zasacım sen hala regl olmadın dimi ablamın dere tepe düz gidiyor
ssermet delisi valla kocam yapabilse kimselere göstermem ona yaptırırım
annemden bile utanırım ama kocamdan utanmamPP
ne utanmaz bi kadınım ben
ne olabilirki bizim paşa gece 2de geldi kaynım onu derneğe üye yapmış daha dün adam yerine koymayanlar şimdi sırtımızdan inmöiyorlar bende bağırdım oda bana sen karnındakine dua et dedi bende kızdım konuşmadım sabahta öpmeye kalkıştı giderken veda amaçlı bende hiç yataktan bile kalkmadım yorganıda yüzüme çektim öptürmedim oda gitti sonra aklıma geleni yazıp msj attım senin cefanı her derdini çeken benim ailene beni ezdiriyorsun her gün ananın lafını yiyorum bıktım artık onların kıçında dolanmandan ben yıllarca senin en zor gününde yanında oldum sen benim şu zor günlerimde yoktun beni değil onları tercih ediyorsun hakkaımı sana helal etmiyorum dedim ben ağır şeyler söyledim ama son 1senedir bana yaşatıklarıyla oda hak etti
bende şuan ne düşünüyorum biliyormusun burp bir bilet alıp ist terketmeyi kafamı toplamayı nasıl senden daha kötüyüm galiba
sermest bal bide kocamız yanımızda olsun diyosunuz delüler netceniz adamı kafanızı dinletin aaaaaaaaaaaaaa özlemin kocişi bugün gelcekti yanına canım benim iyi olmuştur dimi teli açıp bi arasammı evinkinide fişini çektim ay ben çok cadıyım he
bi görsenizz,bi cadı bi cadıı,allahım allahım:))
kızlar akşam ayrı sabah ayrı kaynatmışsınız valla
zor okudum bitirdim
ya regl olmamak abi sıkıntı yapar semracım seni
kolay mı kac ay
sütün kesilmesini hiç duymamaıstım acaba hurafe mi gercek mi
merak etme canım yakında olursun ama su karnındaki bebek kıpırtısı benim tüylerimi ürpertti yaw
canım kızlar annelerine benzer canım benim
sen 1 yasına kadar olmıcam gözüyle bak en iyisi
ata nasıl kıskanıyor mu yegenini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?