sagol zasacım
sen nasılsın ?
yatın şimdi hamişler ve hamiş adayları ilerdede ben yatıcam siz nöbet tutucaksınızz.duamı bedduamınasıl anlarsanızartık:))
ben bugün yine uyuya klamis ama ise yinede geldim bugün:))))
sermestcigim dün ben senin sayende agda yaptim yoksa bir iki gün daha ertelerdim vallaha bana cok zor geldi ama bittikten sonrada öyle bir rahatladimki anlatamam sizin ne güzel kuaför sansiniz var benim yok malesef((((
sermestim gelmiş akşam cadılar naz ediyolar size onlarla fazla ilgilenmelerinizi bekliyolar kız. ben akşamları vakit bulamıyorumki girmeye eve gidiyorum trafik yürüme yolum var ayrıca 06:30 da evdeyim tabi çarşı işim market işim yoksa yemek yap ortalığı toparla 9 yemek ye nefes almaya zamanım kalmıyor ya
dönmüştür tatlım bide karnımız yağlı olduğundan hissetmiyoruz ama zilliler içerde ohfır dolanıyor sen üzülme
kızlar benim moralim çok bozuk yine takıntılarım başladı. eşim hasta geldi. biz başlayamadık çalışmalara henüz açılış bile yapamadık. canım sıkılıyor. reglim de olmak üzre
selam kızlar nasılsınız...
geçen gün en sevdiğim diyordun ne oldu çok kıskandım bende
sesimi çıkarmadım emme bebim gibi ebnde bozuldum yani:))))
Daha dün gibiydi,Adamızın şafağını sayarken,şimdi de Nursime başlayacağız hayırlısıyla,mavişim,sermest ve sevimmm,vay be ne çok sayılacak şafak var,benim şafağıma ne kadar var bilmiyorum,ama tek bildiğim benim ki şu an babasıyla dolaşıyor:78:
Cuma günü,koccamın doğumgünü,ne yapsam acep?????
tuanaycım o zaman aralık diyorum önce aşılama 2. olmazsa ocak tüp kesin ya kafama koydum. eşimde bana bırakıyor. hangisini istersen ona başlayalım diyor. ferdicenterde nuri bey yapmıştı 1. aşılamayı 2.yi yapalım diyor olmazsa tüpe geçeriz hem ssk anda faydalanırsın diyo
ben yemeğe gider kızlarrrrrr
kizlar bende 3 aydir ara kanamasi oluyor kanama derken cok az miktarda kahverengi lekenlenme bir tamlacik ondan sonrada bitiyor acaba bir sorunmu var ya morelim bozuldu
nabersiiniz kuzularrrrr
bu baş agrısı peşimi bırakmadı ki geleym muhabbete katılayım
sağol canım havalrdan sanırım guzel uyudum gece.eşim cok erken kalkıyor bu aralar 6.30 gibi tıkır tıkır uyanıyorum sonra öglen oldu mu basım agrıyor ilaç içtim gecer sanırım birazdan
nursim hayırlı olsun canım 30 hafta bitti..
az kaldı sayılır
meleğine kavuşmana sağlıcakla inşallah..
Ben burp'un Kocasıyım. Burp şuan internete giremiyor.Deniz için Kocaman bir
Hooobaaareeeeyyyyyyy gönderdi.
Bende tebrik ediyorum. Darısı hepimizin başına kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?