Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
balcım o çıkış noktam olacak zaten daha kuvvetlendirici destekler bul
kız bir de saglık sektöründesin cadıı
dahiliyeye gitcem kırgınlıgım var ara ara sıtmalanıyorum diycem ki bu kısmı dogru:)
bir de bebişle ilgili yoruluyorum agrılarım var falan filan desem etkli olur mu sence
bir dahiliyeci nasıl ikna edilir kuzum bir diyiver

nerde hastalandın sen böyle bal iyileş kocan gelmeden de aganigi tutsun bu kadar özlemişken
ilaç içiyorsundur herhalde:)
neler yapıcan kocana anlat bakalım

valla cok dogru söz ya unutmuuşum o sözü iyi oldu htırlattıgın
gercekten öyle...
hep kafam karısır yasadıklarımız kaderse biz nasıl secim yapıyoruz diye

yazılan yerlerdeyiz hep
ben de neler hayal etmiştim ama hepsi uçtu gitti
kısmet böyleymiş napalım
mutlu olalım sağlığımız yerinde olsun gerisi boş

bizim kader yolu üzerinde secim yaptıgımız yerler de var elbet bebim
önümüzü sunulan yollardan gidecegimizi secerken sorumlulugunu da sonucunu da biz üstleniyoruz bir nevi
ama ana hatlar sanırım RAbbimin takdirine kalmıs halimize bin şükür yine de

sermest bence acık ol doktora kendimi iyi hissetmiyorum agrılarım var cok yoruluyorum okulda biraz dinlenmem lazım bu bebek kolay olmadı o yuzden cok hassasım de anıcaktır canım benim.
cok fazla bahane söyleme inandırıcı olmaz cünki

bende senin gibi düşünüyorum yoksa basmıyor kafam cunki karısık bi konu sonucta
binlerce şükür rabbime.
bizlerin istekleri malesef hiç bitmiyor

bebingim poğça , börek, kek yaptırdım. sarma yapıcam beyaz lahana tavuklu çorba pilav kereviz salatası bide en önemlisi telde bana rakıda al diyorçok özlemiş.içememiş oralarda
ialaç kullanıyorum ayrıca vitamin pekmez filan ballı süt toparlanmam lazım kız bir an önce cuma sabah ben işteyken gelicek eve

valla ben acamam eşim ezel izliyor
siz bana söyleyin ne oldugunu

deniz nasıl gidiyor senin homopati benim bu hamile kalam saplantımdan kurtulmam lazım acil olarak
ve burda adam gibi doktor yok kendi basıma nasıl çözebilirim ki

dogru diyorsun bebim artık şansıma kalmış deneyecegiz
insallah kolay olur alırım hemencecik

balım hazırlıkların masallahı var yani:=)

dizi varda biraz önce güzel bir türkü vardı. sermestim canım onlar biliyolar sen nekadar inandırıcı şeyler yazsanda mıyorlar bizim hastanede genelde valla biz rapor almak için bin dereden su getriyorlardı

hofff ama hastane değil bu ya polklinik insallah iyi birine denk gelirim ne diim tamamen şans

balım az kaldı gelmesine eşinin
son günler zor geçer
ama sende yemeklerele geçireceksin zamanını:)
bebimin dediği gibi neler yapacaksın kocişe?

wayyyy masallah bal bizde gelellim bari ya hepimize yeter bu saydıkların yiyince kacarız biz sizi yalnız bırakırız

yoklama mı yapsak acaba
ay canım sıkılyıor benim aksamları sürekli bir gezesim var alısveriş yapasım var kuaföre gidesim var ayyyy bi alem oldum bu aralar

bebim allah senin iyiliğini versin emi anaa delü nasıl güldüm sarhoştamı oluyorlar. onlar sarhoş olamdanda yolu bulamıyorlarki bebiş gelemiyor.

sermestim benden sana tavsiye makyaj yapma yuzun solgun görünsün kıyafette biraz paspal olsun
yüzünde az magrur bir ifade eminim veririler :)

gel kız gellllin. sizede yeter vallaaaa çokkk şey var oku kız deniz yazdım yaa ama sonra kovarım sizi tabi adam sızmasa
bu akşam 6 datoplantısı vardı. inşallah değişmez sonuç.

hehe bebimm epey bir profesyonel havası sezdim taktiklerinde
ben de öyle düşünmüştüm zati:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…