Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım geçmiş olsun haberim yoktu:) inşallah tutunacak bebişin içimden öyle geçti valla... güzel haberlerini bekliyorum.. valla ben bu bölümün adını ve sizi sevdim ayrılmam dahada...kaydirigubbakcemile

yuppi ayrılmak yok bak şimdi biz burda kaç kişiyiz

bebing
deniz
tuanay
özlem(sen değilsin sen de ikinci oldun .))))
semra
burp
mavim
özlemilker

Denizcim,sana tutunmaya çalışan,hayata tutunmaya çalışan küçücük bir canlı var içinde.Ne kadar kutsal bir yavru bu böyle.Ona umut ver,yaşam ver,olmazı aklından sil.Sana muhtaç,sevgine muhtaç.Ona asla yüz çevirme.O zaman o da sana asla yüz çevirmeyecek.9 ay boyunca hep seninle kalmaya devam edecek....Ona bu şansı tanı.Daha küçücük o annesi.....

Portakalımı yedim,kocacığıma da soydum.Baş ucuna koydum,koşarak bilgisyaramın başına geldim.:)

yumurtalar gelişmiyor dediler iğne falan oldum ama sonra eşimde ameliyat oldu o nedenle bekliyoruz...

canım ya bütün öğretmenler züpperrrrrrdirrrrrrrr

hadi bakalım beklemedesiniz ya
birşey söyleyecem özlem gelsin anlatırda
aynısınız
o da öğretmen
o da bebğini kaybetti
onuda eşi
operasyon geçirdi
inşallah sonunda 2 özlem yuppi diyecek hamiş olarak..

Öslemilker,benim çok sevdiğim bir öslemim vardı ama o şu an yok.Sana da öslemim diyebilir miyim???

ya bu bölüm ne kadar güzel yeni açılmış ama bayağı hızlı ilerliyor benimde böyle bir hıza ihtiyacım vardı... ilaç gibi geldiniz ne şeker şeysiniz siz ya:)))

canımmm tatlım benim var ya tutunmayacağı varsa da tutunacak..canım çok sağol desteğin için afiyet olsun bu arada kocişle keyif süper aman ben bugün kafamı dinliyorum yoksa pc de rahat vermiyor...

inşallah hepimiz deriz:)))opuyorumnanaktan

haaa özlemilker söylemeyi unuttum nasıl atladıysam böyle birşeyi listedeki semra cık varya hamiş hemde 5 ayın içinde ama bizi bırakmadı aşılaması tuttu ama bırakmadı bizi:)))

ya bu bölüm ne kadar güzel yeni açılmış ama bayağı hızlı ilerliyor benimde böyle bir hıza ihtiyacım vardı... ilaç gibi geldiniz ne şeker şeysiniz siz ya:)))

böyle söyleyip 3 gün sonra bırakanları çok gördük ama neyyse:)) şaka şaka sen hep gel biz moral oluruz inşallah..

kızlar mavimin face i yokya ben ona kk dan özelden mes atcam mail adresine gider nasılsa..

haaa özlemilker söylemeyi unuttum nasıl atladıysam böyle birşeyi listedeki semra cık varya hamiş hemde 5 ayın içinde ama bizi bırakmadı aşılaması tuttu ama bırakmadı bizi:)))

bende bırakmayacağım söz... hatta demirbaşı olacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…