amanın canım hemen dr git bune ya beni kayganam seni hsatalık bırakmadı allah şifanı versin tatlımgünaydın gece en son ben uğramışım yine ben açtım. uykucular sizi anammmmm aslında bende uyurdum da bu kaşıntılar beni uyutmadı. 4 den beri ayaktayım. beni gören korkar valla nasıl kabardı her yerim gözlerimin içi kulaklarımın içi saç diplerim her yerim kaşınnıyooooo. arabada çalışmiiiii neccezzzz şimdi kaldırıcam eşimi arabayı öğlene kadar halletsinde hastaneye gidicez. çokkkkkk fenayım şimdi bile yazarken her yerim kaşınıyo.zorlayazıyorumdün akşamda misafirler yordu beni eşimin arkadaşı ve eşi 1,5 yaşında oğlu vardı veletttt ne yodu bizii zaten kedi derdim bana yetiyorr. ne tv sehbasının üstündekiler kaldı ne var neyok süs müsssss tpladık hep. eline ne geçiyosa yere atıyor. fırlama diyo eşim ona yeni yürümeye başladı. hevesleeee ç. makinemin b. makinemin düğmleri kapağı ne tokatlar yedi. deniz yapma diye diye dilimde tüy bitti. çoraplarını ayağında tutmuyo velettt çıkarıp mutfak çekmecesine basıyor. kızlarrrrrrr anaaaaaa birde kızdınmı şımarıkkkk siren gibi ses kulaklarını tıkaaaa offffff kızlarrrr hamişler en yakın sizsinizzz hazır olunn. bebişler size hiç rahat yüzü göstermicekkkk. anaaaaaaaa yerim onları ben
dilerim bidahaki bayarama kucağınızda osamana benzeyen bir veletle girersiniz canım sen kabullenmeyi bırak ama hayatınıda yaşamaya devam et o gelecekse dağı taşı deler merak etmedenizim seni üzmemek için öyle yapıyordur benim kocişte tam tersi eskiden aliye diye bir dizi vardı nefret ederdik ama orda oynayan oğlana vurulmuştu benim koca illede öyle bir çocuğum olsun diye tutturdu şimdide öyle bir geçer zamankinin osmanına vuruldu gözleri yaşarıyor o çocuğu görünce e buda benim üzüntümü ikiye katlıyor çok üzülüyorum ama adetime bir hafta kala benim heyheyler tepeme çıkıyor ben daha gergin oluyorum bebek meselesine kızgın oluyorum oda daha olgun davranıyor olmazsa olmasın biz böyle de çok mutluyuz diyor yani bir şekilde dengeliyor çiftler birbirlerini başa gelene katlanma şekilleri işte birde bizim artık 5 yıl oldu tamamen kabullenme aşamasındayız
burpcum fındık fıstık almadım daha hiç
ama süt doldurdum
her gün en az 500 ml içiyorum ama eşim 750 ml e kadar içmemi söylüyor
akşamları bir tane soda..meyve yatmadan önce
öğünlerimi atlamıyorum hiç
ama bayramda kendime beslenme programı çıkartıcam
haa en önemlisi 10 kasım saat 15ten beri ağzıma sigara sürmüyorum
canım istemiyor aramıyorum bile:))[/QUOT
sigara içmemem çok güzelde tatlım sütüde fazla abartma dr günde 2bardak diyor one öyle sonra san kilo yapar benim gibi tıs tıs edersin çabuk yorulursun bak söylüyüm
sana ve tatlı kızımıza mutlu huzurlu bayarmlar tatlım sen çok şanslısın bence kıymetini bilhayyy ben böyle şansınnn
iki saat yazdım uzun uzun döşedim
herbikeslere ayrı ayrı amma velakin son anda gönderecekken
silindi gitti hepsi uyuz oldum ya
daha üstümü giymeden bir ugrayayım dedim
dar vakitte yazacam derken uctu gitti emeklerim
neyse yazamıcam tekrar vaktim yok gec kaldık trafik ne alem kimbilir
bu arada maasımı uzun ugraslar sonucu almayı basardım cok şükür::)
hepinizi kocaman öpüyorum şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyorum
iyi bakın kendinize güzel huzurlu mutlu bir bayram olsun insallah
yine görüşürüz bayramlasırız gerci simdilik Allaha emanet olun canlarım
hepiciiinizi kucaklıyoruz
ay one biçim hayvan katliamı resmen be tekbirsiz hayvan kesilirmi bizimkiler viyanada aş evlerinde kesip isteyen orda pişirip yediriyor isteyen fakire fukaraya çiğ dağıtıyor biz debusene kesemeyeceğiz allah kesenlerinkini kabul etsinben bügün ise gidemedim cok kötü agrilarim var bu halsizlik beni resmen 80 yasindaki nenelere benzetti allahim kimseler yasatmasin böyle hastaliklari inanin cok kötü biseymis dün gece esim acile götürdü sadece agri gesici verip eve gönderdiler bisey yapmadilar anlayacaginiz yarin sabah 8 dr. randevum var serum takacak insallah eski enerjime tekrardan kavusurum bayramin ilk günün birazini hastanede birazini isde birazinida annemlerde gecirecegiz zaten kurban kesmekte yasak burdaki müslimanlar gizli ve uzak ciftliklerde kesiyorlar burda inegi koyunu her ne olursa artik tabancayla kafasindan vuruyorlar aci cektirmemek icin bu yüzdende muslimanlara boyundan kesmegide yasakliyorlar
darısı sana seninde ikizlerin olsun inş fazlası beddua olur olmazdün gece uykum yokken tv ye takıldım bi program vardı bir aile noel hazırlıgı yapıyor noel sarkısı ve kurabiye.bunun neresi ilginç derseniz anlatacagım hikayesi cok ilginç
adamla kadın evlenirler ve cocuk yaparlar ikiz bebekleri dünyaya gelir hersey cok guzel ikizler biraz büyünce bi cocuk daha isterler evet kadın hamile kalır veeee işte burası cooooooooooook helecanlı kadın altız hamiledir yaaaaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeeee dediginizi duyar gibiyim evet kadın altızları dogurur ve 8 çocuklu bir aile olurlar
ev aynı kres havasında heryerden cocuk cıkıyor yasları aynı olan
uyku saati gelince merdivenlerden bir ordu cıkıyor
yemek vaktinde masa o kadar büyük kiii anlataamam sizeee
inanılmaz sasırdım ve kadınla adam cooooook mutluyduuuu :)
aynı benim eltim oda benim yaramı deşmek için ben kocamla bi tedbirsiz yatıyım hemen hamile kalırım der beni siznir derdi allah herkezin gönlüne göre vefsin boş ver bebingim onund açoçukları olsada nasıl olcağı belli olmaz sen hayırlısını dile gülümsorunum hamile kalması degil biliyorsunuz
kalsın tabi bebişi olsun ne guzel ama bunu cok pis kullanıcak
hatta ben sonra hamile kalsam beni kıskandıda kaldı bile der
nazı niyazı şimdi bile çeklimiyor o zaman hiç çekilmez
Allah ım sen büyüksün diye dua ediyorum işte.
cooook dertliyim sekerler bildiginiz gibi degil
bi de ögrenecek tabi şimdi tüp e baslayınca cocugumuuzun olmadıgını yaramı deşerde deşer
canımı yakar...
bence sen görümcenden değil kayınpederinden kork adam azmışasıl baska bişey daha anlatıyım da
geldiginiz de canınız sıkılmasın
dün manisaya galatasaray yenilmiş sanırım
kayınpeder aramıs eşimi dalga geciyormuş mesir macunu istermisin diye.sonra kapattı sanmıs eşimi konusmaya devam etmiş
hanım bu cocuklar bize torun vermicek herhalde biz bi tane daha yapalım onu sevelim bari diye
kaygana da sacmala diiye cevap veriyormuş :)
onlarada memleketlerine de anlayışlarına daaaaaaaaainsallah tatlim onlarin inancida bu canim yapacak bisey yok biz artik alistik sonucta biz onlarin memleketinde yasiyoruz
öp beni melek öpppppppphaydenn cik gariiii bende seni öpü verem:))))
hanaaa o ne be sürü gibi yok anam yok ben istememdün gece uykum yokken tv ye takıldım bi program vardı bir aile noel hazırlıgı yapıyor noel sarkısı ve kurabiye.bunun neresi ilginç derseniz anlatacagım hikayesi cok ilginç
adamla kadın evlenirler ve cocuk yaparlar ikiz bebekleri dünyaya gelir hersey cok guzel ikizler biraz büyünce bi cocuk daha isterler evet kadın hamile kalır veeee işte burası cooooooooooook helecanlı kadın altız hamiledir yaaaaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeeee dediginizi duyar gibiyim evet kadın altızları dogurur ve 8 çocuklu bir aile olurlar
ev aynı kres havasında heryerden cocuk cıkıyor yasları aynı olan
uyku saati gelince merdivenlerden bir ordu cıkıyor
yemek vaktinde masa o kadar büyük kiii anlataamam sizeee
inanılmaz sasırdım ve kadınla adam cooooook mutluyduuuu :)
ya boşver sen bunu ya manyağın teki sanırımsorunum hamile kalması degil biliyorsunuz
kalsın tabi bebişi olsun ne guzel ama bunu cok pis kullanıcak
hatta ben sonra hamile kalsam beni kıskandıda kaldı bile der
nazı niyazı şimdi bile çeklimiyor o zaman hiç çekilmez
Allah ım sen büyüksün diye dua ediyorum işte.
cooook dertliyim sekerler bildiginiz gibi degil
bi de ögrenecek tabi şimdi tüp e baslayınca cocugumuuzun olmadıgını yaramı deşerde deşer
canımı yakar...
yahu ne bu senin çektiğinben kocamla yanlız kalmayı planlıyorum aptal gibi el benim yerime kocamın işlerini planlamış bile bugün akrabasının kapısı takılcakmış yarın bi akrabasına hanfendi baş sağlığına gidecekmiş öbürügün kurban na davet etmişler karşıya hanfendiyi götürcekmiş 3. günde nişanları varmış memo bana bi gününü ayıramadı anasına götüremem diyemiyor geri zekalı diğer günlerede bişey bulurlar bende gizliden çekip gitsem diyorum daha doğrusu benim keçiler diyor kafam bozuldu
maşallah hemde 41 kere maşallahkızlar değerimi yeni aldık netten
1983:))
kan verdik 13.00 da alışveriş derken anca gelmiştik
çok sevindik hesabıma göre normali 2 katı olmasına göre 1600 falandı
onu da geçmiş
inşallah rabim devamını getirir
ama kabız oldum hemen şifa reçetemi aradım
yemekten sonra çıkıp onları alacağız:))
şimdi işim var çıkmam lazım öpüyorum herkesi
ya ben bisey merak ediyorum ikiz gebelik oldugunu en erken nasil ögreniliyor bilen varmi huhuuu??
değerin çok fazla olur heralde meleğim ama o haber sanki senden gelecek drun demiştiya sana senin ikiz doğurman normalmiş ben senden bekliyorum ona göre az kaldı gelecek küçük melekler
yarın hiç gidesim yok sabah uynaıp direk annemlere mi gitsem olaymı cıkarsam mesela
cok eglenceli olabilir aslında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?