- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #4.721
Ohh ne güzel işte bulmuşsun bnm modelim dediğin gelinliği..
Bende geçen sene aaaa aşık oldm demiştm bitane gelinliğe ama baka baka kendimi soğttm şmdi beğenmiorum o yzden fazla bakma sende bnm gbi olursun Allah muhfaza sırnaşık şey
Bende kabarık nişanlıkları sewiorum yaa uzun zarif şeyler daha çok hoşuma gidio..
Valla her sefernde öğreniodum bu sefer öğrenmem imkansız mecbur bekliciim 7 nisanı aklinialirimsmile
Ferhat başak burcu cnm duygularını pek belli edemeyen utangaç,çekingen bi tiptir bu aşk konularında 1 yıl bekle bişey yapmaz beklemeyi bıraktğn an bakarsın çok şaşırmşsnn seni mutluluktan uçuruyo sırnaşık şey
Mesela geçen haftamı ne hotmailden not yazmş bana seni canımdan çok sewiorum die onun mailide gelmiş ama saçma sapan windws mailleridir die silmişim konuşma penceresinde size not gönderdi yazısını görünce baktım 2-3 gn önce göndermiş we sölemioda gördünmü die sırnaşık şey
ışte körler sağarlar birbirini ağrlar muh. bizimkide :lepi:
Büyük zorluklarlada olsa odama geçebildim cnm :lepi:
Isıtıcımıda açtımm ohh uyuyana kdr ısındın odam die aklinialirimsmile
Ayhh valla kızlar ağaç olur bizi beklemektenn :kedi:
Hadi sende yat Tuğçemm..
Allah rahatlık versin iyi uykular..
Rüyanda aşkını gör canımmm..
Enişte inşallah kazasız belasız sağ salim adanaya varcak :Saruboceq:
anammmmmmmmmmmmm walla bende cok bakıyordum gelınlıgımın resmıne sogurum bende bu gıdısle...
enişteye bak hele mailde atarmış maaşallah kız warya çok alemsin sende benim gibi sılıosun ole maıllerı halbuki içinden neler çıkıyor arada dikkat etmek lazım walla...
hahahaha çok güldürdün beni bugün ya...allahta seni güldürsün bu arada başak erkekleri çok iyi olur şeydam sadık olurlar sewgililerine yada eşlerine..
Heee bu arada o gelinlik modelini çok merk ettm cnm hangisini beğendin..
Uyandığnda kk ya girdğinde bana özel msjla yollyabilrsen yolla bakmm Tuğçem hangi gelinliği beğenmiş yerimseniben aklinialirimsmile
tamam tatlım ben o modeli keç sene ewwel bulmuştum bi siteden hasta olmuştum yarın sana özelden yollarım bakarsın cnm öyle çok şatafatlı bişey değil zaten benim tipime gitmez çok abartı gelinlik birde converse giyeceğim için ayakkabı olarak ayakkabıyada gider ne çok klasik ne çok spor bir gelinlik ikisinin karışımı...
Amiinn canımm daha çook gülelim inşallah :Saruboceq:
Canım ben ne mailler atardım ona önceden warya destanlar yazardm artık yazcak şey bulamıorum kaydirigubbakcemile3
Yok kız burda takılmaktan zaman bulamıorum sırnaşık şey
İşine geldi onunda sarmıorum artık ona aklinialirimsmile
Canım sen başak erkeğinin yorumunu okudunmu bi sitede okudum koptum yaa kız gbidirler cinsellik onlar için çok önemlidir kolay kolay kimseyle olmazlar önce güvenmeleri sewmeleri lazım sdce birlikte olmak için birlikte olmazlar falan yazıo ama nası anlatmşlar warya gülmekten ölürsün sırnaşık şey
Başakla koç pek anlaşamaz yazıo ammeee Allaha şükür yuvarlanıp gidioruss :lepi:
Canımmm bakma sen daha o gelinliğe walla sonra sıradan basit gelmeye başlıyo insanın gözüne..
İyimi oluo kötü mü oluo sonra başka bişey beğniosun ama olsun kafan çk karışıo o yzden gelinliğe tamamen odaklanıcağn zamana kadr bakma..
oooo kaç sene önce görüp sıklmadysan kolay kolayda sıklmazsn heralde Tuğçem..
Tamam cnm yollarsın..
Converse bende çok istiorum ama nikahta fln mantr tpklu bşey giyiğ eğlencede değiştreblrm Ferhat gelinliğin altına güzel durmaz diye dır dır konuşuo bide..
Ben sewiorm ama :dilcikar:
Neyse Tuğçemm çoooook öptüüm senii görüşürss uyanıncaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Şeniz :a015:
hahaha ilahi şeydam sorma ya o burç bilmem neyimleri bazen çok garip garip şeyler yazıyor bazı sitelerde hatta yarın bunu araştıralım herkesin bütün gelinlerin ve eniştelerin burçlarını soralım uyumluluğa bakalım geyik olsun muhabbet çıkar hem bize...
benim taylanda çok duygusal ama yatakta çok vahşi olurmuş öyle diyordu burç yorumunda korkmadım değil hani
tamam cnm bakmam gelinliğe korktum sen öyle değince birde ben hemen soğuyan bir karaktere sahibim...
Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben buluşmaya gelemiyorum malesef
Anneannem ameliyat için sıra bekliyordu dün aradılar bugün hastaneye yattı ve yarın ameliyat olacak.Hepimiz onun yanında olacağız ve ben gece refakatçi olarak kalacağım onunla.
Umarım diğer buluşmayı kaçırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?