- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #4.761
ben geldimm...
nasılsınız kızlarr...bayadır gelemiyorum aslında doğru düzgün netede irmiyorum girip şafak listelerini yapıp çıkıyorum duramıyorum fazla napıyosunuz nası gidiyo...
Hoşgeldin canımmm..
Ben iyiyim Allah'a şükür..
Sen nasılsınn?
Hoşbuldum canım ii değilim valla içimde en ufak bi isteğim hayalim kalmadı evlilikle ilgili aksine soğudum herşeyden ne dicem benmde bilmiyorum artık napıcam hiç bilmiyorum ama sonum ii deil onu biliyorum...
bismillahirrahmanirrahim kız ümmü saçmalama tatlım yaaa
şeydam erteleyebiliriz demişsin farketmez tatlım bana inan hiç farketmez ???
slm güzel gelinler :lepi:
ümmüm mayıstamı geliyordu senin askerin anammmmmmmmm hiç bişey kalmamış gelmesine oooooooooo sen böyle yaparsan olmazki tatlım ya güçlü ol rabbim güçlü insanlara her zaman yardım eder bunu unutma böyle somurtup hayattan soğuk durursan hiç bir şey yolunda gitmez...
esasında biz insanlar kendi kendimize dert yaratıyoruz olur olmaz sebeplerden ben bunu anladım halbuki ucunda ölüm yok bişey yok şuanların ,şu dakikaların bile tadını çıkarmak lazım...
Selam güzel gelin hoşgeldinn :1hug:
Nasılsın bakalım?
( Nasıl oldğunu bilmiomuşum gbi sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey )
şeydacım anlatıyorum burda yazmamın bi sakıncası yok burdanda devam edebiliriz...
cuma akşamı biz nişanlımla kendi aramızda tarih belirledik 25 temmuz dedik kesinleştirdik...bi iki gün evi falan konuştuk saatlerce bu konu üzerinde...artık iice telaşlanmaya ve hazırlanmaya başladım kendimi iice kaptırdım ve umutlandım yeniden...ama kısa sürdü bu mutluluğum eltim mesaj çekti o biliyodu bu durumları ben ondan saklamam bişi oda benden arkadaş gibiyizdir...mesajı üzerine aradım bugün kaynanadaymış sercan aramış eltimlede konuşmuş düğün ne zaman die sormuş sercanda 25 temmuz demiş...sonra kaynanaya bu ev mevzusu hakkında konuyu açmaya çalışmış ağzından laf almak için sercan böle böle dio falan demiş kaynanada o kursun kendi kendine falan demiş neyle yapııcak düğünü demiş...halbuki parayı oraya buraya boş şeylşere harcıyolar kayınpeder daha yeni 350 milyona gitti balık ağı aldı zevkine gitti yeni telefn aldı beğenmedi eltime verdi bi daha ikinci kez yeni en alalarından tel aldı....daha bunun gibi bi çok şey...ama konu düğün olunca sıkıntıda oluyolar nedense ama ben 2 gün sonra bi sene olcak nişanlanalı düğün zamanı tam 20 aylık nerdeyse iki senelik nişanlı ocaz para biriktirmeye kalksaydı hergün 20 koysaydı kenara düğün masraflarını çıkarır artırırdı bile ki peşin almıcak bişeyi o sadece altın parası ve masraflara harcicak salon zaten gelen paradan ödeniyo eşyalar taksitle alınıcak...neyse demişki borçları ödeyene kadar beraber oturalım demiş ben çıtlatıyorum arada kafalarına yerleşşin die demiş eltim ama ailesi izin verimi demiş kaynanamda ümmühan istemiyo ailesini öne sürüyo o istedikten sonra ailesi ne diyebilirki falan demiş eltim ama onun annesi karşı çıkar demiş istemez öle biri deil demiş kaynanada o zaman kızı çeker demiş...bu ne demek yaa o nasıl söler bu lafı yaa ne demek kızı çeker o zaman yaa ay yazdıkça ağlayasım gelio o kiki bana bunları söler yaa ben yapmama gereken şeyleri yaptım gittim o kadar temizliğini memizliğini yaptım bırak nişanı sevgiliyken yaptım işni gücünü bunu bana nasıl yakıştırır yaa...ve işin kötü yanı ben bunları sercanla konuşamıyorum onla payaşamıyorum kendi kendimi yiyorum burda...
hb tatlım yerimseniben
hehhee bilion ya delüüü stresliym hehhehe eyvahedigeldismile
Olsun kız bidaha sorym sırnaşık şey
Denizim stres yapmaaa ama heycan yapabilrsn ona izin weriorm :lepi:
saol seydam çok naziksin :roflol:
Ben öleimdir balm çokmu belli ediorum yaw :lepi:
Ohh be Denizim senin neşeli hallerini özlemişm valla hee bunalım yapmak yakışmıo sana bak onuda yasakladım şmdi :roflol: :roflol: :roflol:
demişki illa ayrı oturcaz derlerse veririm ayarlayabildiğim kadar para ellerine gitsin napıyolarsa yapsınlar hiçbişeyleriyle ilgilenmem demiş kafayı yicem yaa ne kadar geniş vurdumduymaz yaa nasıl söleyebilir böle bişeyi yaa lanet olsun istemiyorum hiçbişey yaa gecekondu olsun ama onlardan uzakta olsun içi boş olsun ama uzak olsun bıktım yaa vallahi bıktım yaa ona söylesen hem kafası dolucak zaten hasta bide hem öle hayyalleri varki gelene kadar öle devam etsin gelince zaten açılcak yine bu konular sölerim o zaman amayengesi kötü olcak ona kızıcak die bişi diyemiyorum...
yok yok hiç belli olmuo tatlım :lepi:
hehhehehe :roflol:
tamam güzelim başka varmı yasaklıcan şey :roflol:
bnde senle kayntmayı özlemişim seydam sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?