mavi teyzeeeeeeeeeeeeeeee efe oğlana sen şimdiden büyük araba al şimdinin kızları evi arabası olmayana varmıyor ona göre heeeeee
sermestcim bu gürültü yüzünden ben kafayı yerdim heralde şimdiye kadar sen sabırlı çıktın...eski oturduğum evde üst komşumujn çocuklarıda böyleydi kadına söyledim kibarca bana sen muhatabım değilsin eşimle muhatap ol deyince sinirlerim biranda tepeme fırladı...bi karış boyuyla bana vurmaya çalışıyor çok komikti ama ağzının payını aldı...
dün gece rüyamda doğum yapmışım beyaz tenli nur yüzlü bi oğlum olmuş içim içime sığmıyor beşiği değiştirmeye gidiyorum kabul etmiyorlar diyorum sadece mavisini alıcam bunun uzun pazarlıklar sonucu parayı alıyorum...ama bebeğim erken doğmuş güya çok üzülüyorum...
sermestcim şimdide sana afiyet olsun canım....
bugün ela ennur da pek sessiz öyle hareket ediyor ama tekmeleri kuvvetli değil...
bizim müdür de espri yapıyo
bayrama beni bi de ing .öğretmenini yazacakmış:)))o da hamile ,
sonra da siz 2 dediniz biz 4 kişi gönderdik dicekmiş:))))))))
bugün biraz keyifsizim sanırım kızımda etkileniyor....
canlarım birtanelerim tam eve girdim laptopı aldım elime kociş geldi akşam işle ilgili yapmam gerekenlerde var kocişte hasta bol bol meyvesuyu sıkmaktan akşam bitiyor dünde geç geldim giremedim bile sizleri çok merak ediyorum hepinizi öpüyorum yarında yoğunum ama fırsat bulursam gireceğim cee yappıp kaçıyorum tatlılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?