duyacaksın canım benim inşallahevet özlemcim inşallah
duyalım pıtpıtları
inanması zor ama rabbimin elinde herşey
eşimde elimize alınca inanıcaz galiba diyor
şaka gibi geliyor
sen uğraş didin ama sürpriz yapsın bebiş:))
4 mayıs gibiözlem doğum hangi ay nasipse senin?
bana çok uzak geliyor ya biter mi acaba bu günler:))
bugun çok takıldım pc de göbüşüme yakın oldu
bugunluk yeter
iyi geceler özlemcim yarın görüşürüz
buraya yeni msj yazıyorum yazarken biraz zorluk çekiyorum hatalı yazabilirim kusuruma bakmayın deniz bende devlet hastahanesinde düşündüm ama rapormu çıkarmak gerekiyor eşimde bize vermezler diyip duruyo aslında maddi yönden hiçte ii değil durumumuz yani doğrusu tamamen bilgisiziz
geçmiş olsun tuanayım dikkat et kendineKızlar iyi geceler,akşam döndük pamukkaleden ve ben çok hastayım,ateşim var,sürekli hapşıroyorum,eşim az önce nöbetçi eczaneden ilaç aldı,inşallah iyileşirim,bebingimle buluştuk dün,tadına doyum olmadı,öyle tatlı ve öyle güzel ki,insanın yanından hiç ayırası gelmiyor,inşallah daha çok görüşürüz,hepinizi çok seviyorum kızlar,yazacak ve ayakta duracak halim yok,başım dönüyor,herkese iyi geceler....
merhaba canım anlşılan keyfili bir hatat sonu olmuyor senin içiniyi geceler kızlar
bugun online olamadım malesef yollardan cekmedi netim
gökovadayız 3 aile ama bayanlardan biiri aksam yemeginde alkolu cok kacırdı ve canımı feci sıktı
odamıza geldik eşimle sizi özledim
aslında semramı arasam musait olabilir mi ki ama kalabalıklardır simdi
olmadı yarın bi arıyım
allahım cadı keyfini çıkar işte evini özlemişsayfayı ben kapatmısım ama uyku tutmadı
olur ya dedim belki ben gibi bi gece kuşuyla karsılasırım
malesef uykum kactı bu kötü gece yüzünden
nasıl da cabuk su koyuyorum ben ya
güççlü olmayı bi türlü beceremiyorum
takmasam kafama sanki nolur
Allah ım güç ver bana
içki insanlara neler yaptırıyor bu gece yine anladım eminim sabaha hiç bişey hatırlamıcak bile
peki ben
evimi özledim
eşimide uyandırmaya calıstım olmadı canım sıkılıyor
burp hanım dönmemiş sanıırm ugramamıs
bu sayfa umarım böyle kalmaz bu düzen alışılıcak giibi degil
şimdi tuanayıma gelince yok böyle bir enerji sıcaklık tatlılık bütün güzel şeyleri toplamış
denizim ne kadar sanslısınız siz ya aynı sehirde yasayarak
fala gelince bu kız feci biliyor
cok yakında guzel haber gelicek gibi ama tariihi süpriz olsun tamam mı
canım su an hasta olmana cok uzuldum
ama seni görmek süperdi teşekkürler...
biz bugün yokuz haberiniz ola çankırıya gideceğiz ha....
ben geldimm
elfida nerelerdesin kız sen epeydir görünmüyorsun
ne var ne yok bakiim nasıl gidiyor hayat
melegim sen tedaviye mi basladın kusum sürekli silinen mesajlar sayesinde kacırdım
bişey anlayamadım tam igne falan yazıyordu bir ara start verdınız mı canımcım
denizim nasıl gidiyor küçük denizimle hayat herşey yolunda umarım tatlım
bebiim gezmelere gidiyorsun demek tadını cıkar kuzum yorulmustun son zamanlarda iyi bir dinlen
nursimim kocaman masallah sana otuzu gectınız hadi darısı bizlere insallah
diğer hatunlardan ne haber geçmiş kayboldu gitti kimde ne var ne yok bilemiyorum da
facee bayram resimlerimi attım bakın bakiim cıkmıs mı göbüş
sanki ucundan az göz kırpar gibi oldu gerci temelde benim saglam göbek vardı :)
melekcim haftaya perşembe randevumuz
tam 6 haftalık olacak inşallah
merakla bende bekliyorum :))
melekcim paylaşımın için çok teşekkür ederim suyun öenmini biliyordum ama bir kez daha hatırlattın:))) ben suyu çok seviyorum zaten ama kış geldi geleli 8-10 bardak ancak içiyorum ilk zamanlar 15-20 bardak içiyordum keşke o kadar içsem ama nerdeeeeeeeeeee.......
senin de inşallah bu son tedavin olacak herşeye kavuşacaksın mnicik bir yürek pıt pıt diye atacak inşallahhhhhhhh
özlem doğum hangi ay nasipse senin?
bana çok uzak geliyor ya biter mi acaba bu günler:))
Kızlar iyi geceler,akşam döndük pamukkaleden ve ben çok hastayım,ateşim var,sürekli hapşıroyorum,eşim az önce nöbetçi eczaneden ilaç aldı,inşallah iyileşirim,bebingimle buluştuk dün,tadına doyum olmadı,öyle tatlı ve öyle güzel ki,insanın yanından hiç ayırası gelmiyor,inşallah daha çok görüşürüz,hepinizi çok seviyorum kızlar,yazacak ve ayakta duracak halim yok,başım dönüyor,herkese iyi geceler....
iyi geceler kızlar
bugun online olamadım malesef yollardan cekmedi netim
gökovadayız 3 aile ama bayanlardan biiri aksam yemeginde alkolu cok kacırdı ve canımı feci sıktı
odamıza geldik eşimle sizi özledim
aslında semramı arasam musait olabilir mi ki ama kalabalıklardır simdi
olmadı yarın bi arıyım
sayfayı ben kapatmısım ama uyku tutmadı
olur ya dedim belki ben gibi bi gece kuşuyla karsılasırım
malesef uykum kactı bu kötü gece yüzünden
nasıl da cabuk su koyuyorum ben ya
güççlü olmayı bi türlü beceremiyorum
takmasam kafama sanki nolur
Allah ım güç ver bana
içki insanlara neler yaptırıyor bu gece yine anladım eminim sabaha hiç bişey hatırlamıcak bile
peki ben
evimi özledim
eşimide uyandırmaya calıstım olmadı canım sıkılıyor
ulen bu sayfa düzeni hala değişmemiş ,hayır birde her defasında başa dönmese valla gıcık oldum ya hele o gülümsemeler bit kadar ne bu ya şaka mı....
biz bugün yokuz haberiniz ola çankırıya gideceğiz ha....
canımcım teşekürler suyun önemi bir kez daha öne çıktıhamileler icin:)))))
delü çıkmış göbek annesinin incisi nasıl kıpırdamaları çoğaldımı seni rahatsız ediyormufacee bayram resimlerimi attım bakın bakiim cıkmıs mı göbüş
sanki ucundan az göz kırpar gibi oldu gerci temelde benim saglam göbek vardı :)
maşallah denizimize daha nelerini görcez biz onun allahın izniylemelekcim haftaya perşembe randevumuz
tam 6 haftalık olacak inşallah
merakla bende bekliyorum :))
canımın içi geçmiş olsun gülüm seni bebingmi üşüttü ben oysaki ona dedim kızımıza iyi bak diye eniştemiz iyice bakar sana bi şeyciğin kalmaz dikkat et kendine bitanemKızlar iyi geceler,akşam döndük pamukkaleden ve ben çok hastayım,ateşim var,sürekli hapşıroyorum,eşim az önce nöbetçi eczaneden ilaç aldı,inşallah iyileşirim,bebingimle buluştuk dün,tadına doyum olmadı,öyle tatlı ve öyle güzel ki,insanın yanından hiç ayırası gelmiyor,inşallah daha çok görüşürüz,hepinizi çok seviyorum kızlar,yazacak ve ayakta duracak halim yok,başım dönüyor,herkese iyi geceler....
kim kızdırdırdı bizim bebingimizi canım insanların densizliğine takılma boş ver biz seninleyiz seni çok özledim ben iyiki varsın sen olmayınca bu cadılarda pek uğramıyor bi özlemim birde meleğim uğradı başkada yok bu cadıları sen zopalasabah geldiginizde amanın nolmuş bebingimize diceksiniz duyar gibiyim
insanları tatilde yolculukta tanımak cok dogruymuş
kalbim kırık üzgünüm
bakalım sabah nasıl olacak
merakla bekliyorum
yollarda yine cekmez sanırım net ne gıcık yaaa
tatil bitiyor herkes dönücek yasasın
sermestim senin göbek bayagı cıkmış canım
hayırlı yolculuklar özbiz bugün yokuz haberiniz ola çankırıya gideceğiz ha....
Haklısın deniz kendimi anlatyım birz yaşım 28 3.5 yıllık evliyim,doktorum rahimde perde olduğunu daha kızken adet sancıları için gittiğimde söylemişti hamile kalabileceğimi ama devamlı düşük yaşayacağımı söyledi yani ameliyat şart dendi sonrasında evlendim tabi eşimi bilgilendirmiştim eşim çocuk düşününce doktora gideriz demişti evlendikten 6 ay sonra düşünmeye başladık önce doktoruma gittik cümlelrde değişen bişey yok ameliyat şart dedi ama benim çok pimpirik bir annem ve ondan dah evhamlı kocam var yaptırmamda yaptırmam başka doktora gidecez neyse gittik bir bayan doktor turp gibisin ne ameliyatı diyince bizimkiler üste çıkmanın haklı olmanın verdiği keyifle beni ameliyat ettirmediler ve ben korunmayı bıraktım 4 ay sonra ben hamileyim 3 gün sürdü sevincim 4. gün acildeydim egede 4 gün yattım kürtaj oldum orda yine bana benim doktorum denk geldi yani yatan hastaları geziyolar ya ben hem acılı hem mahçup ona bakıyorum beni dinlemedin hamile kaldın demezmi neyse doktorun seminerleri yurtdışı işleri benim iğleşip kendimi toparlamam sonunda 9 ay devirdik ben ameliyat oldum 4 ay sonra tekrar başladık çalışmalara ve toplam 8 ay sonra ben hamileyim sevincimizin tarifine gerek yok dimi kızlar ama talihsizlik peşimizi bırakmadı ve dış gebelikle sonuçlandı sonunda hsgşhormon tahlilleri semen analizine baktırdık herşey normal dedi doktor sizinkisi şansızlıktı diyor olur diyor iki kez kendiliğinde hamile kaldın diyor 3 yılı devirdik 6 aydır yine korunmuyorum tık yok yaş geçiyor özelde yaptırdık bunları maddi manevi yıkıldık aslında doktorum ege de bakıyodu çok memnunuz ondan ama artık özel muanesinde bakıyor buna da artık bizim gücümüz yetmiyor ama bir yandan diyorum ki herşeyimi bilen beni en ii tanıyan o şaştık kaldık emekli sandığına bağlıyız ege herşeyi karşılıyor ama aşılama için neler ister bilmiyorum orda başka bir doktorada gitmedim nebileyim kızlar ben umutlu değilde yorgun savaşçıyım......[/QUOTE
canım talihsizlik yaşamışsın ben drunla hem fikirim sen umutsuz olma zatı çünkü kendiğinden hamile kalabiliyorsun bizim bu raya gelenler yorgun savaşçı oluyorlar ama bi kaç zaman sonra panter oluyorlar dilerim mevlam senide güldürür sen umudunu yitirme allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?