Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hamilelik ve Hamilelik Sırasında İçilen Suyun Önemi

“Bir bebeğin yüzde % 74’ü sudan oluşuyor. Hamileliğin 6. ayında ise bebeğin % 90 ‘ı su. Yalnızca bu rakamlar bile bize hamilelikte suyun ne kadar önemli olduğunu açıklamaya yetiyor!

Vücudun çok daha fazla suya ihtiyaç duyduğu zamanlar vardır. Bunlardan biri de hamilelik dönemidir. Hamile bir kadının günlük su ihtiyacı 3 litredir. Bu miktarın bir kısmını süt, ayran, meyve suyu, bitki çaylarıyla da karşılayabilirsiniz. Ancak hamile bir kadın için en iyi içeceğin pH değeri yüksek doğal mineralli su olduğunu, suyun 0 kalori olduğunu unutmayın!”

Su Bebeği ve Anneyi daha Sağlıklı bir Doğuma Hazırlar

“Araştırmalara göre anne susuz kalırsa, bebek de susuz kalıyor. Su, bebeği ve anneyi daha sağlıklı bir doğuma hazırlıyor. Susuzluk hamile bir kadında kasılmaları artırıyor. Bu yüzden hamileliğin son 3 ayında su yetersiz kalırsa erken doğum riski olabilir! Hamilelikte su çok önemli!”

Hamilelikte Sudaki Minerallerin Önemi

“Hamilelikte kalsiyum ve magnezyum ihtiyacı çok artar. Suyun kalsiyum ve magnezyum içermesi bu ihtiyacın karşılanmasına yardımcı olacaktır. Yeterli kalsiyum almazsanız, bebek ihtiyacı olan kalsiyumu sizin kemiklerinizden alacaktır. Bu da ileride kemik erimesi riskinizi artırır. Bu yüzden özellikle kalsiyum seviyesi yüksek doğal mineralli suları tercih etmenizi öneriyorum.”

Alkali Olan Amniyotik Sıvı Miktarı Bebekler için Hayati Önem Taşır

Hamilelik sırasında bebeğin anne karnında alkali bir ortamda yaşadığını belirten Bradley Hamile iken Alkali oranı yüksek su içmenin yararlarını şöyle açıkladı:

“Bebek amniyotik sıvı denilen koruyucu bir sıvının içinde yüzer. Yani bebekler bazik bir suyun içinde büyürler. Amniyotik sıvının görevi bebeğe rahim içinde rahat bir ortam sağlamaktır. Bu sıvı bebek için hayati önem taşır; onu dış etkenlerden, enfeksiyonlardan korur. Amniyotik sıvı miktarı azsa bebeğin akciğerinin yetersiz gelişimi, hareketlerinde azalma, uzuvlarında şekil bozuklukları gibi sorunlar ortaya çıkabilir.
Anneyle bebeğin içinde yüzdüğü amniyotik sıvı arasında saatte 0,5 litrelik bir su alışverişi oluyor.
Anneye su verildikçe bebeğin içinde yüzdüğü amniyotik sıvı artmaya başlıyor.

Vücut için yararlı olan doğal mineralli, bazik su içmektir. Bu hamileler için de geçerlidir. Aynen yediklerimiz gibi içtiklerimizin de vücudumuzun kimyası üzerinde etkisi vardır. Çoğumuzun en çok içtiği içecek su olduğuna göre su seçimine çok dikkat etmek gerekli! İnsan vücudu sürekli olarak pH dengesini sağlamaya çalışıyor. Çünkü vücutta tüm metabolik işlemler dengeli bir pH’a bağlı. Bazı sistemler (sindirim sistemi gibi) asidik de olsa daha çok alkalen bir yapıya sahiptir. Sağlıklı bir vücut asidik olmamalıdır. Doğru pH seviyesinde kalmalıdır. Vücuttaki her işlem kan pH’ının belli bir seviyede kalmasıyla doğru işler. Su seçerken pH’ı yüksek sular tercih edilmelidir. Sürekli asidik bir ortama maruz kalındığında hücrelerin toksik yükü yavaş yavaş artabiliyor, yapıları değişebiliyor. Doğru pH seviyesi sağlanamadığında hücrelerin gerekli besinleri alması, bunları enerjiye çevirmesi zorlaşır.“

Son düzenleme:
merhaba kızlar burda 2010 da aşılama yapan birsürü anne adayı var belki siz bana yardımcı olursunuz,ben aşılama fiyatlarını öğrenmek için birçok site gezdimbilgi bulamadım, bu akşam eşimle karar verdik bizde aşılama yapacağız ama hiç bir bilgimiz yok bu yıl yaptırdığınız için siz daha bilgilisiniz özelde yapacağım özelde yapan arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim gerçi devlettede yapılıyomuş ama rapor falan filan meşekkatli işmiş yine her biligiye ihtiyacım var bir el atarsanız çok memnun olurum herkese teşekkürler ALLAHIM İSTEYEN HERKESE ÇOCUK NASİP ETSİN

yok canim ben gecen sene 3 kere yaptirdim olmadi bu sene 1kere tüp yaptirdim oda olmadi simid ikicin tüp tedavisine basladim bakalim artik hayirlisi neyse o olsun canim buarda ben yurtdisnda yasiyorum o yüzden fiyatlari tam olarak bilmiyor kizlarin coguda bayram tatilinde oldugu icin yazan fazla yok ama pazartesi hepsi döner ozaman tekrar sorarsan onlar sana daha iyi bilgi verirler canim senin ilk tedavinmi?

teşekkürler melekcim
bende çok su içmeye çalışıyorum
süt içiyorum yarım litre günde bir tane oda
ama suyu yeteri kadar içmediğimi düşünüyorum
inişallah arttırım

bende özelde yaptırmadığım için bilgi veremeyeceğim nursel
hayırlısı olsun senin için

ben geldimm
elfida nerelerdesin kız sen epeydir görünmüyorsun
ne var ne yok bakiim nasıl gidiyor hayat

melegim sen tedaviye mi basladın kusum sürekli silinen mesajlar sayesinde kacırdım
bişey anlayamadım tam igne falan yazıyordu bir ara start verdınız mı canımcım

denizim nasıl gidiyor küçük denizimle hayat herşey yolunda umarım tatlım

bebiim gezmelere gidiyorsun demek tadını cıkar kuzum yorulmustun son zamanlarda iyi bir dinlen

nursimim kocaman masallah sana otuzu gectınız hadi darısı bizlere insallah
diğer hatunlardan ne haber geçmiş kayboldu gitti kimde ne var ne yok bilemiyorum da

facee bayram resimlerimi attım bakın bakiim cıkmıs mı göbüş
sanki ucundan az göz kırpar gibi oldu gerci temelde benim saglam göbek vardı :)

melekcim haftaya perşembe randevumuz
tam 6 haftalık olacak inşallah
merakla bende bekliyorum :))

sermestim iyi sayılırım ama kabızlıkla naşım belada
karnım tef gibi tartıldım normal olarak 59 olan ben 61 çıktım nasıl yani:26:
doğal herşeyi yiyorum ama rahat değilim anlayacağın(

ya ben bu sayfada yazı yazmaktan nefret ediyorum hiç ama hiç hoşlanmadım sırf sizin hatrınıza giriyorum yoksa vallaha girmem bu ne ya yamuk yumuk sayılar kaymış sayfa düzeni yok hiç memnun değilim((

melekcim paylaşımın için çok teşekkür ederim suyun öenmini biliyordum ama bir kez daha hatırlattın:))) ben suyu çok seviyorum zaten ama kış geldi geleli 8-10 bardak ancak içiyorum ilk zamanlar 15-20 bardak içiyordum keşke o kadar içsem ama nerdeeeeeeeeeee.......
senin de inşallah bu son tedavin olacak herşeye kavuşacaksın mnicik bir yürek pıt pıt diye atacak inşallahhhhhhhh

denizcim canım maşallah ya büyümüş bebiş :)
demek haftaya 6 haftalık ha maşallah denisime ya maşallah kuzucuğuma....
pıt pıtları hayrırlısıyla bir duysak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…