Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım naber bendün giremedim düğün vardı akşamada yeğenim askere gidecek onu eve davet ettim hazırlık yaptık bu günde temizlikti mezarlıktı bu saat oldu şimdide memonun yeğenin doğum günüymüş ona hediye almaya gideceğiz ama ben çok yorgunum
burp sesizse enide götür oralara

Allah razı olsun sevimcim
cok yorma canım sen kendini unutuyorsun hep hamile oldugunu hem göbüşün ne kadar byüdü cek bi fotonu görelim canım.

elanaz canım hala neyi okuyorsunnn ama ben burda muhabbet etmek için bekliyorum seni kac saattir yaaa
sonra okursun ama hadi gel iki laf edelim surda

günaydın:))
elanaz hoşgeldin biraz kendinden bahseder misin:))))))))))))
özledik seni valla
iyi ki döndün canım ebnim

bende sizleri özledim denizcim ama giremiyorum bu sıralar eşim evde bayram temizlik falan
işler bitmiyor ki
kendimden bahsedeyim size:))

bebingim ben keendimi yormuycamda sizin gibi şanslı değilim evim ayrı yolum sapa değl hep kalabalığın içindeyim bana gelenlerde burpa gelenlerde mıçını kımıldatmaz yer içer çeker gider benimde canım rahat etmez ah benimde sizin gibi kendime ait 2göz evim olsa kapımı kapatıp otursam kimse karışmasa misafiri severim kafa dengi arkadaşlarım gelsin tek hizmet ediyim ama gelen ya kusur arıyor ya bizi kullanıyor ben kocamla yanlız bir film bile izlemeyi özledim adamı gene çeğırdılar sözde hediye almayya gidecektik ben okadarcık eşimle yanlız kalmayı özledim çok morelimiz bzuldu şimdi dokunsalar ağlıycam ya

bebingim bence göbüşümde mıçımda baya çıktı ama düğünde gelinin anası ve halası aaa hiç karnın falan çımamış dediler nasıl oluyorsa bende anlamadım

ben kocamla yanlız kalmayı planlıyorum aptal gibi el benim yerime kocamın işlerini planlamış bile bugün akrabasının kapısı takılcakmış yarın bi akrabasına hanfendi baş sağlığına gidecekmiş öbürügün kurban na davet etmişler karşıya hanfendiyi götürcekmiş 3. günde nişanları varmış memo bana bi gününü ayıramadı anasına götüremem diyemiyor geri zekalı diğer günlerede bişey bulurlar bende gizliden çekip gitsem diyorum daha doğrusu benim keçiler diyor kafam bozuldu

valla sevim sana ne diyim ben yaaa
koylerde bile hamile gelinler bey gibi yaşatılır senin cektigin nedir kuzum yaaaa

bebim sinirden çatladım yoluvercem şimdi görümceni
ne sinir yaaa
öyle bile olsa ayıp sofra ortasında yapılır mı
gıcık oldum şimdi çok

melek beni de öpüver

ay ben seni hic öpmemmi kuzucugum senide kocaman öpü verrim gariiii

seni cook iyi anliyorum canim ayni durumlari bende yasatim ve anlatacak ozamanlar hic kimsemde yoktu geceleri gizli gizli agliyordum esime belli etmemek icin zamanla alstim sende alisirsin tatlim insallah en kisa zamanda yavrun gelir insallah

adam kuturmusmu ne yuuh yani hic cocuklarimin bir sorunumu var bir dertimi var diye düsünecegine kendi dertine düsmüs delüüüüüüüü

çok feci acıldım yine döktürüp durdum içimdekileri
dolmuşum demek ki
sizin de içinizi şişiricem okurken.

bizlere anlatmayacaksinda kimlere anlatacaksin tatlim anlatki icini rahatlat bitanem ben dinlerim ama keske elimden bisey gelsede yavrunu göbüsüne koysam

ah sevimim ah senin cektigini ne bu böyle yaaa canim ben senin yerinde olsaydim simdiye timarhanelik olmustum vallaha sen yine iyi dayaniyorsun canim allah sana bol bol sabir ve güc versin

denizcigim al bendende okadar orda olsam sacini basini yolar esek sudan gelene kadarda döverdim terbiye nasil olurmus diyede ögretirdim

bebim seni anlıyorum
eğer abimler banayengemin hamile olduğunu söyleseydi üzülürdüm o hamile olduğu içind edğil ben olamadığım için
elimizde olmayan his işte ..
rabbim en kısa zamanda size de yaşatsın inşallah bu mutluluğu
kimseyi takma kafana
sen bu bebeği kendin ve eşin için istiyorsun başkalarını mutlu etmek için değil

biraz kendime geldim agri kesici ictim faydasi oldu simdi kahve iciyorum saclarimida boyada birazdanda dusa girecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…