Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
meleğim nasıl oldun dr randavun kaçta kına bizded var bu akşam en yakın arkadaşımın allahtan aynı mahalle giideceğim yani cadımı ağlatayım azcık

benim uykum var yaaaaaaaaa gözlerim yanıyor ama yatsam şimdi kesin anam bağırır kalk ne yatıyosun eşek gibi der elimiz mahkum ayaklancağız

iyim canim dr. randevum aksam tr saati 6.15 biraz heycanliyim tatlim insllak aksilik felan cikmaz yarinde dügündeyim:))) demek arkadasini aglatacaksin tam bir cadiii sen:)))

gelicek en güçlü tepikler yakındır sermestim büyüyor bizim cadılar
canım yolaçıkacaksınız diimi hayırlı yolculuklar güzelim memoyu bi gören pişman bi görmeyen görsen ne yapcam korku filmi gibi tipi ama yüreği işte o mıçtı ağzıma ona kapıldım ben zatı buluşuruz canım iniş en kısa zamanda oda sizi merak ediyor özellikle tuanayı o cadı hep bana gaz veriyorya senin hakkından o geliyor ondan ders almam lazım diyor
yaa şu eti pufların paketlerini ne uyuz yapıyorlar
acamıyorum ya savas yapıyorum illa bişeyle delmem mi lazım
hofff:))
terbiyesiz bakkal bidaha açıp versin sana kır kafasını
çok güzel bir süpriz bu bebeksiz son doğum günü olsun inş tarık eniştemizin ve tabi seninde doğum gününü bizim adımızada kutla canımm
Benim eşimde izliyor ( Ben nefret ederim ...
uyuz erkekler benimkide izliyor onu mutfağa atıyoruz biz anamla hehe kadın galibiyeti
ay denizimin kocası süpriz yapmış ne guzel nasıl duygusallardır simdi onlar keşke dürbün felan izleyebilseydik ayol.
depremde süpriz yağpmıış yazık onalara denizim inş hissetmemiştir korkma denizim sana sevindi izmir toprakları kutlama yapıyordu deniz bebek geliyor diye fazla sallamış işte yanlışlıkla
gelebilirm bayramdan sonra belli olmaz
özledim sizi
daha semramı göremedim mesela
aşk olsun küstüm sanki beni gördü hıh
270 gün sonra doğuracağım ben yaaa,AllahAllah
inşşşşşşşşşşşşşş allah ağzından işitsin ne diyim gülüm
Çok kuvvetli geldi bu sefer,zangır zangır titredik ((
allah yaşatmasın bidaha canım
aklın kalıcaksa bizde cıkarız sermestim dinlenmen lazım
bende hazırlıklarımı yapar yatarım
tuanayımında işi var zati
bu arada bu aksam gelen giden olmadı yarın bi zopalıyım ben
hele diyorum benim bu vücut neden dayak yemiş gibi ağrıyor demek sendin cadı
asagida bali, nursimi ve sevimüüü görüyorum ama kimsecikler yazmiyor niyeeeeeeeeeeee
çaktırma okuyoruz
elam ve mercanimda iyilermi fistiklar iyi bakiyormusunuz yigenlerime benim? sizin papucunuz dama atiliyor artik hehe:))))))))))))))))))))))

inş dün akşamadan sonra bizde senin papucunu dama değil fizana atacaz

hiç bir aksilik çıkmayacak sen gönlünü ferah tut bak denizimde kist var diyordu ama deniz bebek ceeeee dedi inş sırayla sizede yeğenlerimiz ce diycek

ya bende memoyu alsam kaçsam buralardan ne güzel olur dur ona süpriz yapıyım bi yer ayarlayım emri vaki yapıyım ben yeri ayarlarsam o mecbur olur ağvaya gidelim en yakın orası arkadaşın yeri var sesiz sakin kalıyım orda aklımı seviyim ben ay çok heyecanlandım evden gidecem hehe yaşasın kötülük

al kac canim hak eddiyorsun sen ne bu böyle hep misafir hep misafir bana kina geldi vallaha orda olsaydim ben seni coktan kacirmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…