Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gel akşama bizde var ama ben yemiyorum ya o benim ağzımda çoğalıyor yutamıyorum annemle memo çok seviyor

patates köfte dün zor bitti benim annemin bi adaeti ver yemk yaptımı çok yapıyor oda 2 3gün sürüyor dökemiyorumda bende ona çekmişim bizim gözümüz aç elimizin kararı yok 3kişiyiz ama dünyanın yemeği yapılıyor gerçi yaz göre yapıyoruz yazın bizim ev boş kalmıyorya yemek yetmiyor bile şimdi o kadar değil

aa güzel yapan olursa yenmez mi kız ama kahvaltıda falan daha güzel gider o
saol canım sen ye bizim yerimize de
cıvık mıvık yedik köfteleri ama içime oturdu hehe

o huy bende de var sevimm aileden gelen bişey
ayarım yoktur ben de fazla yaparım hep
ama iki günden sonra yenmez de
dökmek kimse istemiyor da Allah affetsin
şimdi kendime yaptıgımı anca dört günde bitirebiliyom zaten

annem günlükbi ot topluyo bahçeden şimdide hkadın bir leğen ısırganla geldi neymiş faydalıymış ığğğğğğğğğğğğğ onu yumurtalı yapıyor yarına yapcakmış ben şimdiden yarınada kendime yemek düşünüyüm yanlız memo el oğlu ben kızyım çoçuk taş versen yiyor ben seçiyorum annem bana en sonunda sen git memo kalsın diyecek

allahım tez zamanda eşinme ist da 1iş versin inş hem kazançlı hemde daha iyisinden sende gitmek zorunda kalmazsın

ay hiç sevmem öyle otları yiyemem asla
seven de dibine kadar ne bulsa toplar yer annen gibi:)
zavallı memo gıkını da cıkaramıyordur ayıp olmasın diye hehe

amiiiiin seviiimm aminnnnn ne güzel bir dua ah keske bir mucize de bundan verse Rabbim

senin koca sabahı nerde yapcakkkkkkkkk bu saate uyuyorssa
keşke bende yanlız olsam kocamla burdan çok uzaktaaaaaaaaaaaaa

yolda uyuyamamıs adamın düzeni de şaşırdı artık
onbes günde bir yollarda on üç saat gece bin sabah burada iki gece ya da bir gece kalıyor
onda da yogun tempo derken tekrar aynı yol sabah iner inmez işte kendi işleri de yogun
ondan dokunmuyorum uyusun ben olsam dayanamazdım bu tempoya gene hakkını yemiim masallahı var

inşalla tatlım insallah sizin de kendinize ait el degmeyecek bir düzeniniz olsun en kısa zamanda

gideyim de yemeklere girişeyim bari
anca pişir taşır derken yeme saatı gelir
sen de karnını doyur hadi ac kalma

cadılar ben saat 10 da kalkıp yemek pişiriyorum
öğlene sıcak yemek olsun diye
menüm etli nohut
ve pilav bi de salata
eşim yedi gitti cumhuriyet bayramı resepsiyonu var beni de çağırdılar ama sırtım ağrıyo gidemedim yatıp yuvarlanıyorum evde

siteye girilmedi bugün ben de ben de bozukluk var sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…