Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim dayanamamış gelmiş kıyamam ben ona:)9

balcım herşey para değil elbet ama benim eşim aylarca tazminat almadan çıktı hep
en son görevinde kaydırma yaptılar tazminatlı göreve geçti ve ilaç gibi gelmişti bize toplu para..
sıkıntısı çok kötü haklısın
karar vermek zor,2 ucu moklu yani.))

bebim sizin misafir hakkaten hayvanmış yani bilmesende insan sesini çıkartmaz yan hemde ilk kez geliyor..

arkadaşlar gelmişti bizede önce kahve yaptım yanına küçük fıstıklı lokumlardan koydum adam karısına döndü sen hiç böyle şeyler yapmıyorsun dedi adamda da öküzlük var kadında aldın da yapmadım mı dedi ay çok kötü bir ortamdı ..adam sonraki ikramlarımı da tıka basa bitirdi kadın bütün gece bozuk oturdu..
bende çok önem veririm imkanlarım elverdiği sürece..

çok sıkıcı bir gün heryer tatil çok kötü ya
sinirim bozuluyor
karra verdim zaten aksi bir dudum olmazda tedaviye kadar çalışıp kısa bir süre önce bırakacağım..
benden daha önemli değil hiçbirşey zaten nagtif olursa daha oturaklı düzgün bir iş bakacağım pozitif olursa zaten umrumda değil canıma minnet:))

deniz hayırlısı olsun senin için ama bebişin gelsin mademde sen nadasa bırak kendini

ya kızlar bugün hava çok soğuk üstelik sular kesildi kombiyi kapatmak zorunda kaldım zararlı diyorlar iş çıkmasın başıma dedim elektirikli ısıtıcıya mahkum kaldım biran önce gelse sular çankırılı hatunlarsusuzluğunuzun yanında hamilelik bulaştırın ayol

tuanay delüsüüüü çalışmaktan sıyırmış ben ne yapayım tuanayım en azından seninkinin bitecek hemde sonu tam istediğin gibi olacak
benim ömrüm ders çalışmakla geçti ve geçecek kocakarı oldum hala çalışıyorum kongresidir semineridir makalesidir hıldır hıldır çalış dur ingilizceside cabası ben kongre konferans seviyorum sevmesinede şu ingilizce çalışmasını hiiiç sevemedim
ne yapsam bende oturup evimin ressamımı olsam yağğğ

dün kocişin öperken twetyi öpen silvestır gibi olduğunu söylemiştim ya sabah gitmeden beni öperken başladı yumulmaya sonra gülerek silvestır gibiyim dimi dedi bende okudun dimi dedim neyi dedi forumu okuyorsundedim okumadım aklıma geldi dedi okuyamazdı gerçekten o yoldaydı ben yazarken :)))))

cumhuriyetimizin 87. yılı kutlu olsun..burpum sana katılıyorum,foruma girerken bende umdum ama umduğumu bulamadım maleseff!!

günaydfın kızlar bayramımız kutlu olsun
evdeyiz bugün ama bi halsizlik var sanki

özlemim de gelmiş akşam hoşgelmiş:)))sen cinsiyet öğrenmeyi erken hayal etme 17-18 anca görür bizimki:))))))))))))

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi...

denizimmm benim de olmuştu böyle bir diyalogum güllaç yapmıstım adam karısına demişti sen kim böyle tatlı yapmak kim ama o da hakkaten öküzlük oluyor ha:)

ah canım benim ya hiç adil değil ama size de tatil versinler ya
insallah melegin gelicek sen de kurtulacaksın işten oturur cocugunla egleşirsin insallah

hem ne soguk burpum kar yagacak gibi bir de suların mı gitti amanın gecen benim de gidiverdi öyle yedegim de yoktu kenarda susuzluk cok fena insallah hemen gelir

kendi kendini ele verdin desene:)

özlemim de gelmiş akşam hoşgelmiş:)))sen cinsiyet öğrenmeyi erken hayal etme 17-18 anca görür bizimki:))))))))))))

hehe anca gözü kesiyor demek ki:=)

ben de tünaydınn diyeyim madem
bayramımız kutlu olsun canlarımturkbayragiturkbayragiturkbayragi

kocimi cumaya gönderdim kactım hemen buraya
sabah erken geldi gece de zırt pırt kalktım sıfır uykuylayım
o uyudu gelince ben uyuyamadım kahvaltı falan derken bu saat olmuş
nasıl mayısıgım hava da berbat soguk yagmur rüzgar
Allah dısarda kalanlara yardım etsin valla

mavişiiiiimmm yüzden geriye düşmüşsün masallah 26 hafta olmus ayy heyecanlandım ne güzel

sermest çok kötü yaa kociş yak bişi olmaz kombiyi dedi ama oda digital yoğuşmalı antin kuntin bişi geçen sene su basıncı fazla diye içine deli gibi su bastı alt kata kadar su aktı allahtan daha yatmamıştık servisten gelip o özelliğini devre dışı bıraktılar bizde ana vanaya basınç düzenleyici taktırdık ama bir kere tırstım tööbe elektirikli ısıtıcımla ben mutluyuz o bana bakıyor ben ona :))) size tavsiyem fazla digital elektronik almayın beyinleri şaşalıyor arabadada önemli nekadar digital aksam okadar antin kuntin sorun dimek

burpum sen acma yine de ne olur ne olmaz kombinin su işleri gıcıktır bastı mı ugras dur
elektriklinin önünden kalkma kedi gibi sen de ay insallah gelir hemen suların kabusum susuzluk

seviiiimmm hosgeldin kuzum nerelerdesin bakiim naptın aksam ugramadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…