Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sermestim gözün aydın kociş yolda geliyormuş:))

ee bebim yengeç kadınıyım ben:))
dayanamıyorum napıyım işyerine askerlere de yaparım hep götürür eşim
sanki mahrumlar gibi geliyor ama eşimde diyor sen üzme kendini dışarda alasını yiyorlar diye:))

burpum ben tedaviye basla diye demedim
su varikosel falan onları danısıp görüşmek manasında dedim tatlım
yaza kadar dinlen madem hiç gerek kalmaz insallah

deniiziiimm burçdaş mı cıktık biz şimdi amanın ne güzel
ben de severim yemeyi yapmayı agırlamayı
ya da severdim mi demeliyim:)

benim kocişin son tüp bebekte 79 milyon çıkmıştı ama önemli olan fonksiyonu tabi avcumuzu yaladıkta yaladık :)))

sermestim seni resmen kullanmışlar yahu 2 gün üst üste birde:))
napıyım ya kocişi seviyorlar bizimki şef değil ki arkadaş gibi kaç yıl önceki askerler bile arar o yüzden dışarda da görüşmek istiyorlar:))

sermest kesin gerek yok der tüm tüp bebekçiler gerek yok dedi ürologlar gerek var diyor ki onlardanda gerek yok diyeni vardı ne biliiim bilemedimki yauvvv

hehe öyle bir yerdeydik ki yaptıgım ikramlara hangi pastaneden aldın diyen mi ararsın
ben yaptım diyince hadi canım hayatta inanmam diyen mi
orada alısık degil öyle millet yemege gittiklerimiz de ortaya bir yemek bitti gitti
güya biri iftara almıstı bir gün dedim ilk defa biz gidicez yasasın
yapa yapa kuru fasulye pilav yapmıs ki bizde ayıptır mesela öyle misafire cıkarılacaklar listesinde değildir
amann baktım hep ben cagır agırla kac aile birden sonu yok bizi cagıran agrılayan yok
sonra ben de yakın gördüklerimi aldım sadece zaten cehennem sıcagında bir metrekare mutfakle misafir agrılamak hiç kolay olmuyordu hele bir kapalı olunca ayy

sermestim burç çekiyor napıcaksın ortak yönümüz olmasa burda işimiz ne değil mi:))

bebbingimm gel canım çokk yaparımmmm.

denizcim geçtii zaman bana çokkk uzun geldi haftaya cuma burda olması lazım bişey çıkmazsa

deniz sen de haklısın insan sıkılıyor artık herşeyi yap sonu gelmeyice olmuyooo canım o yaptıklarıdan olmamıştır kist

az önce kocişi aradım taa mecidiyeköydeymiş daha 2 saaattirde yoldaymış ayak bilekleri kopmuş ağğrıdan off ki ne of

denizim kocişlerimiz de benziyor demek ki
benimki de stajyerlerine karsı öyledir
bu sene ögrencilere calıstık biz de
cocuklar sersefil ev yemeklerinden mahrum kalmıslar
arada hamur işi yemek yaptım gönderdim nasıl sevinmiş delikanlılar
soruyorlarmıs yenge ne pişircek bize diye
yenge ben oluyorm bu arada hahaha:))

evet sermestim ya kuru fasulye de olmaz yani senin işinde zor aman hatırlama o günleri sıkıntı basmasın
sayfam açık ama gitmem lazım gelirim yine yazmazsam merak etmeyin

balımm yapmıs kadar oldun saol kuzumm

ayy yazık eşine burpum dün cektigim cileden sonra valla üzüldüm haline

hee hatırlama o günleri diyon da denizim
gidecegimiz adres orası yine öfff
şu adamın doktorası bitse de çıksak o cendereden
ben hic evim diyemedim oraya zerre kadar da aklımda içimde değil valla

bennnnnnnn bindeeeeeeee bennnnnn yingeççççççççç kızlarr ayyyyyy ne sevindirik oldummmmm şimdi yaşasın burç adaşlarım varrrr

bizimde arkadaşların karıları genelde beceriksizdir hatta bir mimar arkadaş var ilk evlendiğinde kahvaltıya çağırdığında yarım saat geç gittiğimiz halde hatun yataktan yeni kalkmıştı çocuk gitti markete birşeyler aldı bizde girdik kendi kahvaltımızı kendimiz hazırladık allahtan börekle gitmiştik karnımızı doyurduk hemde zorla çağırmışlardı geçen ramazanda iftara gelin dedi çocukcağız ama o kapasitede hatun yokki malesef hemde işten ayrıldı evde oturup yüksek lisans yapıyor yoğun falanda değil hatun çağıramadı
birde çevremizde sanatçı tipler olduğu için uçuk kaçıklar ben 10 alırım evime onlar 1 alır beni artık bende akıllandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…