arkadaşlar gelmişti bizede önce kahve yaptım yanına küçük fıstıklı lokumlardan koydum adam karısına döndü sen hiç böyle şeyler yapmıyorsun dedi adamda da öküzlük var kadında aldın da yapmadım mı dedi ay çok kötü bir ortamdı ..adam sonraki ikramlarımı da tıka basa bitirdi kadın bütün gece bozuk oturdu..
bende çok önem veririm imkanlarım elverdiği sürece..
çok sıkıcı bir gün heryer tatil çok kötü ya
sinirim bozuluyor
karra verdim zaten aksi bir dudum olmazda tedaviye kadar çalışıp kısa bir süre önce bırakacağım..
benden daha önemli değil hiçbirşey zaten nagtif olursa daha oturaklı düzgün bir iş bakacağım pozitif olursa zaten umrumda değil canıma minnet:))
ya kızlar bugün hava çok soğuk üstelik sular kesildi kombiyi kapatmak zorunda kaldım zararlı diyorlar iş çıkmasın başıma dedim elektirikli ısıtıcıya mahkum kaldımbiran önce gelse sular çankırılı hatunlarsusuzluğunuzun yanında hamilelik bulaştırın ayol
dün kocişin öperken twetyi öpen silvestır gibi olduğunu söylemiştim ya sabah gitmeden beni öperken başladı yumulmaya sonra gülerek silvestır gibiyim dimi dedi bende okudun dimi dedim neyi dedi forumu okuyorsundedim okumadım aklıma geldi dedi okuyamazdı gerçekten o yoldaydı ben yazarken :)))))
özlemim de gelmiş akşam hoşgelmiş:)))sen cinsiyet öğrenmeyi erken hayal etme 17-18 anca görür bizimki:))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?