evet canım maxi cosi peble koltuk aldık araba da bugster ismi hosumuza gitti cok
park yatagı sevi bebeden aldım ama saglam baya da geniş daha makul fiyata aldık hem
araba yeterince göcertti zaten zımbırtılarıyla:)
ya gittigimiz yer toplu alısveriş yapılacabilecek yerdi bahcelievlerde sırf cocuklara özel büyük magaza
gitmişken düzdük işte ceyizi erken merken cıktı aradan
denizim evet erken ama taksitle almak istedik fiyatı tuzlu model begenince
ne kadar erken baslarsak takside o kadar iyi olacaktı bizim acımızdan
sonra dogum masrafları icin para ayrımamız gerekecek bir de kredi cekicez kendi arabamız icin
o yüzden biraz hızlı davrandık alısverişte böyle kısmetmiş napalım:)
öksürükten boğuluyorum ya ne içtiysem fayda etmiyor terlemem lazım heralde geçmesi için markete uğradım eşim gelicekya cumaya güzel yemekler istedi benden hasta hasta aışverişe gittim. bişeyler yedim. soframı toparlayım aldıklarımı yerleştireyim gelirim yine
güle güle kullanın tekrar canım
kendime almıs gibi sevindim heyecanlandım zaman gecmek bilmez simdi ben kendime yeni bişey alınca hemen giymek isterim çocukken uyku tutmazdı
bu arada uyku demişken kac gundur unutuyorum havuc suyu uykusuzluk cekenlerin en büyük devasıymıs bi dene istersen canım
inşallah denizim hayırlısıyla saglıkla kullandıgını göreyim daha bişey istemem
RAbbim daha güzellerini sizlere nasip etsin insallah
bu arada ben de asagıda kimseyi göremiyorum cıktınız sandım yine
bal az girdigin için topiğe seni görünmez yapıyor olabilir :)
ah iyileşemedin mi kuzum ya bide yemek yaparken yorulucaksın simdi olmazki dinlenemn lazım canım ya.
saol bebişim heyecanı da güzel endişesi de oluyormus erken alışverişin
insan bakıp sevinirken düşünüyor bir yandan acaba görebilecek miyim üzerinde diye
RAbbim hayallerimizi umutlarımızı boşa cıkarmaz insallah
havuc suyu iyi geliyor demek katı sıkacagını alamadım bu hafta
alır almaz denerim canım saolasın
benimde farklı haayallerim vardı cok farklı bir kariyer yapmak istiyordum
eşim için bende vazgectim bazı seylerden burda yasamayı hiç istememiştim
baska bir iş yapmak istiyordum yüksek lisansı bıraktım sevdgimi sehirde sevdigim işi yapmaktan vazgectim.evet kendi memleketimdeyim ama buralı hiç hissetmemiştim ki kendiimi.üniversiteyi kazanınca arkama bakmadan gitmiştim.7 yıl sonra döndüm.hiç arkadasım kalmamıştı sadec e ailem 1.5 yıl cok zordu yeni yeni arkadas ediniyorum cevre genişte kafama göre yok.işimide seviyorum ama bazen sızlamıyor degil içim.
ama baska sansım yoktu biliyorum eşim in fedakarlık yapması gerekse o da yapardı
o yuzden mutluyum farkettim ki herkeste bir fedakarlık sözkonusu
hayat böyle bişey sanırım bebim kader nereye sürüklerse
plan yapmak mantıksız
akıl plan kurarken kader kıs kıs gülermiş diye bir söz var aynen öyle işte