Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
balcım doktorlarda yaptırmayın diyor off bi bu kusur kaldı
keçiboynuzu çok kullandı kociş kendi alır kendi kaynatır litre litre içerdi sayısıda tavan yapardı harekette tık yoktu sonra havuç suyu falan içti şimdide evicap ve aceplus selenyum kullanıyor

balcım yaptıklarının yarsını bana göndersen ben de atsam dolaba ne güzel olurdu he:))

hoşbulduk balcım:))
ya bebim valla haklısın ya
hepimize 1. sıradayız mademki:))
sıralama yapmayalım en iyisi

vallaha iyi olmasına sevindim ama özlem aldı bebişi karnına bıraktı artık bizi hep ihmal ediyor

evicap eşimde kullandı aynı zamanda keçiboynuzu kürü yaptım geçen sene 2 ay falan 20 milyondan ocak ayındaki tüpbebekte 35 milyona çıktı
aslında bu aralar başlasak iyi olacak ama rabbim istedikten sonra her türlü olur deyip yapmıyorum

bende çocukken çok yerdim ama şimdikiler odun gibi nerde o çocukluğumun keçiboynuzları

sermestim tek yesinler ben mutlu oluyorum tabaktakiler bitince:))
hatta biraz eve paket yaptım bekar evi yazık gidince de yerler

nasıl yiyorsunuz o odunsu şeyi ya
tahta kemirir gibi hayatta süremedim agzıma sindiremem bile onu

balcım az kaldı değil mi bize çabuk geçti
ama sana zor
hadi bakalım iyidir ayrılıklar bazen ilişkiyi canlı tutar:))

uluna gidecem ama yazın yaza kadar tadilat dolayısıyla kapalıyız sermestim hiç tahammülüm yok çünkü psikolojimii düzeltmem lazım

anac ruhlu deniz tabaktakiler bitince mutlu oluyormus cok tatlısın ya bide yolluk gibi hazırlamıs ilahi seker
nişanlısı kıskanır valla

balcım ben inci,r kürüdeyaptım geçen sen(
bu kist kontrolunden önce bal çörek otu polen yaptım acaba o mu yaptı diyorum ama
ondan 2 defa daha yapmıştım
napalım olacağı varsa oluyor birşey yapmayı düşünmüyorum artık sıkıldım

denizim ben de yapardım öyle
eşim de uzun yıllar bekar hayatı yasadgından
kıyamıyordu arkadaslarına
evlenince saolsun yemege iftara sunu da cagıralım bunu da cagıralım diye iyi alışmıştı:)
ha bir de kendi bekarken gittigi aileleri de vefa borcunu ödemek üzere zırt pırt yemeye cagırmaya baslayınca orada isyan etmiştim senin borcları ben mi ödeycegim hep diye hehe
ama napiim ya millet orada yemekli misafire alısık değil beni dogru dürüst kimse yemege almadı
daha yeni gelinken ben aldım hep yemeklere döktürünce de milletin işine geldi
hatta bir aile vardı bak aklıma geldi manyaklar iki gün üst üste iftara gelmişleri ya ne yüzsüzlük

ayyyyy canım benim sanada yapıyım canın saolsun tatlım ne istersen valla hiççç üşenmem

denizcim eşiminde 20milyondu kürle 40 milyon oldu vallaaaa cidi söylüyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…