KIZLAR BEN ÇIKIYORUM ARABAMIZ GELMİŞ,ADA'YA KÜNYE ALMAYA GİDİCEZ,YEMEĞEDE DIŞARDA OLABİLİRZ.AKŞAMA KOŞA KOŞA GELİCEM AMA GEÇMİŞ OKUYAMAM Kİİ,ÇOK BİRİKİR,,OFFFFFFFFFFFFFFFF AZ-ÖZ YAZIN LÜTFEN.GELİNCE OKUYABİLEYİM.ÖPTÜM SİZLERİ,EN ÇOKDA DENİZOĞLANI.KISKANMAYIN DİĞER BEBİŞLER,ŞUAN ARANIZDA EN KÜÇÜK O,EN BÜYÜKDE BENİM KIZIM:))AMA EN-EN-EN BÜYÜK
valla ya benimde aklıma gelmezdi :)))Ayy cüneyt eniştem sanada ayrıca teşekkür ederiz,denizimin hamileliğini senden duyucağım hiç aklıma gelmezdi.en yakın sürede bizde seni arıcaz tek tek sözzz
offf offf her 26 aralıktada ben öyle oluyorum atamıyoruz işteçok alakasız olacak ama benim geçen yılki melek bebeğim için dua okurmusunuz????????????
düğüm düğüm uyandım bugün
geçen yıl bu zamanlar ne kötüydüm
Allah onun yaşayamadığı ömrü kardeşine nasip etsin
çok şükür bıugünüme ama garip oluyo insan işte
zaten öğlen şekerim sınırı aştı(((
haaa bi de 600 gr fazla çıktım diyetisyende ama ötekilerde sabah tartıldığım için 200-300 gr almışsın dedi:)))
diyetimi düzenledik
bi de kim ne derse desin takma dedi
30 kilo alan da 10 kilo alanda 3-3.5 çocuk doğuruyo şekerine dikkat et bebeğe bişi olur diye korkma
bundan sonra alınır kilo dedi:)))))))))
KIZLAR BEN ÇIKIYORUM ARABAMIZ GELMİŞ,ADA'YA KÜNYE ALMAYA GİDİCEZ,YEMEĞEDE DIŞARDA OLABİLİRZ.AKŞAMA KOŞA KOŞA GELİCEM AMA GEÇMİŞ OKUYAMAM Kİİ,ÇOK BİRİKİR,,OFFFFFFFFFFFFFFFF AZ-ÖZ YAZIN LÜTFEN.GELİNCE OKUYABİLEYİM.ÖPTÜM SİZLERİ,EN ÇOKDA DENİZOĞLANI.KISKANMAYIN DİĞER BEBİŞLER,ŞUAN ARANIZDA EN KÜÇÜK O,EN BÜYÜKDE BENİM KIZIM:))AMA EN-EN-EN BÜYÜK
yemeğimi yapıym da geliym ben kızlar
salya sümük bi haldeyim
gelirim yine
aaay nasıl iyi geldi bana deniiiiizzzzzzzzzzzzzz
bayramda eşim yok diyodun al sana eş:))))))))))))))))))))))))))))))
ben hep diyorum oğlum büyüsün babası çalışırken bana eş olacak herşeyi birlikte yapıcaz diye
deniz de öyle olurr
aayyyy valla çok erken ama oğlu olacak sankiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?