sermestim saol asıl sen bana gel canım zati bu konuşmalardan sonra es kaza birbirimize gitsek ne kasarız ama haaa :))))) kral faruk gelir gibi kastırırız ama dimi :)))))))))))))
ben de eldivenle yapamam temizligi illa elim değecek suya deterjana anlayacagım temiz oldugunu
eldiven aramıza soguk bir duvar giriyor habire cekiştir dur onla ugrasmak daha zor be bebimm:)
10000 de iyi paraymıs bal cım kim kime verir ki bu devirde
aman kızma sakın bana ayrı olmak tabiki cok zor sende yalnızsın
eminim kabul edenler cıkacaktır
ben cok alıstım yıllardır varlıgını bile anlamam o yuzden gittigim bi yerdede iş yapamam bu yuzden
biz birbirimizi agırlarken kasmayalım ama gerilmeye gelemem ben :)
kıskanclık hormonum salgılanmaya basladı
yok yaaa balcım onbin neki aman haa gelsin kocişin anaaa gerçi kalsada tüp parası yapardın yauv nebiliiiimki bilemedimki bir anda önce az para dedim ama :))))))) bebişe vesile olacaksa iyi bir para :))
bende eşimin arkadaşının ailesini iftara çağırmıştık ısrarı üzerine tabiiii masaya çift bardakları koydum. demesinmi görmemişler yaaa ben utandım neden 2 tane bardak koydun bulaşık çıkarma yazık ya bunlar süslü yazık olmasın dedi. amaaaa dedim kaldım onlarrrr su ve meyve suyu için anlamadım siziii nasıııııııı yani
hasretlik cekmeye az para da masraflara göre de az sayılmaz be burpum
toptan gecince böyle arada ilac gibi geliyor insana
ben genelde toptan giden kısmında oldugumdan pek tadamasam da bu duyguyu:=)
haha balım o tip dumurları ben de yasadım
bir de ısrarla yanlıs bardaga dökerler ekstra bardak isterler
takımı bozarlar renk cümbüşüyle onlara da ayrı kıl olurum:)
bana da bir lakap takmıslardı ne pişirsem adı istanbullu yemegi oluyordu
amannn millet garip bosgeçmek en iyisi
alıp camekanların ardına hapsetceksen ne manası var
kullanmak icin o cicli bicili şeyler
bende eldiveni anca pis işlerde kullanırım tuvalet temizliği gibi onundışında sevmem pek
benim bir bulaşık makinesi daha almam lazım yemek odam alt katta ve oradaki mutfakta bulaşık makinesi yeri boş hatta ankastre yeri var ama ben üst kattakini aşağıya indirim üst kata makine almayı düşünüyorum
kızlarrrrrrr anaaaaaaaa ne diyonuz sizzzzzz kızdırmayın beniiiiii valla ararım şimdi szi teke tek ben sizden ümit beklerkennnn ayyyyyy koca yok 3.5 ayyyy istemem kör olası parayı filan bakalım tüpemi verecek arabayı değiştiricek akıllılarım heyyyyyy o ne düşncedeeeeeee