Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar değerimi yeni aldık netten
1983:))
kan verdik 13.00 da alışveriş derken anca gelmiştik
çok sevindik hesabıma göre normali 2 katı olmasına göre 1600 falandı
onu da geçmiş
inşallah rabim devamını getirir
ama kabız oldum hemen şifa reçetemi aradım
yemekten sonra çıkıp onları alacağız:))
şimdi işim var çıkmam lazım öpüyorum herkesi

amanın canım hemen dr git bune ya beni kayganam seni hsatalık bırakmadı allah şifanı versin tatlım
dilerim bidahaki bayarama kucağınızda osamana benzeyen bir veletle girersiniz canım sen kabullenmeyi bırak ama hayatınıda yaşamaya devam et o gelecekse dağı taşı deler merak etme

denizim çok güzel bir değer maşallah dahada artacak kabızlığa prasa ye iyi gelir kuru kayısı süt fazla içe iki bardaktan oda kabız yapıyor tuanayım san yazdırmıştır listeyi onları ye yarasın denizime

sağolun kızlar
hepinizi öpüyorum içim çoook rahatladı artık
kasıklarım ağrıyor acıyor ama geçer inşallah

değerin çok fazla olur heralde meleğim ama o haber sanki senden gelecek drun demiştiya sana senin ikiz doğurman normalmiş ben senden bekliyorum ona göre az kaldı gelecek küçük melekler

denizim kasık ağrısı ilk aylarda oluyor gülüm adet olcakmışsın gibi sancıda girer korkma sen yat uzan dinlen bol bol bebişin seni seçti o artık bizimle

denizcim degerin gercekten harika canım 41 kere masallah
yorma tatlım sen kendini

bende sacını basını yolmak istiyorum
ufff nefret ettim artık
ne zor seymiş evli olmak ya
niye böyleyizki biz bu kadar mıçmıça olmasak böyle olmaz.
sürekli sinir ediyorlar beni.
hiçbişey karsılıksız kalmaz ama

insallah tatlim onlarin inancida bu canim yapacak bisey yok biz artik alistik sonucta biz onlarin memleketinde yasiyoruz
onlarada memleketlerine de anlayışlarına daaaaaaaaa
haydenn cik gariiii bende seni öpü verem:))))
öp beni melek öpppppppp
hanaaa o ne be sürü gibi yok anam yok ben istemem
rabbim eli ayağı düzgün versin 2 tane yeter

ya boşver sen bunu ya manyağın teki sanırım
hem biliyordur o tüpü falan sormuştur mutlaka
ne derse desin kimse için çocuk yapmıyorsun sonuçta
sen hamiş kalda gerisi vız gelirrrr
yahu ne bu senin çektiğin
maşallah hemde 41 kere maşallah
kocaman olmuş ya
sen ne zaman gidecektin dr a yine vajinal mı bakacak?
öyle bakarsa daha erken görürsün ama 6. haftanda falan git bence daha iyi olur bebişin kalp atışınıda duyarsın hemde zırt pırt ultrasona girmemiş olursun
ya ben bisey merak ediyorum ikiz gebelik oldugunu en erken nasil ögreniliyor bilen varmi huhuuu??

ultrasonda görürsün ancak :)))
değerinde bayağı yüksek olursa olabilir

geldi mi eşin özlemcim
anane gitti demek Allah kavusturussun canım

benimki liseden mezun olup 8 sene sonra evlenince bi cesit oldu anlıcagınız
derdi buymuş hanımın
abimden önce evlenirimi diye atıp sıkarmıs tabi biz evleneli 3 yıl olacak nerdeyse

yarın hiç gidesim yok sabah uynaıp direk annemlere mi gitsem olaymı cıkarsam mesela
cok eglenceli olabilir aslında :)

değerin çok fazla olur heralde meleğim ama o haber sanki senden gelecek drun demiştiya sana senin ikiz doğurman normalmiş ben senden bekliyorum ona göre az kaldı gelecek küçük melekler

tek olsunda canim birmis ikizmis fark etmez dr. kesin iki tane transefer yapacagini biliyorum bizimle pesin pesin konustu adam:)))

yarın hiç gidesim yok sabah uynaıp direk annemlere mi gitsem olaymı cıkarsam mesela
cok eglenceli olabilir aslında :)

aslinda süper olur agizlarinin paylarini almis olurlar ama esine yazik arada kalcak

kizlar benim ne güzel öyle bir dertdm yok önce kayinvalidememi ailememi diye bakin burda olmanin iyi yönleride varmis:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…