Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şart koyacaksın akıllıııım tüpe verme şartıyla kalacak şartlı tahliye :))))

gideyim alt rafıda bosaltayım 5 dk da

sermestim koçişin iyimiymiş yollar nasılmış nerde oldugunu sormuyorum acık verme diye

bebiim gel biz gidelim beraber parayı almaya :)
burada da cok yagmur var artı rüzgar

sermest öyle yaptılarmı insanın keyfide kaçıyorrrrr. artık ne çağırıyorum nede bişey hep ben onlardan çağıran yokkkk. çeşit çeşit salatalar yaparım ooooo self servis var diyede dalga geçerlerrrrr.

alt kattaki mutfak amerikan mutfak zati orada elektronik eşyalarım falan var malum kayınvalide vesilesi ile çok fazla :) fritözüm aşağıda orada yapıyorum kızartmayı genel olarak tencere tavam üst katta orada kiloluk gıdalar var genelde pirinç yağlar şeker patates makarnalar falan filanlar
kociş geldi galiba arabasının sesini duydum bangır bangır

bebim şimdi konusuyordum
yollar biraz yagmurlu biraz tenha değişiyor
birinci molayı bitirdiler daha yolun yarısı duruyor aynen sabah yediye dogru anca gelir
neyse ki sesini duyabiliyorum böyle iyi oldu valla

ben aldıgım malzemelrin tarihini gecirip attıgım için artık taneyle alıyorum ama annemden alıskınım bizde hersey cok alınır kilere konardı mesela seker cuvalla alınırdı
hayalim giyinme odasından sonra yiyecek dolu kilerdir :)

ayyyy vallahi çok fenasınızz he şimdi ben zopalıcamm eee adam gelsinki belki preseedle olacak bebiş
iyi sermest siz gidin heeee aç sefil memleketeee öğretmenlik yapp bakimmmmm cadıııııı

ayrıcadabu topik hatunlarımızda çok becerikli hehhe

su tuanay cadısına bakın heleeeee
deniz yetiş bi cadıyı zopalaman gerek ben gelene kadar :)

gittigimiz gibi geri kacarız kesin bebiimm
burpum hadi gözün aydın geldi kociin sonunda
balcım en güzeli deger verilecegi kadar deger vermek
bir de self servis diye dalga mı geciyor hasbam,
ay bak bişey daha geldi aklıma gıcık oldugum haha
ortaya dizersin salataları mezeleri hepsine güzel güzel servis kasıgı koyarsın
önlerine de ayrı ayrı servis acarsın
ama gel gör ki inadına yapar gibi adam ekmegini catalını ortadaki servis tabagına banar
uyuz oluyom böyle tiplere de

bak bak şifa recetem ilime bilime verdi kendini bizi begenmiyor
amanın kadınlar günü de olduk ya artık ölsem gam yemem:))

ooooo burpun kociş geldiiiii. şimdi siz sarılı uyucanız sıcak sıcakkkk .yaaaaa herşey para değill işte bende yorganı kapıcam yüzümeki bir an önce uyuyayımda rüyamda göreyim koçişimiiii

Neyse iyi kaynatmışsınız,Allah muhabbetinizi artırsın,4000 li sayfalar çok hızlı ilerleyecek sanıyorum,anladığım kadarıyla herkes iyi,tencere,bardak,bulaşık makinesi,keçi boynuzu,kiler miler sohbetleri yapılmış,eeee tabi bunlar çok önemli konular,yeter ki tek sorunumuz bunlar olsun,Allah sağlığımızı ve keyfimizi yerinde tutsun,o yeter .....

hadi doyur bakalım kocacıgını afiyet olsun canım

balcım ben de tekim yorganımla battaniyemle birlikte ağlanma az kaldı gelicek eşin
sonra da dert yanıcan ay böyle sinir etti şöyle yaptı diye

doğruuuuu sermest okuzler ne anlar medeniyet budalası onlar işte değer ver onlara rezil etsinler bi kalemde seni orta yerdee yok çay bardağında içmem fincanda çay içerim . karanfilli çy olmasın kokuyor. zıkkım iç diyorum bende içimdennn yerler yerler gözleri kalan servis tabaklarında şu profiterolden çocuklarda bi götürsek olumu ya börekten de ayyyyyy ben yapıyom hepsini hazırda değil içim gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…