Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cinsiyetsizden ziyade erkek gibi
değiştiremediysen ben degiştireyim dedim gecen görmedin herhalde zuzum

ya yapamadım ki benim pcye çoçuklar ne yaptıysa harflerin yerleride değişmiş kopyala yapıştır yapamıyorum hatta salak salak adamlarla arkadaş bile olmuşum ama haberim yok önüne gelen ileti gönderiyor memo da hiç anlamaz böyle şeylerden

uyku vakti geliyor
yarın yogun bi gun olacak
inş müşterisi bol bi hafta olur :)
böyle söyleyince sasırmayın bana rabbim den istemeyince olmaz
herkesin işi nin rast gittiği bir hafta olsun sekerler

yap sermestim gördümde evt diycektim gene biri gelmişti kapatmıştım durun şuna bakıyım ne kadar ilerlemiş

inşallah bebim herhalde böyle söylemek dua etmek besmeleyle dükkanı acmak hayırlı umutlarla baslamak lazım esnafsın sen bereketin kazancın böyle böyle artar elbet
Allahım bol kazanclı bir hafta nasip eder insallah
bize de cabucak gecen bir hafta nasip etsin ayrınıtlımız var bu hafta güzel haberler alalım
haftasonu eşim gelicek bir an evvel haftasonu olsun işteyken zaman hızla gecsin insallah:)

gecen farkettim konusmayı ama çözüme ulaştırmadıgınız için sordum yine yeişl filan arada kalıyor cinsiyet söyle sevimli bi şey olsa fena olmaz

sermestim uzansan iyi olabilir

canım pcye sözde format atmışlar film bile kabul etmiyor kız alakası yok bişeyleri silmişler pc tamircisi öyle dedi ama götüremedim daha

sat 1 hazirandı diymi beklenen tarihi de söyle ona göre bakiim
burdan kopyalarsın direk profile yapıstırırsın
format atınca düzelmesi lazım esasında niye olmadı ki

canım sabırsızlıkla bekliyorum ayrıntılı gör bakalım prensesi
eşinde gelicek oh süper olucak seinin için sık dişini canım
biz varız gecer hafta kolaylıkla merak etme

ya ben oturuncada kasıklarım batıyor hehe galiba annesinin üzüldüğünü anladı bu gün sanki hereket etti

ben de merakla bekliyorum insallah güzel haberle alırım kız oldugundan da emin olurum
okuldaki delüler içime kurt düşürdü sende oglan anası tipi var diye diye:)
insallah bebim eve gelince sizle zaman geciyor da okulda gecse bir de
neyse ki cuma tatil bir gün az calıscaz ona da sükür

banada diyorlar yüzün parlak ve güzelleşti sanki erkek gibi değil he bide şey diyolar olsun canım olsunda kız olsun ne farkeder ne alakaysa sanki erkek olunca başım göge ercek manyak ulan bu millet sağlıklı olsunda kız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…