canım geçmiş olsun haberim yoktu:) inşallah tutunacak bebişin içimden öyle geçti valla... güzel haberlerini bekliyorum.. valla ben bu bölümün adını ve sizi sevdim ayrılmam dahada...kaydirigubbakcemile
allah kabul etsin canım ya benim 8 oldu bugün daha okumadım
inşallah benim uğurumla beraber ilerleyecek burası..
yuppi ayrılmak yok bak şimdi biz burda kaç kişiyiz
bebing
deniz
tuanay
özlem(sen değilsin sen de ikinci oldun .))))
semra
burp
mavim
özlemilker
yumurtalar gelişmiyor dediler iğne falan oldum ama sonra eşimde ameliyat oldu o nedenle bekliyoruz...
canım ya bütün öğretmenler züpperrrrrrdirrrrrrrr
aaaa bende okuyorum ne güzel sizde okuyormuşsunuz allah kabul etsin... benimde 8 oldu:))
Portakalımı yedim,kocacığıma da soydum.Baş ucuna koydum,koşarak bilgisyaramın başına geldim.:)
Denizcim,sana tutunmaya çalışan,hayata tutunmaya çalışan küçücük bir canlı var içinde.Ne kadar kutsal bir yavru bu böyle.Ona umut ver,yaşam ver,olmazı aklından sil.Sana muhtaç,sevgine muhtaç.Ona asla yüz çevirme.O zaman o da sana asla yüz çevirmeyecek.9 ay boyunca hep seninle kalmaya devam edecek....Ona bu şansı tanı.Daha küçücük o annesi.....
hadi bakalım beklemedesiniz ya
birşey söyleyecem özlem gelsin anlatırda
aynısınız
o da öğretmen
o da bebğini kaybetti
onuda eşi
operasyon geçirdi
inşallah sonunda 2 özlem yuppi diyecek hamiş olarak..
ya cancazım ondan ısındın sen bize bak ne kadar benzeştik..
ya bu bölüm ne kadar güzel yeni açılmış ama bayağı hızlı ilerliyor benimde böyle bir hıza ihtiyacım vardı... ilaç gibi geldiniz ne şeker şeysiniz siz ya:)))
Öslemilker,benim çok sevdiğim bir öslemim vardı ama o şu an yok.Sana da öslemim diyebilir miyim???
haaa özlemilker söylemeyi unuttum nasıl atladıysam böyle birşeyi listedeki semra cık varya hamiş hemde 5 ayın içinde ama bizi bırakmadı aşılaması tuttu ama bırakmadı bizi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?