Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet özlemcim inşallah
duyalım pıtpıtları
inanması zor ama rabbimin elinde herşey
eşimde elimize alınca inanıcaz galiba diyor
şaka gibi geliyor
sen uğraş didin ama sürpriz yapsın bebiş:))
duyacaksın canım benim inşallah
inanması gerçekten çok zor ama rabbimin mucizeleri de gerçek
deniz bir mucize bizim için :)
elimize alsakta inanır mıyız bu kez ya rabbim bu cidden benim mi deriz sonra da ağlarız kesin bak :)
özlem doğum hangi ay nasipse senin?
bana çok uzak geliyor ya biter mi acaba bu günler:))
4 mayıs gibi
ahhh ahhh bana bile uzak geliyor ya geçmiyor zaman bir türlü
arkadaşlar soruyor kaç aylık diye söylüyorum ooo maşallah kocaman olmuş az kalmış diyorlar
bende birde bana sorun diyorum ay sanki zaman hiç geçmiyor ya...
aslında geçiyor ama çooooooooook uzun gibi:)
bugun çok takıldım pc de göbüşüme yakın oldu
bugunluk yeter
iyi geceler özlemcim yarın görüşürüz

çok takılma canım ara sıra gir
sanada günaydınnnnnnnnnnnnnn:))))

bebingim maşallah coşmuşsun ama pekte iyi bir nedenden olmamış sanırım..
neyse canım ya kocaman insanlar ne yaparlarsa yapsınlar takma güzel kafana..
tamam canını sıktı ama inan değmez kişi ne yaparsa kendine yapar
kendini rezilde eder vezirde boşver
bizde seni çok özledik canım benim kendine iyi bak....

şartları biliyor musunuz?
belki uyuyordur
ama uymuyorsa da bir açık kapı var demektir
yani çocuk olması ile ilgili
sen durumundan bahsedersen biraz
kaç yıllık evlisiniz kaç yaşındasınız
bildik bir sorun var mı
hangi hastaneye gittiniz ne dediler
bunlardan bahsedersen yardımcı olabilirim

geçmiş olsun tuanayım dikkat et kendine
ince mi giyindin hasta oldun oralarda kıyamam ben sana

merhaba canım anlşılan keyfili bir hatat sonu olmuyor senin için
ama özlemin dediği gibi herkes kendinden sorumlu boşver sen keyfine bak
allahım cadı keyfini çıkar işte evini özlemiş
adamı da rahat bırak gecenin 2 sinde kaldırıp pişpirik mi oynayacaksın :))
sabah neler oldu anlat bize de merak ettim şimdi

evet çok şanslıyım
tuanayım her sıkıştığımda bana destek sesiyle bile insanın bütün negatif enerjisini alıyor
inşallah en kısa zamanda beraber buluşuruz
biz bugün yokuz haberiniz ola çankırıya gideceğiz ha....

güle güle:))

Haklısın deniz kendimi anlatyım birz yaşım 28 3.5 yıllık evliyim,doktorum rahimde perde olduğunu daha kızken adet sancıları için gittiğimde söylemişti hamile kalabileceğimi ama devamlı düşük yaşayacağımı söyledi yani ameliyat şart dendi sonrasında evlendim tabi eşimi bilgilendirmiştim eşim çocuk düşününce doktora gideriz demişti evlendikten 6 ay sonra düşünmeye başladık önce doktoruma gittik cümlelrde değişen bişey yok ameliyat şart dedi ama benim çok pimpirik bir annem ve ondan dah evhamlı kocam var yaptırmamda yaptırmam başka doktora gidecez neyse gittik bir bayan doktor turp gibisin ne ameliyatı diyince bizimkiler üste çıkmanın haklı olmanın verdiği keyifle beni ameliyat ettirmediler ve ben korunmayı bıraktım 4 ay sonra ben hamileyim 3 gün sürdü sevincim 4. gün acildeydim egede 4 gün yattım kürtaj oldum orda yine bana benim doktorum denk geldi yani yatan hastaları geziyolar ya ben hem acılı hem mahçup ona bakıyorum beni dinlemedin hamile kaldın demezmi neyse doktorun seminerleri yurtdışı işleri benim iğleşip kendimi toparlamam sonunda 9 ay devirdik ben ameliyat oldum 4 ay sonra tekrar başladık çalışmalara ve toplam 8 ay sonra ben hamileyim sevincimizin tarifine gerek yok dimi kızlar ama talihsizlik peşimizi bırakmadı ve dış gebelikle sonuçlandı sonunda hsgşhormon tahlilleri semen analizine baktırdık herşey normal dedi doktor sizinkisi şansızlıktı diyor olur diyor iki kez kendiliğinde hamile kaldın diyor 3 yılı devirdik 6 aydır yine korunmuyorum tık yok yaş geçiyor özelde yaptırdık bunları maddi manevi yıkıldık aslında doktorum ege de bakıyodu çok memnunuz ondan ama artık özel muanesinde bakıyor buna da artık bizim gücümüz yetmiyor ama bir yandan diyorum ki herşeyimi bilen beni en ii tanıyan o şaştık kaldık emekli sandığına bağlıyız ege herşeyi karşılıyor ama aşılama için neler ister bilmiyorum orda başka bir doktorada gitmedim nebileyim kızlar ben umutlu değilde yorgun savaşçıyım......

facee bayram resimlerimi attım bakın bakiim cıkmıs mı göbüş
sanki ucundan az göz kırpar gibi oldu gerci temelde benim saglam göbek vardı :)

basladim tatlim uzun bir protokol özlem fistiginin aynisi canim. resimleri gördüm canim masallah göbüs cikmis sen nasilsin iyimisi?

melekcim haftaya perşembe randevumuz
tam 6 haftalık olacak inşallah
merakla bende bekliyorum :))

az kalmis canim insallah görürsün tatlim bende merakla bekliyorum denizi:)))

rica ederim canim elinden geldigi kadar suyu cok ic tatlim insallah benim bebisimde en kisa zamanda gelir......

özlem doğum hangi ay nasipse senin?
bana çok uzak geliyor ya biter mi acaba bu günler:))

biter tatlim biter bide bakmissinki 1 yasina giriyor:))))

gecmis olsun canim kendine dikkat et tatlim

sen suan mugladasin semrada peki görüsme imkaniniz olurmu?

hayirdir canim ne oldu? sende ne istiyor bu millet ya rahat biraksinlar benim arkadasimi yaa öfff

ulen bu sayfa düzeni hala değişmemiş ,hayır birde her defasında başa dönmese valla gıcık oldum ya hele o gülümsemeler bit kadar ne bu ya şaka mı....

bende basa dönmüyor hehehe

yolunuz acik olsun canim güle güle git gel tatlim

hamileler icin:)))))
canımcım teşekürler suyun önemi bir kez daha öne çıktı
facee bayram resimlerimi attım bakın bakiim cıkmıs mı göbüş
sanki ucundan az göz kırpar gibi oldu gerci temelde benim saglam göbek vardı :)
delü çıkmış göbek annesinin incisi nasıl kıpırdamaları çoğaldımı seni rahatsız ediyormu
melekcim haftaya perşembe randevumuz
tam 6 haftalık olacak inşallah
merakla bende bekliyorum :))
maşallah denizimize daha nelerini görcez biz onun allahın izniyle
canımın içi geçmiş olsun gülüm seni bebingmi üşüttü ben oysaki ona dedim kızımıza iyi bak diye eniştemiz iyice bakar sana bi şeyciğin kalmaz dikkat et kendine bitanem
kim kızdırdırdı bizim bebingimizi canım insanların densizliğine takılma boş ver biz seninleyiz seni çok özledim ben iyiki varsın sen olmayınca bu cadılarda pek uğramıyor bi özlemim birde meleğim uğradı başkada yok bu cadıları sen zopala
hayırlı yolculuklar öz
lemim güle güle maşallah özlem zamn geçmiyor deme bak 16 .haftadayız özlem yakında hissedersin he ayyyyyyyy ben de heyecanlandım

ben geldim ohhh be evimdeyim cok şükür
iyi oldu degişiklik bide can sıkınıtısı olmasa
hanım bugun hiç bişey hatırlamıyordu bide yine iyi davranmazmı direk tavır yaptım bende anladı herhalde
işim olmaz bundan sonra
bi ara anlatıyım olayı sizde yorumlayın

gelen giden olmamış zopamı cıkarmam lazım sanırım
dalgasesleri iyi geldi gercekten keske eşimle basbasa gitseymişiz
valla dün geceyi anlatayım da deniz oğlanın annesi merak etmesin
siimdi 3 aileydik yemege gittik eşler içiyor biz iki bayan içimyoruz sadece bir bayan içiyor hep içer ama dagıtmaz bu sefer erkenden sarhoş oldu neyse biz umursamadık
sonra arka masada da bi grup var onlar cocukları yuzunden diger bir masayla kavga etti bayagı.çocuklar cok gurultu yapmıs kadın da kızmıs bizim arka masadaki yine alkolllü bayanlar vay efendim benim cocuguma sen nasıl kızarsın diye pislik yaptılar ama haksızlardı cocuklar cok gurultu yapıyordu

kızlar bir arkadaşımın ablası beyin kanaması geçirmişti ya
hala düzelmedi her akşam saat 22 de toplu dua yapılıyormuş
22 de aklınıza gelirse siz de dua edermisiniz iyileşsin diye

Bebingim hoşgeldin tatlım,demek seni sinir etti o kadın haaaa,bir de utanmadan salağa yatıyor,ama ben sana dedim,herkesin değeri,senin ona yüklediğin kadardır,hiçbirşey için bozma moralini,sıkma canını,inan en değerli varlık sensin,ve senden doğacak olan parçan olacak,enerjini harcadığına değmez...
Ben de ilaçlarla ayakta durmaya çalışıyorum kızlarr,inşallah iyileşirim bir an önce,2-3 foto attım face'e bebingimle çekildiğimiz...Bakın arzu ederseniz...

neyse bizim arkadas dediki kimse benim çocuguma bişey diyemez arkadasın cocugu yok bu arada bende
ya dedim bizim cocugumuz yok anlayamayız onları
birden sinirlendi sarhoş ya bide kayık b i halde zaten sanki benle kavga edicek eşide diyoki hayatım olayı bilmiyorsun bebing haklı tabi ismimle hitap ediyor burayı ben düzelttim
neyse bak dedim cocuklar simdi dövüşür küser şimdi sarılır oynar bu böyledir
bizim cocugumnuz olsa kavga etse sen napıcan bu böyle bagırmaya filan basladı hala aynı yerde kimse benim çocuguma bişey diyemez diye
bende bosver soonra konusuruz dedim hala ustume geliyor dedimki cocuklar olunca dikkat edelim madem
diger arkadaslada konusuyoruz hayal etmek gibi cocuklarmız kavga ederse biz karısmayalım diye olafa daldı cocukların buraya gelmemesi lazım da ben cocuk istemimyorumda fialn diye abuk subuk bende devam etemdim sarhoş çünki sacmalaıyor
neyse eşide dediki sessizce sus artık ayıp oluyor o da 3 kuruşluk insanlardan akıl mı alıcam dedi
ben o anda mahvoldum anlatamam size hiç bi sucum yok bişey demeişim madem sevmiyorsun niye görüşüyorsun cok gücüme gitti bittim ya anlatamam tarfii yok nasıl bir saygısızlıktır bu yine sustum ben kalkıcaz bara gidelim muhabbeti var diger kıza baakarak sana neresi uyarsa oraya gidelim dedi ben mok gibi kaldım
öyle olsun madem dedim sadece bu yine saldırmak istedi eşim hemen kalktı biz dedi gelmiyoruz bebing hasta gibi üşümüş filan dedi gitmedik
diger arkadas cok üzülüdü bana hak verdi neyse yalnız kaldı kız tabi bara gitmişler ordada bi dünya taskınllık yapmış eşine küfür etmiş
filan sabahtan kahvaltıda filan konusmadım suratına bile bakmadım o hiç bişey yokmuş gibi davranıyor iyice sinir oldum tabi
şimdi diyin bana bi sucum var mı benim

cok üzüldüm gece hasta oldum tirtir titriyorum ama üşümüyorum herhalde cok kastım kendimi gece sinirlerim boşsaldı sabaha kadar hiç uyumadım gözlerim yanıyor feci sekilde
içimdede kaldı ığğğğğğğ cok sinir bozucuydu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…