Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bal cımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ordamısınnnnnnnn
sermest cok yeme patates kızartmasııııııı

bugün kimse yok çok sessiz burası
akşamları ve haftasonları da ben olmuyorum
kaynatıyorsunuz ama
hadi gelin ya

ayyyyyy kızlar ben yoğundum açık kalmış net anaaaaa bebim sermest gelmiş gitmiş ben uğrayamadım. işler çok yoğunki wc yede gidemiyom ya fırsat bulamıyorum ki öğlen yemeği beğenmedim. bamya ığğğ besleyici olabilir ma napim hastanenin cafeteryada ekmek arası köfte yedik bizde kızlarla ve ayran tabi
burnumu çekip duruyorum yine başımda kazan gibi vitaminlerle ancak erteliyorum grip olucam heralde inatla ohhh perşembe yarım gün 12 de tatilll 3,5 gün ama kociş yok yanlızda çekilmezkii bu arada bebişimiz geliyor. çarşamba sabah alıcaklar ameliyata kız kardeşimi eğer ki bebeğin durumu iyiyse beni çağırmıcaklar. çünki 1 gece sonra çıkarıyorlarmış. izmirde görümcesinde olucak. onlar idare ederlermiş bakalım hayırlısı aslında ben gitmeyi çok istiyordum bebişi kucaklamayı okadar yolu çekme diyorlar. eşimde sen bilrsin diyor hayırlısı

benimde kaşıntım bu gün yok aman aman olmasında zaten eşim gelince çalışmalara başlamamız lazım fitil kullanırsam olmaz bebişde
akşam iç çıkışı lcwaıkıkı ya uğrucam çok güzel kot etekler varmış görmem lazım kızlar söylüyordu.

eneee kimseler ugramamıs ben de dedim kaynatmıstır bu hatunlar ben yokken
nerdesiniz cadılar hafta bası herkes yogun herhalde
ben de sacma sapan kitapların etkinlikleriyle bogustum kac saattir afakanlar bastı valla
öff ya ben cözemiyorum soruları cocuklar nasıl çözsün hangi sivri zeka hazırlıyorsa bunları
neyse bitti sayılır bir göz atmam lazım son rütuşlar falan karnıbahar koydum ocaga haslanıyor
pişsin de gideyim ekmegimi yogurdumu alayım bari ay evdeydim güya ama hiç dinlenemedim bu hafta
bir an önce carsamba olsun kuzumu göreyim hayırlı haberlerini alayım istiyorum

balcım bamya sevilmez mi ya gerci mevsimi değil tadı nasıldır bilemem afiyet olsun
kasıntın da yokmus oh masallah ama sen gene de dene su sirkeyi mikropları temizlesin

ben simdilik kacıyorum yine bir bakayım dedim ne var ne yok
aksam olmadan gideyim markete alcaklarımı alayım sırtım belim tutuldu yine zaten öff
haydi kalın saglıcakla

selam kızlar anca geçmişi ıokudum yoruldum((
zaten pazartesi bi saflaşıyorum ben:))))

seviiiim aşı ol hemen benim hiç acımadı
2.nin zamanı geliyo 4 kasım:)))
hatta acıyabilir diye sol koluma yaptı ama unuttum bile ben aşıyı
sen dirisin sana bişi olmaz git yaptır

kimse yok dinleniym yine gelirim

inş da olmazsınnnnnnnnnn
ben senin yer,inde oluyum giderim ablamıda yanlız bırakmam kocanda yok ne yapcaz yanlız bence git kaşıntının geçmesine sevindim ama ihmal etme canım

sen niye bu kadar sık gidiyosun bakıyım dr a usg sakıncalı değilmi benim daha var

oldum canım zaten korktuğumdan değil be gülüm kendi kendime iğne yapıyordum zayten alışmıştım ama annemle memoyu öldürsen gene gitmezler korkudan acımadıkiiiiiiii

ben bugün çok yoruldum sabah annem sözdetemizlik yapıyım demiş benim makinayı açmış içine su koymuş ben bazen vernel koyuyorum kokusu olmayınca evi süpürürken bu garibimde okuması yok ya koslayı koymuş makina başlamaış sallan maya annem bağırıyor bi baktım hazne köpürmüş sonra 2ye kadar ev temizledik sonra ekmek yaptık sac ekmeği sonrada sağlık ocağına gittim ama çok yoruldum belim kopuyor midemde kötü işte benden haberler

sevim gecmis olsun asını oldun demek
canım ben sık gıtmıyorum ayrıntılı ultrasona gırecegım carsamba
haftasonu da aylık rutin kontrolüm var kendi doktorumda ayrıntılın sonuclarına bakıcak hem
gecen gıttıgım cınsıyet ıcın gıtmıstm arada kacamak baska bırıne

ohh ekmekler yapılmış ne güzel afıyet olsun sekerım ben de yemek yıyecegım şimdi
sen cıkış yapmadan degstremem tickerını cıktıgında yaparım tatlım olur mu

ana sermest gelmiş ben uğraşırken tatmam canım sen yemeğini ye ben çıkar zaten daha duramıyorum ağrım çok midem sırtımı deldi resmen

çok komik haberde gösterıyor iki kadın kaza yapmış ikisi de sen hatalısın diyor :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…