"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

desene cnm senin çeyizler gezecek

kaydirigubbakcemile2 -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-sırnaşık şey

Canım çok iyi yapmışsın kolileyerek çıkartma kalsın kolilerin içinde..
Zaten güneş falan görmesin newresimler solar falan sonra güneşten..
Gönderilceği zamanda çıkartma koliden kolilerle gitsin kırılma riski daha aza iner hem..
Kendi evinde açarsın kolileri mutfak eşyalarını yıkar yıkar dizersin hem senin içinde daha kolay olur..
Ben öyle yapcam..
Annene kızma balım herkes kolili vermeye bilir..
Ama kutusz alma kesinlikle..
Aşkında koli getiriyomş hem..
Balkonda falan değilse üzerlerine örtü örtmene gerk yok koli bandyla bantla kalsın..
Ağırları alta koy hafifleri üste ezmesin koliler birbirini..
Ohh 9 kolii walla 6 ay snra nolcak senin koliler sempatiksalakcinni
Balkonda yerinz yokmu cnm?

Tuğçemm senin çeyzler Türkye turu yapcakk nerdeyseee kaydirigubbakcemile3
Neden önce istnbula gelio direk adanaya gönderin ordan..

balkonda yer yok canm malesef boş bir oda var çatı katında oraya diziyorum şimdilik bakalım sağol canm cok yardımcı oldun

anneme kalsa düğüne yakın herşeyi bir alırız diyo babamda ses etme heves etti diyo evet heves ettim her kız öle yapuyo

desene cnm senin çeyizler gezecek

kaydirigubbakcemile2 -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-sırnaşık şey

haha delikafaduldendelikafadulden

kuzum gelin ewinin önünden çıkar bizim çeyizler adet işte davul zurna :lepi:
bende öyle dedim ne uğraştırıyorsunuz diye babam olmaz öyle dedi bende kıramadım...

balkonda yer yok canm malesef boş bir oda var çatı katında oraya diziyorum şimdilik bakalım sağol canm cok yardımcı oldun

Ooo o daha iyi o zmn cnm boş odanız warsa..
Hem göz önünde de olmaz..

anneme kalsa düğüne yakın herşeyi bir alırız diyo babamda ses etme heves etti diyo evet heves ettim her kız öle yapuyo

Ayhh sorma bnm annemde öle dio..
Ama zaten pek bişey kalmadı artıkk istesede diyemio :lepi:

kuzum gelin ewinin önünden çıkar bizim çeyizler adet işte davul zurna :lepi:
bende öyle dedim ne uğraştırıyorsunuz diye babam olmaz öyle dedi bende kıramadım...

Yaa bizde öle bişe yok varsada ben bilmiorum Tuğçem o yzden söledim..

Eee adetinz ölese yap cnm yaa 1 kere oluo bunlar nasılsaaa ohhh davullar zurnalar bayılıorummm :teytey:

aksine hiç sewmem şeydam walla ben yatakta uyuyor olurum çeyizler gittiğinde hahaha
kaydirigubbakcemile3

Aaa ben sewiorum davulu zurnayıı yaaa..

Evden çıkarkende istiorum davul zurna olsun ama bakalım olcakmı daha konuşmadık onu sırnaşık şey

ben geldimm...
nasılsınız kızlarr...bayadır gelemiyorum aslında doğru düzgün netede irmiyorum girip şafak listelerini yapıp çıkıyorum duramıyorum fazla napıyosunuz nası gidiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…