ya nbnh belki olmıcan yaaaa
inş da olmazsınnnnnnnnnnkızlar son 20 sayfayı okuyabildim sadece
akşam yine muhabbet koyuymuş valla
bizde akşam balık yedik sonra 2012 filmini izledik
bende deprem korkusu var zaten iyice korktum
birde ses sistemini açtık bizim salon sallandı fenaydı yani
bende hala adet olmadım olsa da bitse yola çıkmadan önce
ben senin yer,inde oluyum giderim ablamıda yanlız bırakmam kocanda yok ne yapcaz yanlız bence git kaşıntının geçmesine sevindim ama ihmal etme canımayyyyyy kızlar ben yoğundum açık kalmış net anaaaaa bebim sermest gelmiş gitmiş ben uğrayamadım. işler çok yoğunki wc yede gidemiyom ya fırsat bulamıyorum ki öğlen yemeği beğenmedim. bamya ığğğ besleyici olabilir ma napim hastanenin cafeteryada ekmek arası köfte yedik bizde kızlarla ve ayran tabi
burnumu çekip duruyorum yine başımda kazan gibi vitaminlerle ancak erteliyorum grip olucam heralde inatla ohhh perşembe yarım gün 12 de tatilll 3,5 gün ama kociş yok yanlızda çekilmezkii bu arada bebişimiz geliyor. çarşamba sabah alıcaklar ameliyata kız kardeşimi eğer ki bebeğin durumu iyiyse beni çağırmıcaklar. çünki 1 gece sonra çıkarıyorlarmış. izmirde görümcesinde olucak. onlar idare ederlermiş bakalım hayırlısı aslında ben gitmeyi çok istiyordum bebişi kucaklamayı okadar yolu çekme diyorlar. eşimde sen bilrsin diyor hayırlısı
eneee kimseler ugramamıs ben de dedim kaynatmıstır bu hatunlar ben yokken
nerdesiniz cadılar hafta bası herkes yogun herhalde
ben de sacma sapan kitapların etkinlikleriyle bogustum kac saattir afakanlar bastı valla
öff ya ben cözemiyorum soruları cocuklar nasıl çözsün hangi sivri zeka hazırlıyorsa bunları
neyse bitti sayılır bir göz atmam lazım son rütuşlar falan karnıbahar koydum ocaga haslanıyor
pişsin de gideyim ekmegimi yogurdumu alayım bari ay evdeydim güya ama hiç dinlenemedim bu hafta
bir an önce carsamba olsun kuzumu göreyim hayırlı haberlerini alayım istiyorum
selam kızlar anca geçmişi ıokudum yoruldum((
zaten pazartesi bi saflaşıyorum ben:))))
seviiiim aşı ol hemen benim hiç acımadı
2.nin zamanı geliyo 4 kasım:)))
hatta acıyabilir diye sol koluma yaptı ama unuttum bile ben aşıyı
sen dirisin sana bişi olmaz git yaptır
kimse yok dinleniym yine gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?