Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geçecek bu günler sevimim bir süreç işte kızın sana uğur getirecek memonun işler açılacak dağ taş ev dolu pencere dolu memoya işmi yok haha sen sıkma canını sıktığınla kalırsın herşey yoluna girer kendi evinize çıkarsınız annenin bukadar geleni gideni varken hiiiç yanlız kalmaz sen hiiç merak etme

geçecek biliyorum o çok pişman olcak benim gibi kerizini bulamaz özür dilemiyence teli falan açmıycam kapattım arasında akşam beni evde bulsun bakalım ben gezmeye gidyorum hehe o bana yalvarsın

sermest bal bide kocamız yanımızda olsun diyosunuz delüler netceniz adamı kafanızı dinletin aaaaaaaaaaaaaa özlemin kocişi bugün gelcekti yanına canım benim iyi olmuştur dimi teli açıp bi arasammı evinkinide fişini çektim ay ben çok cadıyım he

sevim evdeyim tatlım ders çalışmaya çalışıyorumda özelden vereyim adresi atla taksiye gel bana tatlım :)

he geliyimde senide sıkıyım dimi yok canım ban ev demeyin dışarlarda sürtecem sana kolay gelsin iyi dersler

hadi ben kaçar size iyi çalışmöalar bana iyi sürtmeler oleyyyyyyyyyyyyyyyy dışarı çıkıyorum kimseyide şeyime takmıyorum çokda lülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ah ah içim başka dışım başka diyor gibi oldu

öpüldünüz güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizi seviyorum kendinize mukayet olun üstünüzü başınızı yırtmayın zemuszemus

asıl sen kendine dikkat et delüüüüüüüüüüüü telefonunuda aç dünyanın ellibintane hali var

kıyamam zasacım size
nasıl korkmuşsundur haklısın ama artık alış diyecemde gelde ana yüreğine anlat dimi

bizim oğlan elini diğer eli ile destekli birşekilde ağzına sokuyorki sağlam kaşısın dişlerini :)))))))

ay burp çok komik hayal ettim de puhahahaa

sevim sana iyi gezmeler canıkom

burp sende dersini calıs bakıyımmmmm

ben özlemi aradım acmadı geri dönemedi de herhalde

zasacım herseyin yolunda olmasına sevindim.

bana biraz musade cicişler eve gidip gelicem yeni baslayan kadını kontol etmem lazım
bikaç saate gelirim

sevimimin canını sıkmışlar yine...çık dışarı gezkafanı dağıt bencede azcık mesafeli bi yere taşınsanız iyi olur canım....yoksa bu sorunlar hep devam edecek eşin ne ailesinden geçiyor nede senden...bide eşinle oturup karşılıklı sakince konuşun canım böyle mesaj çekip telefonu kapatmakla bu sorunu halledemezsiniz...sen bugün sakinleş akşamada güzelce konuş tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…