nbnh cim allahım ansip ettiği gün gelecek inşallah
yazımızda varsa tabi..inşallah vardır ne yapalım
öyle ya da böyle bu fikre alışacağız
rabbim verirse ne mutlu
elimizden gelse keşke
böyle konuştuğuma bakma kelim ve merhemim yokı:))
üstelik sağlığım da günden güne elden gidiyor
dursam durduğum yerde sadece beklesem keşke
ama baksana durmaya nefes almaya bile vaktim yok
arkamdan koşturuyor gözü kör olasıca:))
nbnh okuyonmu kuşum yazmıyosun canım sen neler yaptın bakalımmmmmmmmmmmm
sermestim çarşamba bebim bebeğinimi görücen sen kuzunu oyyy yerim ben onu
iyigecelerrr herkese.çok canım sıkkınn,anlatmak istiyorum ama gözlerim ağrıyor uykum çoookk.babamla ilgili,neyseee boşverin.
bebişe alışveriş konuları yapılmış açıkcası çok fazla okumadım öğrenmek istemiyroum
çünkü ben hamile kalınca bebingime bende soracağım o da çığlık atacak anlatıyorum ya diye..
ama olsun bana da anlatacak bir daha:))
sermestim ne kadar sevindim bilemezsin eşinle uzun görüşeceksiniz
hasret giderirsiniz inşallah
dün 11. gün ovulasyon 2. çizgi çıktı kopkoyudan az koyu:))
çok güzel anlattım değil mi
bence bugun ya da yarın kopkoyu çıkar
kistim var ama hala yumurtlayabiliyorum bu da güzel bri gelişme
akşam kociş yok
dünü değerlendirdik 2 aydan sonra ilk defa presseed le
çok ağrım oldu yarını da değrlendiririz
napalım umut fakirin ekmeği:))
sermest bende hiç istemem yanımda kardeşimin filan sürekli kalmasına erkek kardeşim eşi yani bizim gelin gelmek istedi kalmaya eşim gelene kadar ben istemedim. rahat olamıcam biliyorum topin ge giremicem özelimi ailemden biride olsa paylaşmasını istemiyorum.
kızlar yaşasın kaşıntım çok hafif bu gün demekki ben enfeksiyon kapıyorum. kahretsin bu hastene den oluyor.çünki önceden dr verdiği enfeksiyon için ph düzenleyici fitili buldum evde o iyi geldi gün aşırı kullanıyorum.
ben geldim ama bitkin ve yorgun ve hasta bu grip gitsin benden yaaaaaa bedenim dökülüyor
anaaa sermest teyze teşekürler çok güzel olmuşşşşşşşşşşşşşş oleyyyyyyyyyyyy
selam kızlarrrr
cok kosusturmacadayım beebek sekeri işine giricem kısmetse ay cok heyecanlandırıyor beni yeni şeyler
sermest senin göbek yok diye takma gülüm iç karnın geniştir doğıumun kolay olur ne güzel ohhhhhh beşik araba park yatak alışveriş konuşulmuş ne güzel ben alamıycam ama ne kötü evde koycak yer yok ama kendi evime geçtiğimde kızıma 20metre karelik bir oda hazırlayacağım allah izin verirse o güne kadar minderde yatsın hehe
ay çok güzel ya ben hamile kalamam derken baksana yolu yarılamışım benim nezaman böyle tcker rim olcak derken yarısına gelmişiz kızlar bu size örne olsun bence özellikle menepoza gircem diye kafayı yiyen burp teyzemize nasıl oldu acaba kocişide hastaydı çabuk iyişleşin inşşşşşş
kızlar kaynanam bizm kıza beşik olarak eski hani şu köy tahta bişikleri var ya ondan arıyormuş beleyip yatırır diyomuş bende dedim zahmet etmesin yada höllükte bulsun oldu olcak bizde bebeğin yatagını döşeği yorganı yastığı nevresimini babanne yaparmış bende dedim benimkiler zaten hazır o oğluna yapmadı torununa mı yapcak kalsın aman bişey lerini istemem gerçi onlar çoktan hazır zaten
balcım demek gelemiyorsun ablanın yanına
gelseydin biz görüşemesek bile kızlarla görüşürdün iyi olurdu
uzun da yol ama eşin yok ya iyi gelirdi sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?