Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol canım havalrdan sanırım guzel uyudum gece.eşim cok erken kalkıyor bu aralar 6.30 gibi tıkır tıkır uyanıyorum sonra öglen oldu mu basım agrıyor ilaç içtim gecer sanırım birazdan

eskiden hep rüyalarım cıkardı.
sonra korkmaya baslamıstım ya kötü şeyler görürsem diye.
bi zamandır rüyalarımı hatırlamıyordum
son gunlerde hatırlamaya basladım
inş yeniden gerçekleşmeye de başlar

yatın şimdi hamişler ve hamiş adayları ilerdede ben yatıcam siz nöbet tutucaksınızz.duamı bedduamınasıl anlarsanızartık:))

hehe ben alısıgım uykusuzluga bozmaz beni:)

ben bugün yine uyuya klamis ama ise yinede geldim bugün:))))

eh zahmet oldu biraz diymi melegim:)

sermestcigim dün ben senin sayende agda yaptim yoksa bir iki gün daha ertelerdim vallaha bana cok zor geldi ama bittikten sonrada öyle bir rahatladimki anlatamam sizin ne güzel kuaför sansiniz var benim yok malesef((((

amma hayırlı bir işe vesile olmuşum haa pek bir sevindim:=)))
kız nasıl kuaför yok mu orada bu işlere bakan ben de agda icin gitmem normalde
ama kendim yapmaya zorlandım dün eğilemedim pek mecbur giderim kuaföre

canım sen de yogunluktan dinlenemiyon haklısın napcan buna da şükür

dönmüştür tatlım bide karnımız yağlı olduğundan hissetmiyoruz ama zilliler içerde ohfır dolanıyor sen üzülme

neyse teyzesi aksam nazla niyazla da olsa yatmadan mutlu etti annesini zuzum
hay o yağlardan çektigimiz bizim

kızlar benim moralim çok bozuk yine takıntılarım başladı. eşim hasta geldi. biz başlayamadık çalışmalara henüz açılış bile yapamadık. canım sıkılıyor. reglim de olmak üzre

kuzuum no stres yes bebek
eşine de fırsat tanı diyecegim ama zamane erkekleri bizden nazlı anacım
gerçi bizimkiler bebe işinden soguyor sanırım takma kafana o koşsun peşinden iyileşince:)

selam kızlar nasılsınız...

canımmm kocaman oldunuz masallah size baktıkca içim eriyor tickerina
az kaldı vuslata ne güzel hayırlısıyla inşallah

geçen gün en sevdiğim diyordun ne oldu çok kıskandım bende
sesimi çıkarmadım emme bebim gibi ebnde bozuldum yani:))))

valla çaktırmadım amma ben de ben de:)

o sıraya hepiniz gireceksiniz can kuşum
kuzucugun babasına daha mı düşkün ne
gelcek annesine fındıgım naz ediyor :)

Cuma günü,koccamın doğumgünü,ne yapsam acep?????

dilerim güzel geçer yeni yaşına mutlu girsin insallah

canım inşallah o kadarına gerek kalmaz da ben de asılamadan hemen sonra tüpe geçeyim dedim doktor izin vermedi arada iki regl geçmesinde yarar varmış aldıgın hormonlar ilaçlar falan etkiliyormuş aralıklı tedavi daha iyi demişti benimkisi

kizlar bende 3 aydir ara kanamasi oluyor kanama derken cok az miktarda kahverengi lekenlenme bir tamlacik ondan sonrada bitiyor acaba bir sorunmu var ya morelim bozuldu

canım belki geçirdigin operasyonla ilgilidir bir danış doktoruna sen yine de

nabersiiniz kuzularrrrr
bu baş agrısı peşimi bırakmadı ki geleym muhabbete katılayım

geçmiş olsun bebişiiim

sağol canım havalrdan sanırım guzel uyudum gece.eşim cok erken kalkıyor bu aralar 6.30 gibi tıkır tıkır uyanıyorum sonra öglen oldu mu basım agrıyor ilaç içtim gecer sanırım birazdan

uykusuzluk vurmuştur seni canım ondan da agrır bası insanın

bir kolay hamile kalan haberi de benden gelsin bugün
duydukca insanın içine taş oturuyor kader kısmet işte
bir arkadsım dogal yöntem denilen şeyle korunuyordu güya
bir tane bebesi var üç yasında istemiyordu korkuyordu erken daha diye
gecikmiş test yaptı pozitifi gördü masallah dedim
severim kendisini adına sevindim
ama böyle korunuyom derken hemen hamile kalanları duymak
insanı ister istemez etkiliyor vardır bunda da RAbbimin bir hikmeti
diğer arkadasım da hapı birgün içmeyi unutunca hamile kalmıştı
hey gidi dünya güler misin ağlar mısın:))

Son düzenleme:
sermestim eğilemedigine göre karnın büyümüştür demektir :)
arkadasın için sevindim ama yöntemleride süpermiş ne diyim alışcaz gari

bu arada dün pek bir sevindirik oldum okulda
öğrencimin biri utana sıkıla sordu hocam hamile misiniz diye
ben de şaşırdım hayret nasıl anladın bir anlayan cıktı sonunda diye:)
demez mi bir de cinsiyeti kız diymi destur dedim bir an içimden
nerden anladın kız cadı dedim yüzünüzden karnınızın şeklinden dedi
halbuki benim göbegi görebilen olursa erkek göbegi diyor
neyse daha bi şaşırmışken ben son bombayı patlattı zilli
karnınızı sanırım içe doğru büyüyor sizin iç karnınızı geniş demez mi
hem şaşırdım hem gül gül öldüm ya tuanayım geldi aklıma
evrende onun gibi şifa receteleri hisli hatunlardan var galiba:)
bugün da baska bir cadı sordu ayıptır sorması hamile misiniz diye
halbuki görünürde bişey yok yani cidden yok zaten dar giyinmem pek
anlamaları imkansız yani ama böyle duyunca pek bir sevindirik oldum valla moral oldu

semestim valla uyku bebek oldukdan snra çok aranıyor,ister istemez 9ay o yükü taşırken yoruluyorsunuz.inşallah kolay geçer nazlı kelebeğin bakımı,hemsen farketmiyorsun ama liseli çocuklarbile anladığına göre karnın kocaman olmuş deme ki.hadi bakalım,doğduğu günleride görrüz inşallah.

çıkıyım yemek yapıcammm amaaa neeee??kociş yoğurtlu makarna istiyodduu,kendiciğimede kabak yapiim,kızımada süt:)

Ben burp'un Kocasıyım. Burp şuan internete giremiyor.Deniz için Kocaman bir
Hooobaaareeeeyyyyyyy gönderdi.

Bende tebrik ediyorum. Darısı hepimizin başına kendinize iyi bakın.

nursim hayırlı olsun canım 30 hafta bitti..
az kaldı sayılır
meleğine kavuşmana sağlıcakla inşallah..

evet canım doğumu hem kendim hem sizler için sabırsızlıkla bkliyorum ünkü ocak ayında kızım gelmeden kardeşlerine yer ayıracak bir sürü teyzesinden mutlu haberler gelecek...

Ben burp'un Kocasıyım. Burp şuan internete giremiyor.Deniz için Kocaman bir
Hooobaaareeeeyyyyyyy gönderdi.

Bende tebrik ediyorum. Darısı hepimizin başına kendinize iyi bakın.

nasılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…