gelicek en güçlü tepikler yakındır sermestim büyüyor bizim cadılaroff ev temizlendi de ben de bittim
belim agrıyor kuzum da yoruldu galiba
arada ufaktan da olsa patlatıyor anneye
vur kızım diyom acıma canımı acıtana kadar vur
ama bana mı acıyor kendi canına mı artık bilmem
değdi değmedi kıvamında hatunun tepişmesi bile
anasından nazlı bu cadı
canım yolaçıkacaksınız diimi hayırlı yolculuklar güzelim memoyu bi gören pişman bi görmeyen görsen ne yapcam korku filmi gibi tipi ama yüreği işte o mıçtı ağzıma ona kapıldım ben zatı buluşuruz canım iniş en kısa zamanda oda sizi merak ediyor özellikle tuanayı o cadı hep bana gaz veriyorya senin hakkından o geliyor ondan ders almam lazım diyorgünaydın kızlar.öncelikle dün burpum senle konuşmak çok iyi geldi,kimseyle paylaşmadım annemler dışında,paylaşsam şimdiden çocuğun adı çıkıcak,öyle çirkin bir toplumda yaşıyoruz kii.neyse işte,senle konuşmak birazcık unuttursada,gece gözümü kırpmadım,zafer'de yatmadan gitti işe.dr,çok basit desedeinsan aldırış etmeden edemiyor,tatilimiz güzel başlamadı anlıcağınız,pek hevesli değildim gitmeye buda tuz biber oldu,amasöz verdik malesef gitmek zorundayız,çünkü biz kendimizden önce milleti düşünüyoruz..
kısacık uyudum ama kötü rüya gördüm,zafer'le ayrılıyorduk,bi kalktım ki gerçekden ayrılmışız gibi hissettim,hemen gittim baktım yatıyo.o kadar etkilenmişim yani.dünden beri çamaşır ütüişlerim var.onları hallediyorum.
sermestim gözünaydın olsun tatlım,eşinle güzel bir bayram geçirin,busizin 2 kişilik olarak kutluyacağınız son bayram,kıymetini bilin..
burpcum demek 20. gün çalışması yapıldı,inşallah bugün tek bedende iki can olarak geziniyorsun,dualarım seninle hep.
şimdiden sanada iyi bayramlar canımın içi,cüneyt'inde bayramını kutluyorum.(havadisler için haber bekliyorum)
melekcim bugün doktor görüşmen umarım iyi geçer,akşamada kınada kurtlarını dök iyice,bundan sonra belki deli gibi dans edemiceğin günler başlıyordurr.canım.sana ve ercan'ada iyi bayramlar canım,kendinize iyi bakın.
bebingim seni seviyorum,iyi bayramlar..
sevimcimkoca göbişinle minik mercan kızınla,annenle,şu merakından çatladığımız amakısmet olupta göremediğimz memo eniştemizle,evinizde bol bol kalabalığınızla çok çok mutlu bayram geçirmenizi diliyorum.kendine çok dikkatet,öp mercanımı.
terbiyesiz bakkal bidaha açıp versin sana kır kafasınıyaa şu eti pufların paketlerini ne uyuz yapıyorlar
acamıyorum ya savas yapıyorum illa bişeyle delmem mi lazım
hofff:))
çok güzel bir süpriz bu bebeksiz son doğum günü olsun inş tarık eniştemizin ve tabi seninde doğum gününü bizim adımızada kutla canımmBen eşimin yüz maskesini yaptırdım tam 40 tane.Toplam 40 arkadaş olacağız.Herkes bu maskelerden takacağız.Yani hepimiz Tarık olacağız.Eşimin haberi yok.Onu sürpriz bir şekilde kutlama yerine götüreceğim.Herkes maskeli.Maskelerin altında kimin olduğunu bilemeyecek.Sonra tek tek çıkaracak herkes.Yemek yenecek.Kutlama yapılacak,işte bu kadar.....
uyuz erkekler benimkide izliyor onu mutfağa atıyoruz biz anamla hehe kadın galibiyetiBenim eşimde izliyor( Ben nefret ederim ...
depremde süpriz yağpmıış yazık onalara denizim inş hissetmemiştir korkma denizim sana sevindi izmir toprakları kutlama yapıyordu deniz bebek geliyor diye fazla sallamış işte yanlışlıklaay denizimin kocası süpriz yapmış ne guzel nasıl duygusallardır simdi onlar keşke dürbün felan izleyebilseydik ayol.
aşk olsun küstüm sanki beni gördü hıhgelebilirm bayramdan sonra belli olmaz
özledim sizi
daha semramı göremedim mesela
inşşşşşşşşşşşşşş allah ağzından işitsin ne diyim gülüm270 gün sonra doğuracağım ben yaaa,AllahAllah
allah yaşatmasın bidaha canımÇok kuvvetli geldi bu sefer,zangır zangır titredik((
hele diyorum benim bu vücut neden dayak yemiş gibi ağrıyor demek sendin cadıaklın kalıcaksa bizde cıkarız sermestim dinlenmen lazım
bende hazırlıklarımı yapar yatarım
tuanayımında işi var zati
bu arada bu aksam gelen giden olmadı yarın bi zopalıyım ben
çaktırma okuyoruzasagida bali, nursimi ve sevimüüü görüyorum ama kimsecikler yazmiyor niyeeeeeeeeeeee
elam ve mercanimda iyilermi fistiklar iyi bakiyormusunuz yigenlerime benim? sizin papucunuz dama atiliyor artik hehe:))))))))))))))))))))))
ya bende memoyu alsam kaçsam buralardan ne güzel olur dur ona süpriz yapıyım bi yer ayarlayım emri vaki yapıyım ben yeri ayarlarsam o mecbur olur ağvaya gidelim en yakın orası arkadaşın yeri var sesiz sakin kalıyım orda aklımı seviyim ben ay çok heyecanlandım evden gidecem hehe yaşasın kötülük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?