yok ya güzellerim saka bir yana benimkisi cuma belli olacak
aaaa çok kızarım valla, olacak tabi ne demek ya....tsk ederim özlemcigim ben artik söylemiyecegim bende sizlere böyle bir supriz yapacagim:))))))))) olursa tabi....
amin canım amin......allahım sağ sağlim kucağına aldığı günleride paylaşmak nasip etsin kızlar....
evet yok mu bu trene bineeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn:)hadi meleğim ve bebinngim sıra sizde burp biraz beklesin o daha karar vermedi
allahım hep böyle olsun inşallahhhhhhhhdenizim otobüsteymiş inmek üzereymiş
acamıyorum dedi ben de konusamadım pek ortam müsait değil diye
kızlar sesii harikaydı yavrum ya eve geçsin de rahat rahat konusalımmm
aminnnnnnnnnnnnnnnntopik hep böyle haberlerle dolsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gelir inşallah ya ben tek kaldım ha önümdekiyle de arkamdakiylede 2-3 ay varhadi bakalım denizimin peşine melegimden gelicek güzel haber
ardından dizilin bakiim sıra sıra sürtünün birbirinize
gene üçer üçer gidelimmm arayı açmayalımmmmm
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhsermestcigim belki suan hamileyimdir:))))
evet ya çok güzel bir hadiye bayramda gelecek derken ne kadar içtenmişiz bak geldi :)ne güzel bir bayram hediyesi oldu beeeeeee:)))))))))))))))))))))))
ayyy inşalah valla burpaaaaaa bırakmaz ay onun işi mi biter beklemesin eniştemiz hemen haberdar etsin :)valla hobareyyyi duyurmak cüneyt enişteye nasip olduguna göre var bunda bir hayır bence
kimbilir belki çok yakında kendi hobareyini de duyurur buradan bize enişteeee:)))
burp un eşine de çok duygulandım
nasıl ağladım zaten doluydum iyi geldi
Allah herkese nasip etsin inşallah
adamcağız girmiş te haber veriyo
tez zamanda biz de onu arayıp tebrik edelim inşallahhhh
inş allahım dualarımızı kabul ediyor gerçekten allah nazarlardan saklasın bizde adettir hobereyi biz peş peşe yapıyoruz unutmayın sıradaki gelsin nursiden sonra mavi vermişti haberi hemen sonra ben sonra sermest sonra özlem vermişti şimdi denizim sırad kim var çıksın ortaya allah nazar değdirmesinayyy dimi melegimmm tam bayram hediyesi oldu yaaa harikaa
melegim hadi sen de git güzelce basla tedavine
ayy bir de ikiz bebe haberi patlatırmışsınn amanınnnn:)))
burp un eşine de çok duygulandım
nasıl ağladım zaten doluydum iyi geldi
Allah herkese nasip etsin inşallah
adamcağız girmiş te haber veriyo
tez zamanda biz de onu arayıp tebrik edelim inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?