Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aslında zıt kutuplar birbirini cekmez mi kuzum
biz tam tersi
tuanayım bu arada cok yakında görecem de sen cok uzunsun sanırım bugunki fotodan öyle bi sonuca vardım
bide siz burp le buluştugunuzda foto cekilmemşimiydiniz

hadi bu mesajımdan sonra bende gidiyorum
iyi geceler tatlı ruyalar kızlar
sermestim tekrar gözün aydın
tuaanayım senin yumiş korkuyla kendine gelmiştir hedefi spremin tutturmama ihtimali yok bu gece merak etme

Tatlım cüneyt çekmişti bizi ama burp onları atmadı face,bak şimdi aklıma geldi :)))Bu arada ben çok uzun değilim ki,boyum 1.70

uykucu kuşlar uyumuş
tuanayım geçmiş olsun dolayısıyla denizim sanada geçmiş olsun birtanem allah göstermesin deprem
tuanayım artçıları kocişle yapacaksın heralde hadi bir deprem bebik getir bize tarığa doğum günü hediyesi gelsin inşallah rahme düştüğü gün olur inşallah bizim adımızada kutla olurmu doğum gününü bu arada süprizin çok güzelmiş döktürmüşsün iletişim eğitiminin meyvelerini :))))
sermestim etipuf yiyen annem benim :)))) kocişin geliyor gözün aydın tatlım kocişin gelsinde seni iyi bir beslesin yoksa biz seni iyi bir zopalayacağız hağğğğ
melekcim inşallah yarın seruma gerek kalmaz kınada kurtlarını dökersin diğer meseleyede takılma tatlım ya öyle durumların üzerine gitmeyin ilk preseed deneyiminde bizede olmuştu dumur kalmıştık strese girmiştik olur böyle vakalar :)))) ve hatta belkide o gün bebişimiz gelmişti gerçi sonrada gitmişti hıyar :)
bebingim bak ben harika bir müşteriyim alacaksam girerim almayacaksam sadece beğeneceğim birşeyler arayışındaysam sadece bakıyor der satıcıyı oyalamam zaten beğendiysemde kimse beni tutamaz :))))

özlemim yaa hamile kalmana bir kere daha sevindim bana fenalık geliyordu her gün lokanta gibi menü çıkarıyordun ayol kocişin hakkını ödeyemez senin :)))))

tuanayım seninle aynı boydayız :))) türk kadınına göre idare eder ama benim kocişim 186 cm olunca ben yanında pigmenin önde gideni oluyorum

bugün bizde 20. gün çalışması yaptık :))) ama bu sefer preseed kullanmadık bu ay zati tam 4 kere kullandık zati bi hayrınıda göremiyoruz çalışıyoruz çalışıyoruz boşa çalışıyoruz :)))

tuanayım bu çift çizgiden 36 saat sonra ilişkiye girmek daha etkili herhal çünkümki çift çizgi yımırta çatlayıp rahme düşünce çıkıyor dolayısı ile yolculuğu tamamlaması 36 saat yani çatlatma iğnesi gibin ammmaaa ben denedimmi bunun doğruluğunu denedim sonucu aldımmı yooooo :)))))))))))))

duyduk alarmin sesini "devrede" diye anırdı hatun kociş yatmadan önce gerçekleştirdiği binlerce aktivitesini bitirdi dimekki yatıyoruz öptüm sizi :)

günaydın kızlar.öncelikle dün burpum senle konuşmak çok iyi geldi,kimseyle paylaşmadım annemler dışında,paylaşsam şimdiden çocuğun adı çıkıcak,öyle çirkin bir toplumda yaşıyoruz kii.neyse işte,senle konuşmak birazcık unuttursada,gece gözümü kırpmadım,zafer'de yatmadan gitti işe.dr,çok basit desedeinsan aldırış etmeden edemiyor,tatilimiz güzel başlamadı anlıcağınız,pek hevesli değildim gitmeye buda tuz biber oldu,amasöz verdik malesef gitmek zorundayız,çünkü biz kendimizden önce milleti düşünüyoruz..

kısacık uyudum ama kötü rüya gördüm,zafer'le ayrılıyorduk,bi kalktım ki gerçekden ayrılmışız gibi hissettim,hemen gittim baktım yatıyo.o kadar etkilenmişim yani.dünden beri çamaşır ütüişlerim var.onları hallediyorum.

sermestim gözünaydın olsun tatlım,eşinle güzel bir bayram geçirin,busizin 2 kişilik olarak kutluyacağınız son bayram,kıymetini bilin..

burpcum demek 20. gün çalışması yapıldı,inşallah bugün tek bedende iki can olarak geziniyorsun,dualarım seninle hep.
şimdiden sanada iyi bayramlar canımın içi,cüneyt'inde bayramını kutluyorum.(havadisler için haber bekliyorum)
melekcim bugün doktor görüşmen umarım iyi geçer,akşamada kınada kurtlarını dök iyice,bundan sonra belki deli gibi dans edemiceğin günler başlıyordurr.canım.sana ve ercan'ada iyi bayramlar canım,kendinize iyi bakın.
bebingim seni seviyorum,iyi bayramlar..

sevimcimkoca göbişinle minik mercan kızınla,annenle,şu merakından çatladığımız amakısmet olupta göremediğimz memo eniştemizle,evinizde bol bol kalabalığınızla çok çok mutlu bayram geçirmenizi diliyorum.kendine çok dikkatet,öp mercanımı.

Son düzenleme:
nursimcim son zamanlarınartık,kendine dikkat et,fazla geziniyim falandeme,sakın taze et yeme,ela ennur'uma ve kendine çok dikkat et.bayramınız kutluolsun..

özlemimmm canım benim,sen annenene gidersin heralde sana güzel bakar,artıksende ayakan ama,çok haraketsiz kalma,yemekleri devralma zamanın geldi,kocaman oldu bebeğin yahuuu.özledim seninmenü çıkarmanı,bayram dönüşü bekliyorum.seni çokkkk çook seviyorum canım arkadaşım,bayramın çok güzel geçsin,sevdiklerinle seni sevenlerle bebişsizson bayramın,bol bol gez.bayramın kutluolsun canım.

balcım inşallah dilediğin herşey gönlünce olur,bu bayram sana uğurlu gelir ve rahmine kelebeğin yapışır.bayramın kutlu olsun tatlım.

tuanaycım sende ne orjinal fikirler varmış öyle...maskelidoğumgünü çok hoşdoğrusu.canım sana özelden numaramı atıyorum.kendine dikkat et.bayramınız kutlu olsun,çok öptüm.

veee gelelim bubayramı gerçek anlamda bayram geçiren denizimizee:

allah kondurdu kelebeğini göbişine,biliyorum şuan ondan önemlisi yok senin için.eşinle,annenle,mor çiçeğinle ve denizkızı-denizoğlanla çokkk çokkk güzel bayram geçirmeni diliyorum şunun şurasında ne kaldı kii,önümüzdeki bayrama sende vızz vızz ağlayan veletinle giricen:))bayramın kutlu olsun seni çook s eviyorum..

işte böyle kızlar,gün içerisinde giremem sanırım,ama fırsat bulursam burdayım yine,işlerim çok,kocaman jeep aldık hala sığamıyorsun diyor zafer,sığılmıyor bacılarım.ada'nın herşeyini götürüyorum nerdeyse,dolabı hala tıklımtıkız,ateşölçerinden kırmızı pabuçlarına kadar doldu ortalık,şimdiden gelip yerleştiiriceğim günü düşünüyorumneyse sağlık olsun.hepinizi çokkk çok seviyorum,iyi bayramlar!!

(HER GELİŞMEDEN HABERRDAR EDİN BENİ,MERAK EDERİM HAAA!!)

seramcgim önecelikle ada icin gecmis olsun canim inan cok üzüldüm keske böyle bisey olmasaydi ama ben inaniyorumki düzelcek ve sorun felanda kalmayacak bundan cok emin boncugum o benim sana, adaya ve zafere sevdiklerinizle beraber iyi bayramlar dilerim tatlim yolunuz simdiden acik olsun dikkatli gidin gelin boncugumu benim yerime kocaman öp kendinize cook iyi bakin can arkadisim benim öptüüüümmmmmmmm

Melek bence bu akşam bir daha denemeyin,ne olur ne olmaz şeytan doldurur :)

melek siz bu işi beceremediginize göre bu aksam yoksa yagmur bebek mi geldi :)
bencede dahada denemeyin

denemedik canim ne olur olmaz diye birazda korktuk canlarim

iyi geceler melegim rast gelsin yarın her işin insallah

gelicek tuanayım bir müjde de sana düşecek RAbbimin hediyesinden

güzel dileklerin icin tsk ederim canim sagol

ay denizimin kocası süpriz yapmış ne guzel nasıl duygusallardır simdi onlar keşke dürbün felan izleyebilseydik ayol.

merakliiii cadiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ama akıntı falan yok sermestim,bugün 14. gün,sence akıntı olmadan yumurtlanabilir mi

oluyormusum tatlim akinti olmadanda yumurtluyabiliyorsun siz dersinize iyi calisin gelsin bu ay bidaha hobreyyymiz

ben de 270 gün sonra dogurmak istiyorum tuanay
olabilir aslında bugun 12.günüm

insallah tatlim seninle günümüz ayni:))))

Çok kuvvetli geldi bu sefer,zangır zangır titredik ((

gecmis olsun tatlim allah bidah deprem yasatmasin canim

4300 e cok az kaldı kim olablir yeni hobarey ci
melek ve ballll
sonra ben ve tuanay sonra
nbnh ve burp
tamam di mi bu kadar

tamam tamam:))))))))))))

elam ve mercanimda iyilermi fistiklar iyi bakiyormusunuz yigenlerime benim? sizin papucunuz dama atiliyor artik hehe:))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…