta fln mantr tpklu bşey giyiğ eğlencede değiştreblrm Ferhat gelinliğin altına güzel durmaz diye dır dır konuşuo bide..

Ben sewiorm ama :dilcikar:

Neyse Tuğçemm çoooook öptüüm senii görüşürss uyanıncaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Şeniz :a015:

hahaha ilahi şeydam sorma ya o burç bilmem neyimleri bazen çok garip garip şeyler yazıyor bazı sitelerde hatta yarın bunu araştıralım herkesin bütün gelinlerin ve eniştelerin burçlarını soralım uyumluluğa bakalım geyik olsun muhabbet çıkar hem bize...
benim taylanda çok duygusal ama yatakta çok vahşi olurmuş öyle diyordu burç yorumunda korkmadım değil hani
tamam cnm bakmam gelinliğe korktum sen öyle değince birde ben hemen soğuyan bir karaktere sahibim...

hakikaten yatalım uyuyalım şeydam çenemiz düştükçe düşüyor iyi geceler balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben buluşmaya gelemiyorum malesef
Anneannem ameliyat için sıra bekliyordu dün aradılar bugün hastaneye yattı ve yarın ameliyat olacak.Hepimiz onun yanında olacağız ve ben gece refakatçi olarak kalacağım onunla.
Umarım diğer buluşmayı kaçırmam

Valla canım saçma sapan şeyler yazıo burç yorumlarında yaaa sırnaşık şey

Olur balım soralım kızların burclarını ve aşklarınıkilerni uyumlarına bakalım yazalımm..

Bakalım burçlara göre en iyi anlaşan çift kim sempatiksalakcinni

Neeeeee çook haşindirmi yazıoo sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Amann adanalııı yaktınnn adanalıııııııııııııııı :lepi:

Çook geçmiş olsun canım Allah şifa versin..

Sağlık olsun napalım bidahaki buluşmaya gelirsin sende yerimseniben

selam kızlar şeydacım çeyizlerini bir araya getirdinmi kendine bir çeyiz odasımı yaptın resmini çekip koyarmısın çeyizlerin nasıl bir arada duruor

benim annem çeyizden pek anlamıyor malum rusyada yok sanırım ama ben kendi çabamca birşeyler etmeye calısıyom bazı şeylerimi kolilere koydum 9 koli oldu bölemi yapmalıyım

bilmiyorumkismile yardııııııııııııııııııııııııııııım

mafoldumbenmafoldumben

Oyyşş canımmm kusura bakma ben kendi çapımda sitede takılıodum haber verseydin topiğe gelirdim..

Hemen yazıyım cnm benim çeyizlerde anneme dert oldu bi sığdıramadı koca eve sırnaşık şey

Ki daha yemek takmlarım falan gelmedi..

Öncelikle aldıklarımın hepsini kutulu almaya özen gösteriorum cnm kutuszsa almıorum kesinlikle..

Korkmazın kampanyasından aldığm ürünler kolili geldi ve ön balkona koyduk hepsini birazı masanın üstünde birazı üst üste kolili duruyo..

Eğer koli yoksa evinizde çewrenizdeki bakkallara söyle büyük kolilerini atmasınlar sende onların içine koy.
Hem kutuları tozlanmamış olur hem kırılmaz taşıncağı falanda..

Sizde balkonunuza koyun canım..

Ve üstüne örtü örtmüş bitane annem kolilerde tozlanmasın diye sırnaşık şey

Titiz kadın takıntılı toza :lepi:

Yardımcı olmuşumdur inşallah canım..

Newresimlerim falanda poşetlerinde kolilern üstünde duruo..

Sende annenin yatağı bazalı falansa bazanın altına koyarsınız..

Dolabının üstüne weya dolabının içine yatağının altına koyabilrsin newresimleri..

Ama kırılcak olanları balkona fln kımıldamıycak şekilde yerleştir canım tamam?

sağol canım koli getirdi aşkım bir sürü hemide büyük

boshayallersmile
ben nevresimlerimi bile koydum birşey olurmu cok die koydum
bayanssulusmile
mutfak gereçlerimi de koydum ben tecereleri ve yemek odasını annem yıllar önce almıstı ondan kutular eskidi

bilmiyorumkismile
bende yeni kutulara koydum

çatal bıcak takımım sandıkta ama ben yinede koliledim annemede kızdım kolisiz alma die
mafoldumben

ama aşkımın getirdiği kolilerde güzel büyük bende üst üste koydum kaydirigubbakcemile5

bana gelen bohçaları bile şimdilik koliledim hahaha ama acıcam eşyalar giderkene

şimdilik bu kadar birde balkonda değil yinede sarsammı kolilerimafoldumben

benim çeyizler alındıkça şilede ki ewe gidiyor orda ananemlerin kullanmadığı oda var bütün çeyizlerim o odada duruyor sandıklarım falan yemek takımlarımıda yolladım o geçen aldığım...
çeyizler ewlenmeme yakın kamyonla istanbula gelicek istanbuldan adanaya gönderilcek kamyonla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…